Jump to content

Generalna tema


КЈО

Recommended Posts

Hyper+Light+Drifter.jpg

download.jpg

 

 

 

 

Ja sam prešao skro Hyper Light Drifter. Ima strašno dobar i fluidan gameplay, ali ga je nemoguće igrati bez joysticka(čak i na PC verziji). Mnogi kažu da je baš teška igra, ali ja mislim dok god ti ne načiš da je važnije izbeći napad i smisliti taktiku ofanzive, nego jednostavno trčati ka protivniku i nadati se najboljem, imaćete dosta poteškoća sa igrom. Svrha igre je da ti nisi Herkul nego Hermes koji iz svojih problema izlazi brzinom i inteligencijom.

 

Ima isto jedna lepa stvar u igri, je što priča postoji, ali je gurnuta u skroz drugi plan da ne smeta gameplayu i dosta je ispričana kroz teksturu, simbole i sitne detalje u pozadini. Tako da ništa ne može da zaustavi prilično linearno ali sasvim zadovoljavajući napredak u igri.

 

Muzika je chiptunes, nije za neko solo slušanje. Ali uz ovu 16 bit grafiku, pravi predivnu atmosferu nekog post-apokaliptičnog sveta. Meni se mnogo dopada, zato što funkcioniše kao ambijentalna muzika za neki horor iz 80ih

 

Sve u svemu ako ste voleli Link to the Past, ova igra funkcioniše veoma slično sa sve tim dungeon istraživanjima samo sve to na steroidima.

 

http://www.youtube.com/watch?v=bq7a_ktfYck

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

14435278_1143203292395599_2789106264969937963_o.png

 

We're thrilled to announce Wasteland 3! This new game will be set in the frozen wastes of Colorado, and will include revamped combat featuring vehicles, let you lead a Ranger Base, and will have a story with deep choice & consequence that you can enjoy either single-player or multiplayer!

 

Back us on Fig on October 5th, 2016!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekako mi sve te igrice koje sam proguglao daju previse "veseli" svet, ja ocekujem od cyberpunk-a da bude neko tmurilo, tama, sranje, neka Blade Runner atmosfera, a sve te igrice daju nekako suprotno od toga :haha: Oh well, stavih na TODO listu da napravim takvu igricu, pa makar je nikad i ne objavio :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...