Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

neće se Srbi opametiti dok ih neko dobro ne kazni

 

pripremite se za poraz od dimenzije X

 

eo vam jedina uteha da se nadate

 

http://www.theguardian.com/football/2014/oct/15/serbia-albania-violence-uefa-inquiry-drone

 

Serbia has a history of crowd trouble and could face having to play several matches behind closed doors, beginning with their next qualifying tie against Denmark on 14 November.

 

Albania are also likely to be sanctioned for their part in provoking the melee, given that there is already a precedent for disciplining national associations for flags and banners flown by their supporters.

Edited by Bata Životinja
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=15&nav_id=911890

 

FS Srbije obratio se povodom incidenta na utakmici sa Albanijom, istakavši da je rival odgovoran za prekid, te od UEFA traži reakciju kao za Đenovu.

 

Tada je Srbija zbog divljanja svojih navijača kažnjena poazom za zelenim stolom i jednom utakmicom na svom terenu bez navijača i dvogodišnjom uslovnom kaznom.

 

konačno nešto pametno i od Toleta da stigne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па није штета тек онако... Ти исти стално праве срања, уместо што смо се наплаћали казни могли смо да уведемо закон и да поставимо камере на стадион.Па да се лепо Богданов и екипа јављају сат времена пре утакмице у станицу, па да тамо са чика полицајцима гледају меч.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Treba frka, to je danasnji fudbal.

Pisam se na navijace ako ne lupaju, razbijaju urlaju itd.

To je normalno za danasnji sport.

A sto se albanaca tice jebem im ja mater i 9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 malih beba u usta...

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zastave su deo šiptarskog folklora, setimo se da je UČK United upravo zastavom postavljenom na avion provocirao Stivena Džerarda na kraju prošle sezone Premijer lige.

I ko još posle ovoga može da navija za onog Januzaja, možda neko iz loze Bogdani, možda i Bogdanov ima veze sa šiptarskom mafijom čim ima ulaz gde hoće.

Elem dobro smo i prošli, mogli su da postave albanski barjak i na Hram Sv. Save koliko nam je država sposobna, a i prekid utakmice nam je odgovarao, ovde ne bi smo dali gol.

Elem sve osim 3-0 u korist Srbije bi bila velika nepravda i naravno, dva tri meča red praznim tribinama, kako u Srbiji tako i u Albaniji.

Optužbe SNS da je uprava Partizana kriva za incident sa Vučićem dovoljno govori o Vučievoj opsednutoszi i kompleksima od Partizana, alo premijeru, ljudi nemaju krov nad glavom od poplava , dolazi zima a tebi je Partizan jedini i najveći trn u oku.

Edited by Hail Metal
  • Upvote 5
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Realno, provokacija je bila vrhunska, nesto u rangu kada bi Seltik-Rangers igrali negde u isto vreme kad i Skotski referendum, i neki Englez pustio drona sa onom starom himnom UK gde pominju "Crushing the rebellious Scots" :haha: E sad, sto smo mi nepopravljive lozane i nismo mogli da iskuliramo je jedno, ali meni je jos smesnije koliko su se glupe siptarcine ispalile i napravile sebi sranje. Da su pustili Mitrovica da skine zastavu na kraju bi jedino mi dobili kaznu, mozda oni nesto malo simbolicno, ovako, sem ako FIFA ne dokaze jos jednom da je korupmirana institucija, ovo se mora registrovati kao 3-0 za nas, i najverovatnije igranje sledece na neutralnom, ali isto tako i opaka finansijska kazna nama i igranje minimum 3-4 tekme bez publike (sto je, po meni, zapravo, dobro).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jedino je jedna stvar izvesna-dron sе sasvim pouzdano sada moze ocekivati u buducim teroristickim napadima.Blejis ispred, navodis i bum! ( eno bas scenario kao u epizodi Legends, sa Boromirom, upravo na taj nacin izvrsen atentat) Od eksploziva, preko virusa do spijunaze i snimanja, prenosenja paketa, narkotika, uklanjanja dokaza i sl.

Reklo bi se da su siptari uneli revoluciju ovim skandalom.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...