Jump to content

Astrologija


Recommended Posts

Kako moze venera da ti bude u konjukciji sa ascedentom ako ti je asc u vagi? Sta venera na nultom asc na 29?

No, nebitno.

Sinko.. ti imas

1. Sunce u padu.

2. Veneru u padu ( kao vladara celog horoskopa)

 

Imam samo josh jedno pitanje? Imas neki planetu... koja nije u padu!? :)

 

Verovatno ima neka, ali jebeš planete, biitno je da ja nisam u padu, ako izuzmemo skorašnji pad sa bicikla. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjebo sise. Uran je u strelcu. :) I saturn.

 

Ау јбт, види стваро...Мрзим сајтове који раде анализе, али мрзим. Немам уопште фину прегледност...

 

У, па онда може да верује и то веома :D :D :pivopije: Што би значило да је '88 годиште xD :]

 

'Ајмо редом, Месец је у Лаву што је добар аспект када је реч о деци обзиром да је у петом пољу. Такође означава и огромно уживање у сексу. Великодушност је изражена, но постоји и одређена доза страха од тога да га неко може повредити те се врло лако може затворити у себе обзиром на своју природу Рака. Често мењање расположења се подразумева, такође и егоизам. Увек тражи жену која има одређен престиж, која је веома успешна и емотивно јака. Но обзиром да је Марс у Двнаестом пољу честе су девојке у знаку Риба обзиром да пружају одређену сатиссфакцију и аутоматски привлаче. Све у свему јака потреба за сексом, али може се препасти уколико наиђе на изразито ментално јаке жене, док с друге стране није тешко ослањати се на жену...

 

Меркур је у трећој кући(опа, књижевност и комуникације) у Раку. Одличан аспект са студирање код куће, за писање романа, за било шта везано за говор. Човек лепо говори и има пријатан глас. Упркос томе често може да указује на свђање с укућанима, поготово браћом (ако их има, не могу то сада да гледам). Нема теорије да се прилагођава новим срединама стално, воли свој дом и своје - па макар оно било и нешто најмање на свету, битно је да уз то осећа своју сигурност. И требало би да се пази брзих превоза...Упркос томе, обожава технику и сва могућ брза превозн средства, воли и да пише, а уме и да се адаптира на нове ситуације мада му то може засметати много те може да често буде у недоумици око тога да ли да себи да нову шансу или да остави ствари по старом, да ли да гледа у прошлост или да се окреће к будућности. Као мач с две оштрице - колико се окреће к будућности и ономе што је новом, као да не може да изађе из тог да назовем ''зачараног круга'' прошлости и сл. Како до џаџмента позиција Меркура :rockdevil: у раку али у Трећој Кући Близанаца...

 

Венерица је у Близанцима на степену Рака(16*) у Другој Кући. На неки начин зрачи недостатком емоција (Што Сунце у Раку демантује страховито, па поново мора да се гледа где шта преовлађује, за'еби то. Бре Џаба што си толќо компликован xD ?!). Хјде да кажем овако - Недостатак емоција, сарказам, љубазност, хладни односи с партнеркама. Однос у везама је више театрална него ли искрена, ту је и доза дволичности и бежања од везивања иако пресвиснеш од муке ако немаш осећај да некога(више ће бити ''неку'') коју волиш не можеш држати крај себе. Требало би да се током флерта далеко више опустиш, остале ствари везане за мување долазе апсолутно природно. Што више верујеш више дајеш. Обзиром да се ради о Другој Кући можеш да будеш ВРЛО љубазан трговац или врло стиловит и одличан писац који не штеди на сликовитости, односно описима. А ни емоцијама... Јасан разум, у сваком случају. Изражен је хедонизам илити хедонистички начин живота, паре долазе преко уметности - то је дефинитивно, а зараде ће бити и више него лаке. Требло би да избегавш да позајмљујеш паре члановима породице обзиром да то није фино (пре, данас, сутра - небитно, ако будеш то радио одоше паре). Своја осећања повезујеш с интересима, гледаш како да искористиш ствари, околности и ситуције. Привлачи те и надреално. Много кошмара као клинац који и дан данас уливају страх у кости када их се сетиш... xD mwahaha

 

Марс у Дванаестој Кући у Овну.

 

Одвратна позиција како за знак Овна тако и за Марс. Узрокује велике препреке, даје ти осећај да ништ не можеш да урадиш сам, даје ти осећај да мораш да устакнеш пред незгодма и сл. Као да немаш вољу да савладаш проблеме него им допушташ да се нагомилавају све док не постану толико стари да једноставно теби више нису од приоритета...Честа су лоша искушења, чак и самоубилачке мисли, мада претежно самоуништавјуће понашање. Када те неко повреди на емотивном нивоу једноставно си у стању да упијаш све попут сунђера док не експлодираш на кривом месту у криво време. Такође је и позиција за фанатизам, за промовисање фанатизма и било чега у домену окултног. Ако си имао операције биле су од критичне вредности, опасност од роњења, повреде главе, честе главобоље. Потребно је да анализираш пре него ли да слепо идеш потцењујући проблеме. Елем, у сваком случју, избегавај да скачеш у воду јер ћеш повредити главу и то жестоко. Проблеми и с стопалима...

 

Доста од мене, а? :] Ето ти, површно. А нека остали разматрју.

 

volja moze da neutralishe sve energije koju shalju planete u odredjenim poljima,aspektima,i znacima.

 

ja ne porichem da postoji odredjena vrste energije koju donosi pun mesec,Sunce u Lavu itd jer su to ipak ogromne planete/zvezde sa jakim elektromagnetnim zrachenjem

 

ali ta vrsta energije ne moze da utiche toliko koliko energija koja postoji u choveku

 

stoga je veoma diskutabilno da li bi trebalo uopshte izuchavati astrologiju,a kamoli praviti neki kult od toga

 

Пре ће бити да је у питању светлост него ли електромагнетна сила. С друге стране, ''Воља'' се врло лако може окарактерисати пољем Водолије, односно Ураном. У астрологији је све готово фаталистички, но оно што је изнад ''Воље'' можемо да карактеришемо ''Душом'', али за путеве душе и било какву форму исте не постоје евиденције те самим тим читава полемика остаје на плану теорије.

 

Астрологију најбоље учимо кроз посматрање, пре свега, најосновнијих животних форми и њихове еволуције. Отуда и подела на четири елемената, отуда и читава астромедицина, отуда и читав спектар фаталистички сагледаних погледа на астрологију. Не ради се о ''утицају'' који траје или делује брзином светлости већ о свему што је било и што ће наставити да се дешава у наредним годинама, деценијама, вековима итд. Не ради се једино о Сунчевом систему, оно је мало у поређењу с галаксијом, но оно што нама мути прави поглед н читаву слику јесте хронолошки фактор који замагљује оне праве утицаје који стоје иза свега.

 

Зодијак, рецимо, неће бити исти овде у Млечном путу или пак тамо у галаксији Сомбреро, на пример. Питање је, заправо, да ли би у општем смислу био исти принцип поделе!? То што се ми делимо на четири елемента Воде, Ваздуха, Ватре и Земље не значи да ће исто бити и за ''нека друга бића''.

 

Иронија око хороскопа јесте што је човек изучио да кроз астрологију додирује фактор хронологије, а време је једина ствар коју увек губи.

Share this post


Link to post
Share on other sites

On je rak.

 

Ako je u ascedentu ovan, mars u 12-toj + rak i bavio se sportom verovatno je to bio vaterpolo, ili plivanje.

 

A ako vise voli pisanje, poeziju, muziku, pevanje zbog venere u blizancima u trecem. I ako se bavi nekim vidom racunarstva, trgovine, nesto sto iam debele veze sa komunikacijom onda je bik.

Slobodna pretpsotavka.

 

Mislim da ce najbolje da nam otkrije Jabbina slika. Ako je visok i mrshav onad je bik jer je venera u blizanciama a izgled donosi dispozitor ascedenta.

 

ako je dobro razvijen, nizak, onda je (G)ovan.

 

i ako ga vole zhene onda je bik. Jer ima dobar aspekte venre u trecem meseca u petom lako smuva ribu i stupa u vezu.

 

Морам ово да питам: шта је диспозитор и како се одређује?

 

И свака теби част, ако умеш да одредиш излгед на основу хороскопа - то ми се чини ужасно незахвалним. Па, хајде, узмимо за пример Овна. Видиш баш тако - добро развијеног дечка, војничког држања... Па погађај дал' је знак Ован, подзнак Ован, Марс у зениту, Марс у конјукцији са владарем.. маааа, мене то само плаши. :( Додуше, сад наведох обрнуту ситуацију... :)

 

Мада, понешто од излгеда могу да објасним у наталној карти. На пример, Уран на асцедентну ми је дао коврџаву косу и хвала му. Са друге стране, људи углавном сматрају тај Уран даје тамне очи. А ја имам светле. Па помислим, можда је од Нептуна на асцеденту... А као подзнак Јарац са Сатурном на самом асцедентну, требало би да сам мршава, жилава. А нисам. Но, хтела бих да будем. :) Значи - видим човека, па наталну карту, па схватим шта је како деловало... Било каква друга варијанта отпада. :( Стога, ако се било ко снађе у објашњавању нечега тако незахвалног као што је процена изгледа - има мој наклон.

 

Још нешто: зар не би требало да га "воле жене" са тим позицијама Венере и Месеца, чак и ако је подзнак Ован?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Изглед посматраш у зависности од тога који је знак у питању, физичку активност у зависности од тога где се налази Марс која је кућа и знак у питању.

 

Реално, најпростије јесте сагледати Марс. Ако је Марс у знаку Бика или Шкорпије, особа неће бити активна. Ако је Марс(Ватра) у неком од водених знакова то је индикатор к томе да је особа лења, трома и сл. Такође, зависи и од куће у којој се налази.

 

Ако је Марс у Рибама у Дванаестој Кући чињеница је да особа НИЈЕ хиперактивна.

 

Генерална слика је такође битна. Наглашена Риба, изразио крупније или изразито ситне очи.

Код особа рођених у знаку Девице се јасно може прозрети њихов начин гледања, осмех и та нека суптилна луцидност која се изражава и на лицу. Ево, рецимо, ја лично сматрам да је MVP (Кечер онај лик) изразито ДЕВИЦА у хороскопу. Тај осмех и став, део када је носио неке паре, лажна сигурност - једноставно, мора да је Девица у хороскопу...! Када су особе рођене у знаку Девице и то жене у питању с наглашеним планетама онда су то врло суптилне особе, с једне стране фрикови за педантерију и сл, а с друге стране ће се стално изгрбавити држећи цигарету за цигаретом држећи до свог педагошког наступа и увек ће покушавати да изгледају и делују што ситније је могуће, док ће онај први тип да се стално смеје, има осмех на лицу и прича о свему и свачему константно давајући критике.

 

Мушкарац Шкорпија је чешће тамног тена и изразито тамне косе, осим ако није Марс у Овну што би условљавало на плаву косу, односно светлији тон. Итд, није лако али јесте када се научи :D после тога грешке су минорне.

 

А зависи много и од народа до народа. Ево, рецимо, Норвешка је у знаку Шкорпије. Финска у знаку Бика. Швајцарска у знаку Девице (Црвени крст, Сатови, неутралност у ратовима, наука, банке?!хахаха). Јапан и Немачка у знаку Овна. Русија нешто између Водолије и Рибе (стога су, попут Водолија, често плавичасти или светлијег тоналитета када је реч о мушкарцима).

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

volja moze da neutralishe sve energije koju shalju planete u odredjenim poljima,aspektima,i znacima.

 

Diskutabilno.

ja ne porichem da postoji odredjena vrste energije koju donosi pun mesec,Sunce u Lavu itd jer su to ipak ogromne planete/zvezde sa jakim elektromagnetnim zrachenjem

ali ta vrsta energije ne moze da utiche toliko koliko energija koja postoji u choveku

stoga je veoma diskutabilno da li bi trebalo uopshte izuchavati astrologiju,a kamoli praviti neki kult od toga

 

Ljudska volja nije podredjena volji planeta. To je jednostavno "odnos".

Sve u prirodi je odnos. Tvoja volja ne moze da spreci kamion da te udari.

 

 

 

Морам ово да питам: шта је диспозитор и како се одређује?

 

Sry mislio sam da znash.

Ako ti je neka planeta recimo u vagi, dispozitor te plente je vladalac vage. Dakle venera.

Ili u nekom drugom znaku naprimer blizancu dispozitor te planete je merkur.

 

И свака теби част, ако умеш да одредиш излгед на основу хороскопа - то ми се чини ужасно незахвалним. Па, хајде, узмимо за пример Овна. Видиш баш тако - добро развијеног дечка, војничког држања... Па погађај дал' је знак Ован, подзнак Ован, Марс у зениту, Марс у конјукцији са владарем.. маааа, мене то само плаши. :( Додуше, сад наведох обрнуту ситуацију... :)

Мада, понешто од излгеда могу да објасним у наталној карти. На пример, Уран на асцедентну ми је дао коврџаву косу и хвала му. Са друге стране, људи углавном сматрају тај Уран даје тамне очи. А ја имам светле. Па помислим, можда је од Нептуна на асцеденту... А као подзнак Јарац са Сатурном на самом асцедентну, требало би да сам мршава, жилава. А нисам. Но, хтела бих да будем. :) Значи - видим човека, па наталну карту, па схватим шта је како деловало... Било каква друга варијанта отпада. :( Стога, ако се било ко снађе у објашњавању нечега тако незахвалног као што је процена изгледа - има мој наклон.

 

I bre od cega sve zavisi boja ociju.

Stavi celu kartu.......

 

Још нешто: зар не би требало да га "воле жене" са тим позицијама Венере и Месеца, чак и ако је подзнак Ован?

 

Ne vec ako je podznak bik

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

људи углавном сматрају тај Уран даје тамне очи

 

Ако сам у нешто сигуран то је да изражен физички изглед особе рођене у знаку Водолије не може да има тамне очи, осим ако Уран није поред неке од ватрених планета. Близанац с Асц у Рибама даје плаве очи, а ту је и посматрање генетског наслеђа хороскопа оца или мајке на конту чега се види чије очи наслеђује.

-----------------------------------------------------------------

Мада не капирам због чега је то битно толико, али океј. Довољно је посматрати ход, начин изражавања, начин интеракције, понашање у генералном смислу. Афинитети варирају, физички изглед је наглашен Сунцем у одређеном знаку (веома), а остале ствари варирају од дела до дела.

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Elitista

 

Велико хвала на објашњењу. :da:

Ма не треба ми тумачење - буљим ја у своју карту свакодневно по више сати :) - зато ми је баш згодна ова тема, где могу да питам кад се забагујем. Баш сте пуно дивни. :wub:

 

@ Onime no Kyo

 

Што се мене тиче, потпуно је небитно. Само, имала сам веома жучне расправе са људима око тог Урана и боје очију - то је ишло до те мере да су ме убеђивали да ми време рођења није тачно, само зато што немам тамне очи... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Onime no Kyo

 

Што се мене тиче, потпуно је небитно. Само, имала сам веома жучне расправе са људима око тог Урана и боје очију - то је ишло до те мере да су ме убеђивали да ми време рођења није тачно, само зато што немам тамне очи... :rolleyes:

 

 

postavi kartu, mene zanima. Mozda i nije sad ce da vidimo xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Уран у Стрелцу, Марс у Водолији. Не би требало да имаш светлије очи, но да ли си очи наследила од мајке или оца?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Уран у Јарцу на првом степену...колико видим (рекох већ, мрзим астродијенстсес или шта год то било већ...не подносим их, чим се укуца астрологија или нешто слично одма' су први).

 

Мајка има плаве очи, воли да се офарба у црвено(?), слично је и с тобом (још да ти је Уран у Стрелцу била би стално у црвеном боји косе). Невамајнд, ипак је осма кућа тако да се двоумим и између црне(Шкорпија)...

 

Но, дванаеста кућа у Стрелцу...боље бежи од Стрелчева, мене и осталих xD Превише је то фантазирања, ипак си Бикоња, зар не? А имаш и Меркур у Бику. Прелеп глас...

 

Изнад тога Једанаеста кућа у Шкорпији...не, не можеш схватати астрологију кроз домен апстрактног... :P :]

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хмм... Где нађе црвену? И црну? Зар није Месец у Лаву типична плавуша? Мама ми је природно веома светло смеђа, а фарба се годинама у плаво, најплавље. Исто је и са мном...

 

Ма, ја сам Бикоња на квадрат! А видиш, Стрелчеве баш волим... Прија ми њихова енергија, оптимизам... као контраст тромом Бику и суморном Јарцу. ;)

 

Види се да не схватам астрологију - ја сам увек сматрала да та својства мог гласа потичу од Јупитера (таленат) у Бику (грло, глас). Мада, ја то не успевам да приметим... Ваљда због лудила у првој кући. :( Мада, укажу ми добри људи на то, с времена на време. ;)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па не би ти лоше лежало певање, никако... Али је све више окренуто к породици...

 

Али те мучи и ремети баш ''уметнички'' Стрелац у Дванаестој кући и Јупитер у Четвртој. Ипак се морају посматрати и Куће обзиром да само Јупитер у Бику мало тога говори. Четврта кућа је Рак. Теби је Плутон кулминациона планета пошто је близу МЦ што може да означава фаталну популарност. И Месец ти је у Лаву што означава, у складу Плутона, да ћеш бити јако популарна након смрти (Осма кућа, Шкорпија).

 

Пошто знам да ћеш разумети:

Ти си кулминација типа Бика, карактера Марса с великим дејством Четврте куће, а све окултне куће су ти изражене фантастично одлично на један ''мрачан'' смисао...И једанаеста кућа ти је у шкорпији...

 

Јеси ли ти некада певала?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

--------------------------------

 

OffTopic:

 

If letting go

Means letting be

And the truth beyond the mind is what I need

If letting go

Means letting be

And the truth beyond the mind is what I see

 

I'm an evolutionary sleeper

 

 

Ојса Миле! xD :D:D:D:D:D:D

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Уран у Јарцу. :da:

 

Управо тако. Ено ми је доминантна мама у Лаву у осмом пољу. :) Имам исту боју очију као и она.

 

 

DA si musko imala bi crne. Ovako venera u blizancima mesec u lavu. :)

Kakve tamne oci nema ni govora.

Mozda meke grudi zbog ovog jarca i problemi sa kozhom etc. al o licu kod teb e sa asc ni govora. Inache ovaj polozaj je odlichan za talenat za matematiku. :>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Али те мучи и ремети баш ''уметнички'' Стрелац у Дванаестој кући и Јупитер у Четвртој. Ипак се морају посматрати и Куће обзиром да само Јупитер у Бику мало тога говори. Четврта кућа је Рак. Теби је Плутон кулминациона планета пошто је близу МЦ што може да означава фаталну популарност. И Месец ти је у Лаву што означава, у складу Плутона, да ћеш бити јако популарна након смрти (Осма кућа, Шкорпија).

 

Јес', јес'... Ово за популарност после смрти сам и ја наслутила. Али, не би веровао колико је мени то небитно сада... Знатно више тежим сигурности, стабилности - кроз (финансијску?) моћ. Све што радим, радим са циљем да обезбедим себе и себи драге. Ма, типичан Бик... Ко шиша популарност? :)

 

Са друге стране, моја сестра има опсесију да буде мега-популарна једног дана. :) Ево ми је она (Венера) у Близанцима (модна писта ;)). Буквално све потенцијалне афинитете које би моја Венера у Близанцима могла да има према моди, она је покупила. Мора да популарност да је стрефи... :)

 

Јеси ли ти некада певала?!

 

А-а. Јок ја. Не рачунам ово кад запевам по кући, кад сам нешто посебно лепо расположена...

 

 

Пошто знам да ћеш разумети:

Ти си кулминација типа Бика, карактера Марса с великим дејством Четврте куће, а све окултне куће су ти изражене фантастично одлично на један ''мрачан'' смисао...И једанаеста кућа ти је у шкорпији...

 

Разумели смо се. :pivopije:

 

 

DA si musko imala bi crne. Ovako venera u blizancima mesec u lavu. :)

Kakve tamne oci nema ni govora.

Mozda meke grudi zbog ovog jarca i problemi sa kozhom etc. al o licu kod teb e sa asc ni govora. Inache ovaj polozaj je odlichan za talenat za matematiku. :>

 

Ахааам... Сада разбирам ово за оке! :)

 

Меке груди... хммм... зар нису све женске груди меке? :? Проблеми са кожом - ооо, да. Ужасно осетљива кожа. Ужасно. :(

 

А што се тиче математике... видећемо у септембарском року! :)

 

Е, да... још једна ствар коју ми је дао овај Уран, а у конјукцији са Сатурном - избројали ми лекари својевремно 36 кичмених пршљенова. Знам да јако морам да пазим на кичму због тога, а ја к'о ретард и даље дозвољавам себи да неправилно седим/стојим... :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ахааам... Сада разбирам ово за оке! :)

 

Меке груди... хммм... зар нису све женске груди меке? :? Проблеми са кожом - ооо, да. Ужасно осетљива кожа. Ужасно. :(

 

А што се тиче математике... видећемо у септембарском року! :)

 

Е, да... још једна ствар коју ми је дао овај Уран, а у конјукцији са Сатурном - избројали ми лекари својевремно 36 кичмених пршљенова. Знам да јако морам да пазим на кичму због тога, а ја к'о ретард и даље дозвољавам себи да неправилно седим/стојим... :(

 

 

Pa videcemo za matematiku.

 

E sad ne znam da li je uran saturn bash zadizen za kichmene prsljenove. Ali recimo da bi to donelo povrede kichme koje bi uticale na gadne psihicke ili nervne posledice.

No, kod tebe nije taj sluchaj, tebi su samo nervi u "svadji"

 

Imas mekse grudi i tvrdje grudi.

kada je naglasen jarac tu su jake kosti, ali i potencijalno "suplje" meso.. da se tako izrazim, mekse meso... ne mogu to da objanism jer ne znam dovoljno medicinu i biohemiju. Tachnije ne suplje meso nego meksa misicna i ostala tkiva negokod ostalih. Neke cure nemaju bash "meke" grudi. No to su nijanse.

 

Inache, tebi je vladar sestog Merkur, Blizanci, Bik, ceste upale grla, losa ishrana, koja moze lose da utiche na krvnu sliku. Takodje verovatno se nekad u zivotu desilo da si imala upalu pluca. Ako nije postoje shanse da ce se desiti, tako da ti izbegavaj cigare jer ti je generalno grlo slabo.

Edited by Elitista u Povoju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ју, ју, ју... :( А ја увек мислила да ће ова Венера у шестом да ме чува и даје добро здравље. До сада јесте, да куцнем у дрво... Никад нисам примила инјекцију, на пример. Куц-куц у дрво! :)

 

Е, стварно нисам никада имала упалу плућа, а упале грла буквално једноцифрен број пута до сада... Опет, куц-куц у дрво! Цигаре мрррзим, тако да сам са те стране безбедна. Имала ми је сестра гадну упалу кад је била мала. Стварно се чувам... Само ми још упала плућа фали. :(

 

Што се тиче груди - па, меке су, што да нису меке! :) Стварно, ја мислим да јесу. Али, није да сам испипавала нешто пуно женских груди, па да могу да упоредим. :)

 

Видиш, мени једино та конјукција на асцеденту даје објашњење... Сатурн (кична) се удружио са Ураном (необичност?) и ето мени два пршљена вишка... Ако ти увидиш који је то други аспект, ја бих веома волела да то поделиш са мном. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е, стварно нисам никада имала упалу плућа, а упале грла буквално једноцифрен број пута до сада... Опет, куц-куц у дрво! Цигаре мрррзим, тако да сам са те стране безбедна. Имала ми је сестра гадну упалу кад је била мала. Стварно се чувам... Само ми још упала плућа фали.

 

Nisam bash nesto proucavao bolesti, preterano ali znam sta bi sta trebal oda donese. U principu ti organi ti "najvise" rade pa ce najlakse i da se razbole. E sad verovatno postoji neki aspekt koji poboljsava situaciju koji sam ja probutao.

'ebiga. :)

 

ne brini ako nisi do sad onda je to u kasnim godinoma. :)

 

Ipak se znaci tebi najjache izrazio jarac, posto si rekal da je naproblematichnija koza. A jarac vlada kostima i kozom, sa kostima kako stojis?

Edited by Elitista u Povoju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јесте, кожа је доста проблематична. Треба ми и по пар сати након депилације, на пример, да се смири... И стално се нешто пилингујем, мацкам - све само да мало побољшам ситуацију.

 

Са костима заиста до сада нисам имала никаквих проблема. Једино што је већ почело да ме мучи то је кичма. Али, баш мучи. :(

 

Него, који аспект ми даје ту упалу плућа која ме чека касније? :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јесте, кожа је доста проблематична. Треба ми и по пар сати након депилације, на пример, да се смири... И стално се нешто пилингујем, мацкам - све само да мало побољшам ситуацију.

 

Са костима заиста до сада нисам имала никаквих проблема. Једино што је већ почело да ме мучи то је кичма. Али, баш мучи. :(

 

Него, који аспект ми даје ту упалу плућа која ме чека касније? :(

 

 

Sesta kuca je generalno vezana za bolesti.

Ma ceka te... ko zna kad.... opusTjeno

ako te uopste ceka, mozda sam nesto prevideo, pogresno protumacio etc.

 

i'm nog allmight i'm just practicioner :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хммм... Ок, знам да шесто поље говори о болестима, а мени пада у Близанце (плућа), али, опет... уздала сам се у ту Венеру. Са друге стране, баш никада нисам имала никаквих проблема са респираторним системом.

 

Размишљам нешто: можда ми је и овде сестра "покупила" симболику положаја Венере? Она је имала озбиљну упалу плућа као мала и то нам је, онако... породична траума. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...