Jump to content

Consecration


Buddha

Recommended Posts

Ne mogu biti objektivan ovde jer mi je Voivod dobar ortak.Covek vam je dao svoje misljenje koje moze biti subjektivno,nemojte ga zbog toga vredjati.Samo recite da nemate isto misljenje kao on i posto ste vi clanovi benda odlucujete o ceni karte i sami delite pozitivne ili negativne posledice tih odluka,ali to vam ne daje zapravo da ga vredjate pogotovu,na tom licnom nivou.

 

A on je ocigledno izbegao da se spusti na taj nivo.

  • Upvote 6
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pričate kako ste na sceni 11 godina, a onda se ponašate kao najgori klinci koji kritiku ne mogu da istrpe, koji očekuju d aih slavimo poput novog isusa, ljudi koji se žrtvuju da bi mi imali da slušamo metala. Ako ste već bogom dan bend, najbolji u Srbiji, svetski, zar nas u to morate u svakom postu ubeđivatI i na to nas podsećati? Da, srpsku rok scenu krasi elitizam, silna urbanost i (često ničim objašnjiva) prepotentnost, takvi su naši bendovi od Patke pa do današnjih dana. Vi ne morate biti jedan od njih...

 

Bio sam na prošloj svirci, ovu preskočih, ne toliko zbog kinte, koliko zbog obaveza i umora. A i ovakvu muziku više volim slušati gajbi, zavaljen u krevet. (:

  • Upvote 8
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam koliko je pametno nešto reći a da ne ispadne da sam na stranu ovih ili onih. Možda je bolje što se ne znamo lično i što nemam obavezu da branim nekog što mi je dobar drugar ili zato što su mi momci iz Consecrationa dobri drugari pa da stanem na njihovu stranu. U ovakvim situacijama najboje je mudro ćutati od prozvanih strana dok stvari ne dodju na svoje. Dosta toga je rečeno u prethodnim postovima ali eto, da kažem i neko moje mišljenje na ovu priču. Svako ima pravo da stavi cenu karte koliko misli da treba da bude ali i svako ima pravo da kaže da mu je ta cena previsoka i da „ostane živ” . Po meni, ne može se cena karte (pričam za domaće bendove) formirati na osnovu veličine benda već pre svega na osnovu “sirotinje” koja dolazi na te koncerte. Posebno ako je muzika specifična i koja je predodredjena za šaku ljudi. Ako neki bend misli da navuče dodatni dinar, da ne kažem zaradu onda treba promeniti muzički stil pa krenuti u neke druge vode. Bar smo mi u Srbiji svedoci da se od raznog muzičkog shita može živeti. Možda se i sa pristojnom cenom karte može nešto zaraditi (nisam odavno u tim vodama pa ne znam) što bi bilo stvarno odlično ali problem nastaje kad jedna od karika postane alava na novac (lupam, vlasnik prostora, organizator, tonci, pičke materine…) i ode cena karte, jer ove navedene fele žele zaradu ma koliko bend bio u drugoj priči.Ova nesreća od Exita je dovoljan primer. Meni iskreno bi bilo mnogo da dam 500 dinara za domaći i ne samo domaći bend, verovatno bih i dao,ali bi se češkao po glavi, jer volim da popijem i neko pivo (a tu se tek bezobrazno krade). A da gledam cert da bi “podržao scenu” suvih usta, jebeš ti to. Davno sam preboleo te dečije bolesti i ako moram da uskratim neka svoja zadovoljstva (uz bend koji svira, naravno) onda jebi ga. Nekada sam mislio i radio drugačije, pucao pare, svesno išao u minus radi scene, drvio kurac… Druga stvar, za Consecration ne bih ni pitao za cenu, ne zbog prethodne rečenice, već zato što su mi dobri. A, da sam neki muzičar i da imam bend veličine kao što Budda kaže ‘drugi Isis” i da sam od svirke “dobar” koliko jedna pristojna dnevnica u Srbiji a uz to se malo pilo i veselilo a cena karte bila 200 kinti ja bih bio srećan čovek.

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...