Jump to content

Astrologija


Recommended Posts

Хехехехе, како бик одмах спази шкорпију xD чудо не прокоментариса мој марс на бази секса xD

 

Писаћу, поприлично је тачно :] Објаснићу због чега сам готово неуништив када имам снајпер (Меркур у Девици, 18 степен, шеста кућа Девице итд...на то се односи стрељаштво).

 

ФОН је ту, нема теорије да будем некоме шеф, десета кућа је наглашена јако лоше што се тиче посла, док с друге стране - РАД у иностранству(Стрелац) у земљама или градовима Стрелца (имам понуду за ферари ;P :P :P али ми се не путује баш тамо негде обзриом да ми је прва кућа поприлично везана за традицију и Србију Јарца, Сатурн, у односу опозиције с Првом кућом Рака а.к.а домовина). Стог, иако сам Стрелац, моја путовања су више менталног(Уран) него ли физичког(Марс у непокретној Шкорпији) карактера, осим ако није у друштву (Меркур и Близанци) итд...

 

Венера у Јарцу је више...хм...бојажљива за љубав и заиста су јој потребни МНОГИ тренуци и апсолутна сигурност што се тиче везе, а помоно осма кућа смрт, Венера лепота и сл, у јарцу - дугоооо а.к.а смрт у вољеном окружењу у поамашној будућности далеко далеко итд. Интезивност, пре свега. Месец у Ваги а.к.а Ваге ме понекад изузетно привлаче док с друге стране лудим (месец) од њих обзиром да су поприлично ''мекане'' за било шта.

 

Итд...морам д играм с својим сестрићем (мали нестрпљиви Близанац) неке игрице па позз!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хехехехе, како бик одмах спази шкорпију xD чудо не прокоментариса мој марс на бази секса xD

 

Ooops! Busted! :redface:

 

Е, стварно, а најпре ми поглед пао на то! :) Страшно! :)

 

Немој да ми се чудиш ништа. Просто су ме сврбели прстићи да искуцам још који коментар, али... нећу да задирем у интиму, па реших да ћутим. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ : Emelin

 

(Плутон би требало да је виша октава Марса, right?)

 

Ја га не посматрам тако, више гледам као несвесни део личности који је танко повезан с несрећом, односно променама. Марс промене ради веома физичким смерницама, активношћу, импулсом. Плутон то ради чекањем обзиром да је потребно око дванаест година. Марс је директан, Плутон околиша. Иначе, о Плутону се не зна још увек све, но оно што је сигурно јесте да чини радикалне промене на сваких дванаест година, што се да закључити ако гледамо генерације људи.

Гледајмо музику

Рецимо, Плутон у Ваги је донео интезивну(Плутон) музику(Вага) током '70-'80. И то на глобалном нивоу. Онда улази у знак Шкорпије где доноси још интензивнију музику средином '80 и почетком '90 све до '95. године када улази у знак Стрелца (поново музикалног) где се Јупитер баш налазио током '95-'96. године, а отуд и неки новији бендови који су означили нове жанрове музике, нове погледе итд.

 

Марс има груб приступ, типично ''мушки'', ратоборан итд док је Плутон везан за константну енергију која мења на готово подсвесном нивоу. Нептун има сличан удео као и Плутон с тим што није окренут к аутодеструкцији на ружан већ на леп начин (алкохол, дрога и сл...ако то можемо да карактеришемо лепим, но чињеница је да многи у томе уживају).

------------------

 

овај Марс мисли да је Богом дан, а тако мисле и други

 

Управо, но да би добили реалније тумачење ''слике'', узимамо у обзир Сатурн који означава искуство, време, споро добијање. Ту је и Уран(Водолија) који апсолутно и ни у каквом облику не прихвата било какав ауторитет и Меркур(размишљање, Близанац) који усмерава размишљање на том плану кроз Стрелца (неограничено). И онда СВЕ што се налази у Стрелцу аутоматски добија енергију коњункције Плутона и Марса (обе планете које се везују за Шкорпију) у знаку Шкорпије (што ненормално повећава енергију обе планете, готово свака акција коју учиним је обојена том енергијом, између осталог и осветољубивост).

Уран у Стрелцу увек означава шокирање других људи око себе, а заједно с Месецом у Ваги то означава шокирање других на основу облачења, изгледа, и сл. Јупитер(Уметност, Музика) у Овну означава делимично и Јапан(Ован), односно Јапанску културу (што се да закључити из мог аватара као и из мог потписа уз допринос к томе да имам и катану у соби на зиду). Иначе, не мисле да су Богом дани но увек су у стању да се надмећу и да увек стрепе од нечијег наметања и сл, и то поготово што се тиче љубави (Венера у Јарцу), тако да је неповерење доста изржено и константно се мора неговати. Лош аспект је с Венером, али шта да радим...!? :]

 

Хајдемо даље... Јел' постоји овде опасност од посекотина? Марс у Шкорпији би требало то да донесе, а Марс у Лаву (петици) такође треба да се чува ножа. Али, Марс ти влада једанаестим пољем,а ту је Јупитер, који би требало да чува... Односно, да сада паметно (надам се icon_smile.gif) искористим новонаучени термин: Марс је диспозитор Јупитера! Шта се овде збива? Јел' то смањује или појачава опасност? Са друге стране, и Венера је у осмом пољу, а ако то гледам као аналогно Шкорпији - и ту постоји опасност... Не знајем.

 

Посекотине су могуће једино кроз домен хирургије (пето поље, пенетрација Шкорпија, Оштрица Марс, Током владавине знака Лава у Августу, у складу с позицијама у шестом пољу - болести. Сатурн у Стрелцу, повреда током наставе физичког, операција кости. Иначе, јако ретко, може се догодити тек за неких 134. године поново, али ја нећу бити жив xD ). Иначе, осталих посекотина немам нити ми се икад дешавало да ме неко посече или сл. Али ту јесте изражен афинитет к сечивима, оштрицама и сл, пошто се томе јако дивим.

 

Иначе, доста сам проучила Венеру у Јарцу у женском хороскопу, али нисам баш сигурна како се понаша (тј. тумачи) у мушком... Јел' и овде тражи старије, искусније партнере? Жене су углавном посвећене мужу и његовој породици, а шта би то било код дечака у хороскопу? Строго одгојена ћерка, на пример?

 

Заправо, искусније партнерке се лепе, на неки начин, или изузетно помажу у финансијском смислу (Осма Кућа). Такође су и веома привлачне, односно осећају изражену наклоност к мојој Венери у Осмом пољу. То је типа _ Кажем некој баби ''Добар дан бако'', а она мени ''ЋаОоОооо'', а ја 0_0 wtf... Тако да...лоша је позиција, осим у финансијском смислу. Иначе, оно шта тражи ова Венера јесте стабилна(Јарац) жена(Венера), врло способна за практичне ствари. То је типа девојка кој ће унети ''земљу'' у Стрелца који не може да стане...

Што се ћерке тиче, ко и уосталом деце (пето поље), биће веома строго(Јуитер) научени(Сатурн) да не седе испред ТВ-а већ да гледају због чега је то живот леп :] тако да је то поприлично шкакљиво питање, но оно што јесте битно је управо да нема теорије да не будем строг уколико је то потребно. Ипак сам Стрелац и то с Месецом у Ваги (разумна пресуда), а ту је и Асц у Близанцима тако да ћу ја понекад бити веће дете него ли моја деца, то је сигурно. Шта мислиш, колико ћу имати деце?! :] Умеш ли то да видиш? :] То је мало напредније, али ок :D

 

Слажем се за горепоменути страх од предавања и одбацивања у емоцијама, који доноси Венера у Јарцу. Сад ми, молим те, реци: да ли је у осмом пољу овај страх појачан? Нисам баш сигурна да се Венера добро осећа у плутонској енергији осмог поља (добро... важан је секс - то смо већ уочили icon_mrgreen.gif ), а поготово што је код тебе та енергија понајвише смештена у петом пољу (емотивне везе). Па, како стојимо по питању љубоморе, посесивности

 

Заправо, карактеристике Шкорпије, а самим тим и Осмог поља су апсолутна одбацивања страхова (савладати и искористити страх, руши па гради) тако да Венера у Осмом пољу отклања страхове од смрти (Шкорпија, Осмо поље), а обзиром да је у Јарцу апсолутно негира рану смрт.

Елем, xD рекао бих шта доноси та Венера када је у енергији Осмог Поља xD али то зна једино моја девојка, тако да ... :] xD xD :twisted:

Страхови су једино од неуспеха везе, односно далеко више од изгубљеног времена (Јарац) него ли неуспеха (јер се сваки неуспех сматра искуством, поново Јарац, а осма кућа отклања страхове и користи их). Дакле, свака веза се поставља као резон ''не желим да губим време и новац на пролазне авантуре'', а такође љубав разумем и схватам веома озбиљно (љубавну везу, претежно) те су ми изразито смешне везе и везице од по месец дана, недељу и сл, као и ''везе'' ради буџења искуственог промискуитета.

 

Остатак је тачан те не коментаришем :]

 

И јел' студираш неке техничке науке?

 

Фон. Али то си већ могла да прочиташ :P :] но држимо се овога сада као одговор на моје добацивање :

 

Цела прича у шестој кући - мислим да ти мораш доообро да испиташ све што ти се представи као истинито. Речју, неповерљивост...

 

И позз! :] Хвала на тумачењу :D :]

Слободно пиши, питај. Побогу, имам Уран у Стрелцу и Марс у Шкорпији. xD Ко ће да отворено прича о сексу ако не ја xD :]

 

////////////////////////////////////////////////////

 

@ : Talvi : Направи поново или још боље - дај податке :]

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па готово читава прва кућа и јесте у Раку, девојка ми је Рак (пре тога Близанац, а пре ње ''судбинска'' Риба). И не, није ми асц у Раку. Ово је само моје понашање које је контролисано, овде на форуму :] тако да ''делује'' као да сам рак јер се ја представљам (Прва Кућа) као Рак, иако то нисам... Мада не знам одакле ти то, ал' добро.

 

 

Ja sam sve nesto ubedjen. No dobro, mozad gresim. Provericemo ako hoces vremenom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

p.s.

 

Слободно пиши, питај. Побогу, имам Уран у Стрелцу и Марс у Шкорпији. xD Ко ће да отворено прича о сексу ако не ја xD :]

 

JA? Mars vladar trece kuce u skorpiji konjukcja pluton? xD :P

AJd igrajte se vi, onime ako te pretrpaju zovi da pomazem mene mrzi da se peglam iskreno. Dosta mi je tumacenja natalnih po netu malo me smorilo. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI

Ćime se vi zamlaćivate deco,idite malo napolje,socijalizacija,plaže,grad,parkovi,sve puno ribića i mladića,družite se,a ne ovo...

Ovaj Elitista krade sa drugih foruma fazone pa prosipa ovde,ode (neću reći gde),pita neku budalu,ovaj mu izdiktira šta da prokenja,on to malo upakuje i ovde drvi glogova muda.

Ovaj sa onim japancem na slici,kao otvoreno prića o sexu,pa samo na forumu i more otvoreno o tom da prića...

Jebeš da ti neko vidi sex u astrologiji ako si ti kurton i tapkaš u mestu.

Jebo položaj govana i meteora,nijedna pićka ti neće pokucati na vrata i reći: ne znam te, ali dodji,ogrebi mi se za snošaj.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj Elitista krade sa drugih foruma fazone pa prosipa ovde,ode (neću reći gde),pita neku budalu,ovaj mu izdiktira šta da prokenja,on to malo upakuje i ovde drvi glogova muda.

 

Glajbaj kobas.

Znam da ti opada popularnost kad gluposti i proseravanja prestaju da budu zanimljivi... ali ono brate.. zaobidji me molim te. Neces ovde leba da se najedes.

Edited by Elitista u Povoju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI
Glajbaj kobas.

Znam da ti opada popularnost kad gluposti i proseravanja prestaju da budu zanimljivi... ali ono brate.. zaobidji me molim te. Neces ovde leba da se najedes.

 

 

Ni Kleopatra se nije najeo leba od laganja ljudi.

Moja popularnost opada?Ako sam ja popular,tog nisam ni svesan,ali ćim ti to kažeš,ondak si ljubomoran,i tu mi zagledaš profil,ko zna šta radiš na onu sliku Enine guze.I nisam ti ja brat.daleko bilo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI

Meni je stajalo da ću se oženiti sa 20 godina,a oženio sam se 9 godina kasnije,a rekli su mi da ći imati blizance,a ja nemam još ni prvo dete,a kamo blizance.

HOROSKOP JE LAŽ!

 

SETI TE SE TRGOVĆEVIĆA GREŠNICI!

Završili u nekim prdekanama s ko zna ćime u guzicama!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хајде, ако може, без ових фраза типа: "стоји ми", "стајало ми је" , "рекли су ми"... Не греши астрологија, већ астролог. Дакле, Разбијач, иди па се жали тој особи која ти је тумачила хороскоп. Нема потребе да на овој теми блатиш астрологију.

 

Принче, велика је разлика између онога што ти програм напише у интерпретацији појединих аспеката и целокупне слике која се добија када особа повеже све те аспекте у смислену целину. То што говориш о јакој личности, вероватно закључујеш из положаја Сунца у првој кући. Али, знак је старији од поља, па се гледа где ти је то Сунце. А оно је у Ваги, у паду... Дакле, од јаке личности ту је велики.... его :) за који чврсто верујем да објашњава остатак твог претходног поста. :)

 

_________________________________________________

 

edit: Куку и леле! :) Сад видех Разбијачев датум... :) Опусти се, човече. Немој трошиш толико ту енергију...

 

__________________________________________________

 

... и још један edit:

 

@Onime no Kyo

 

Мораћу да те питам касније, кад будем имала више времена, још нешто по питању осме куће. Кад сам помињала страх, нисам ни мислила на неге егзистенцијалне страхове... Да не начињем сада тему, остаје ми овај пост као подсетник шта сам још хтела да питам. :)

 

Још нешто: држиш ли парице на месту ове симболике Јупитера? Рекла бих, у неком спортском реквизиту (Ован), подигнут на неко високо место, нпр. окачен о чивилук (11. поље)? Невероватно колико је та симболика код мене прорадила. Фала јој! :)

 

Е, да... Квадрат Месеца и Венере. Две жене у лошем аспекту. Како се ово испољава код тебе? Како се твоја мама слаже са твојим девојкама, на пример? Или, има ли оних варијанти да се бивша и садашња девојка сретну, па се не подносе, па... шта већ доноси квадрат? Срела сам тај аспект у доста хороскопа, додуше женских, и увек су нека непријатна искуства са женама, најчешће у тој ситуацији... Наравно, знам да све зависи и од знака и од поља, али када бих умела то да повежем у овом случају, не бих ни постављала питање. :) Имам и ја тај квадрат... Не га волем. Додуше, мени га често тумаче и као проблем са хормонима... који, макар за сада, немам.

Edited by Emelin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI

SVE VAS TREBA KO 1629-e.

 

Koji crni astrolog,pa astrologija je samo mašta ko i gledanje u soc od kave.Lupetate ko maksimi po diviziji.ljudi se radjaju sa crnim oćima tako što je neki kurac palac upao u senku nekog nebeskog muda...a gene pusti.

Pravili nas mame i tate,ali to što lićimo na komšiju iz naše ulice,nema veze,nije nas on sigurno pravio,nego lićimo na njega,jer se našo u ascendantu srednje kuće meseca.

Imati nekoliko alkoholićara u familiji u nizu,nema veze sa potencijalnim sklonostima i genima,nego od položaja zvezda.

 

koji ste vi besposlićari,strašno.

 

 

Хајде, ако може, без ових фраза типа: "стоји ми", "стајало ми је" , "рекли су ми"... Не греши астрологија, већ астролог. Дакле, Разбијач, иди па се жали тој особи која ти је тумачила хороскоп. Нема потребе да на овој теми блатиш астрологију.

 

Принче, велика је разлика између онога што ти програм напише у интерпретацији појединих аспеката и целокупне слике која се добија када особа повеже све те аспекте у смислену целину. То што говориш о јакој личности, вероватно закључујеш из положаја Сунца у првој кући. Али, знак је старији од поља, па се гледа где ти је то Сунце. А оно је у Ваги, у паду... Дакле, од јаке личности ту је велики.... его :) за који чврсто верујем да објашњава остатак твог претходног поста. :)

 

_________________________________________________

 

edit: Куку и леле! :) Сад видех Разбијачев датум... :) Опусти се, човече. Немој трошиш толико ту енергију...

 

 

A leba ti,šta ti to kaže moj datum?

daj da se nasmejem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja rekoh, meni u objašnjenju natalne karte piše da sam jaka ličnost. Piše i da žene otkidaju na mene, ali da ja to ne koristim, jer nisam dovoljno komunikativan. :) Ipak, stoji mi da ću se dvaput ženiti i da ću imati i ljubavnica.

 

Ne pise. Ne znam ko te slagao.

 

Moja popularnost opada?Ako sam ja popular,tog nisam ni svesan,ali ćim ti to kažeš,ondak si ljubomoran,i tu mi zagledaš profil,ko zna šta radiš na onu sliku Enine guze.

 

Srce mi se cepa od ljubomore.

 

I nisam ti ja brat.daleko bilo.

 

Vaistinu daleko bilo.

 

HOROSKOP JE LAŽ!

 

Yea.

 

Koji crni astrolog,pa astrologija je samo mašta ko i gledanje u soc od kave.Lupetate ko maksimi po diviziji.ljudi se radjaju sa crnim oćima tako što je neki kurac palac upao u senku nekog nebeskog muda...a gene pusti.

 

Znam ja da si ti strucnjak za genetiku pa si preko nje ustanovio neistinitost horoskopa.

 

 

 

Edited by Elitista u Povoju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI
Ne pise. Ne znam ko te slagao.

 

 

 

Srce mi se cepa od ljubomore.

 

 

 

Vaistinu daleko bilo.

 

 

 

Yea.

 

 

 

Znam ja da si ti strucnjak za genetiku pa si preko nje ustanovio neistinitost horoskopa.

 

Žacnuo sam te,ćim se ti ovoliko brecaš da me kvotuješ.

Sine,možda ti jesi dinamit ovako (teretana i to),ali zvezde kažu da ti je fitilj mali.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sine,možda ti jesi dinamit ovako (teretana i to),ali zvezde kažu da ti je fitilj mali.

 

Nisam dinamit ne idem u teretanu.

Jeste mali mi fitilj, sta ces. Al se cesto krese.

 

Hahah

Je l' bi ti to da me isprovociraš?

 

Jok, sprdam se na kvazi forumsko nabacivanje. Ljubomoran sam sta ces.

 

Aj pogledaj i ti, pa mi odgovorite na pitanje (bez zajebancije).

 

DAtum vreme i mesto roDzenja.

Edited by Elitista u Povoju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jok, sprdam se na kvazi forumsko nabacivanje. Ljubomoran sam sta ces.

Veruj mi da se ne nabacujem (bar ne još). :)

Nisam ja baš toliko ishitren. ;)

DAtum vreme i mesto roDzenja.

Pa piše u mom profilu... 19.11.1981

Kosovska Mitrovica, 7 ujutru

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...