Jump to content

Star Wars


Recommended Posts

Sinoc najzad odgledao. Mnogo mi je dobar. Pre nekoliko dana sam otisao u Usce da gledam i izasao sam posle 20 minuta jer je bilo preglasno. Dobio glavobolju i bol u usima i reko' jeb'o ovo kad nije uzivanje.

Takodjer

 

Dok je islo ono za gasenje mobilnih telefona, u sali je bio muk i u tom trenutku je neki imbecil negde iza mene rekao "Nemojte da kazete da Han Solo umire". Koliko sam samo popizdeo. Da sam video ko je nabo bi ga, al' opet nisam znao da li samo kenja jer se mozda nece desiti a ako se desi iznabadao bi ga naknadno. Da sada znam ko je, ubio bi ga.

 

Malo mi je konfuzan deo u kojem Kylo Ren ubija Soloa, uradio je to kad je poceo da "vuce" na svetlu stranu. Osim ako nije folirao. Mnogo sam se iznervirao tu, kol'ka picka, nadam se da ce ga seckati na kolutice.

 

 

Edited by Phallusifer

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Kylo Ren je emo lik skroz. A ona Fazma je skroz nepotrebna, ali verovatno ce imati vecu ulogu u nastavku...

Igrao je JJ na siguricu, delovao je film kao reboot a ne nova trilogija, suvise je istih paralela, kako je krenulo i VIII ce da bude nalik V, nadam se da ce malo da se opuste i ubace vise originalnosti, ali videcemo... I pored svih mana, film je meni bio jako zabavan.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mnje. Utisak je da je svakako bolji od prequela ali to nije bilo preterano tesko, zar ne? Previse paralela sa starim filmovima + Kajlo koji je mega iritantan lik koji je ne znam iskreno kome i zasto toliko kul?! Na sta je zglajznula mracna strana ovih dana, nekada si imao Malaka i Revana a danas neku emo pickicu koja na kvarnjaka -znatevecstadanespoilujemakonekojosnijegledao-. Sve u svemu, mora to bolje u nastavku ovog novog serijala, nisam preterano odusevljen za sad.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzmite u obzir da je ovaj tinejdzer koji je ljut na svog oca, privukla ga tamna strana i tek treba da se formira. Nije ko da je rodjen Sith ili tako neka rasa sklona mracnoj strani, vec je izmanipulisan u nezgodnom doba. E sad, kontam da ce tek da se formira kao licnost kroz ovu trilogiju, tj barem se nadam. Meni je skroz okej ispao, iako izgleda kao pickica neka koja ne zna sta radi. Lepo prikazuje manipulaciju tamne strane nad njim. Film je klasican omaz originalnoj trilogiji, igra na siguricu, a kontam da ce sledeci filmovi biti jos bolji. Ovaj su nahajpovali da bi napunili budzet i pokrili eventualne rupe i gubitke koje mogu da predvide za sledece delove (sto naravno, ni u snu nece da se desi). A za Old Republic eru, najbolje bi bilo kada bi to radili filmove, al naravno, Expanded Universe Dizni vise ne priznaje, tako da ko zna sta ce biti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ima i tih teorija, plausible je, videćemo...

 

najviše me oduševljava činjenica da ep8 piše i režira rian johnson, lik koji je režirao the brick, loopera i dve najbolje breaking bad epizode, ozymandias i the fly. samo još da dočekamo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Pogledao sam ovaj novi deo, ništa novo nije ponudio. Esencijalno ovo je remiks originalnih star wars, episode 4 i 5 sa par upliva novih likova i malo bolje izrežiranim scenama borbi u svemirskim brodovima. Priča je naivna, kao i kod originalnih filmova, i ima dosta propusta u motivacijama likova i dijaloga, koji ume da zaboli koliko je povremeno loš. Međutim, ne mogu da slažem, ali ipak sam donekle uživao u filmu, ma koliko god mana da ima. (a ima ih dosta!)

Verujem da su igrali na siguricu, dajte fanovima ono što su već videli i što im je poznato, a posle ćemo da vidimo da napravimo nešto originalno sa ostalim filmovima. Treba sprati ljagu posle loših prequela...

 

Problem nastaje u likovima, ne znamo ništa o njima, njihovu prošlost da bi imali kakvu povezanost, kao što su napravili u originalnim epizodama sa Lukom, Hanom, Čubakom i ostalom kompanijom. Ima hemije između Finna i Rey, i to mi je sasvim ok. Ostatak likova nema tu privilegiju da se razvije dovoljno il da budu dopadljivi...

 

Isprva mi se činilo da je glavni negativac previše emo, ali definitivno je efektivnije kada vidiš da zlo nije neki ultra kiborg ili imperator već običan dečarac koji ne zna šta će sa sobom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...