Jump to content

Converge


darthmoog

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

PO LO MI LI SU!!!! Jebo te kurac kakav je ovo koncert bio u budimpesti !!! Zalaganje 110%, sat i kusur vremena besprekidnog hardcore mlevenja, zvuk besprekoran i kristalno jasan, svaki jebeni detalj se cuo, kao sa diska zvuce samo pojacano, neverovatan koncert, nemam reci...

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne kontam slušanje muzike sa čepovima, to je ko da gledaš film u bioskopu sa naočarima za sunce (mada...3d). Nije ni blizu dovoljno glasnog ozvučenja ono na BA da se bojiš oštećenja, sem ako se nabiješ uz zvučnik. Možda eventualno mala bina i na glavnim za vreme Crowbara, Amona, Downa i Sick of it All, ostalo sve bilo mahom razumne glasnoće.

A bio sam već dvaput na Convergetu na BA, definitivno je gitara bila mutna i tiha ovaj put, i kod bine i na brdu...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drugarica koja je ih je slusala na BA kaze da su iskidali. Sto se tice zvuka u budimpesti, bio je perfektan, verovatno zato sto su imali vise vremena da se nameste i da razrade sve do sitnih detalja da to zvuci vrhunski. Moj ortak koji bas otikda za gitarom kaze da je ovo bio najbolji zvuk gitare koji je cuo na nekom koncertu ikad, a Balu je sve sam namestao i sklanjao sam, covek zeli da ima sve totalno pod svojom kontrolom zato je i zvuk bio odlican, kao sto se moze cuti na snimku koji sam okacio. A i Converge nije bas festivalski bend, to je bend za malo prisniju atmosferu sa publikom.

 

Moram da dodam da je na moje veliko iznenadjenje Martyrdod bio veoma los, ljudi su se raspadali na bini bukvalno, pevac tek, on je masio svaki 3 ton na gitari, bubnjar im je bas los, zvuk im je bio katastrofa. Drugarica koja ih ono bas obozava kaze da je razocarana svirkom i nastupom i da je bio veoma slab, znaci ni priblizno blizu kao kvalitetu studijskog zvuka.

 

Sto se tice cepova ja moram da ih nosim zato sto sam gluv ko kurac i imam tinitus, a i mnogo bolje preko cepova, taman sebi namestim da mi odsece sva pistanja i cujem lepo. Postoje neki bendovi koji su bas glasni i koje ne mozes gledati bez cepova, recimo swans, kad ne bi nosio cepove video bi te kako bi ti krvarile usi posle toga. I slejer je dosta glasan bend, barem meni bio kada sam ih gledao a inace svi to kazu. Sve zavisi od coveka do coveka, ko kakvu toleranciju na nivo zvuka ima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...