El_Karnisero Zbog narastajuceg spama na drugim temama odlucio sam da otvorim ovu temu. Misko prepravi ako nesto ne valja. Navijam za Zvezdu(necu valjda za Grobare,Boze sacuvaj). Ajmo-ko je bolji,ko je jaci,ko je ispao picka a ko je ispao dasa...
El_Karnisero sabre wrote: najjace da ce biti prozivanja grobarske picke nece smeti da pisnu Pa kad nemaju argumente.
user14862 Ha ha ha! Ma ne pratim sport, nego vidim ovde krvavo cekate u zasedi da se pojavi neki 'Grobar', ha ha ! Uostalom, strasno sam razocaran situacijom u sportu kod nas (mislim na ovo u fudbalu) a inace i kao klinac sam slabo pratio klubska desavanja a reprezentaciju tu i tamo zbog Milojka Pantica!
El_Karnisero .... wrote: Ha ha ha! Ma ne pratim sport, nego vidim ovde krvavo cekate u zasedi da se pojavi neki 'Grobar', ha ha ! Uostalom, strasno sam razocaran situacijom u sportu kod nas (mislim na ovo u fudbalu) a inace i kao klinac sam slabo pratio klubska desavanja a reprezentaciju tu i tamo zbog Milojka Pantica! Cekamo Grobara da mu se krvi napijemo! Milojko je KVLT!
user14862 Momci, nemo' se svadjate, daj da otvorimo temu za Milojka Pantica! On le legenda i vorsipujem njegove komentare!
Routasydän ko (povremeno) ne spamuje taj je grobar Inace citao sam rezultate nekog istrazivanja i po njemu u zemlji 2,7 mioiona ljudi navija za Zvezdu a 1,7 za Partizan
El_Karnisero Lemur pije vodu iz bunara wrote: Nece toliko da bude, kad znamo da je zvezda bolja, sramota me je da prozivam manji klub Nije viteski kinjiti slabije.Ajde Amone ako smes.
El_Karnisero Amon-Ra wrote: pa kad je taj novinar koji je smislio to cigan Grobarski argumenti me uvek nasmeju.
Routasydän jedina dobra stvar u tome sto sam mator covek je to sto sam imao tu priliku da u zivotu budem jedan od svedoka osvajanja titule prvaka Evrope i sveta od strane naseg najveceg kluba!!!! I nikad necu zaboraviti glas MIlojka Pantica kada se derao "Darko, Darkooooooooooooooooooooooooooooooooo, nebo se otvoriloooooooo, Crvena Zvezda je sampion Evrope"
Routasydän Amon-Ra wrote: je l' si svrsio? da, i to vulkanski Jel znati vi grobari kako je jako svrsavanje kada postanes prvak Evrope?