Jump to content

Rukomet


Axeanosilas

Recommended Posts

Идемоооо! Од сутра стерео пљување код мене гајби - кева из једне, ја из друге собе. :D Бојим се да је Хејл Метал у праву, нећемо ми далеко на овом првенству, али дај Боже да нисам у праву.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Само јако,само кроз средину. Крила су сатанистичка измишљотина Ватикана и масона.

nije ta ceska nesto posebno,nismo ni mi,al smo konacno poceli da igramo do kraja tekme...nema vise one fore da uposlednjih 5 minuta ne mozemo da povezemo 2 pasa...daleko smo od favorita,al cemo biti jako nezgodni...ako budemo igrali najbolje sto znamo,mozemo dosta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovo za sada nije lose, Nikcevic odlican, igra sa igracem manje za 10! cini mi se da su sudije bile malo prestroge sa iskljucenjima, steta sto promasismo dva penala - moglo je ovo i mnogo ubedljivije da bude, da se na vreme resi utakmica ali ovako cemo se klati sa poljacima do samog kraja :no:

 

edit: zaboravih da pomenem, odlican je i Darko "Cocain" Stanic :rockdevil:

Edited by WIZARD OF GORE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije lose , ali ja da sam trener, zwer bi morao da bude na krilu xD .

 

uhhh to bi bilo rasturanje :rockdevil:

 

Mila Majko,kako bije Marko!!! :haha::haha::haha::haha::haha: Sunce ti jebem,nasi komentatori su cudo nevidjeno.

 

bog da pozivi internet i live stream :pivopije:

 

 

 

ontopic: velika pobeda, manje vise ocekivana, ipak su poljaci bili oslabljeni za nekoliko igraca (Szmal pre svih), najzad smo imali igru preko krila (a poljaci sa krila skoro nista ne uradise) + Stanic fenomenalan na golu (preko 50% uspesnosti odbrana ako se ne varam) i jedna losa stvar: poslednjih 10ak minuta odigrano kao preko kurca - to ne sme da se desava, opustanje i padanje u euforiju posle pobede, samo polako momci utakmicu po utakmicu i plasman na olimpijadu je tu a sto da ne i borba za neku od medalja ;)

 

 

:pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не могу да верујем да смо коначно кренули да играмо преко крила и на контре. Одбрана одлична,само смо понекад мало били изгубљени у нападу. Ипак су Пољаци ослабљени,али ово би требало да значи да пролазимо даље. Добро је ово за сада,само овако да се настави.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobro smo igrali...nikcevic pokidao...stanic k'o da je zid sazidao,svaka mu cast...

 

meni je bio najjaci sarenac u onoj emisiji pre tekme...utakmica pocinje u 20 i 15,bla bla,jedva cekamo 20 i 15 da pocne utakmica da gledamo nase...sada cemo na reklame...vracaju se sa reklama...ja se dragi gledaoci izvinjavam,uporno sam govorio da je utakmica u 20 i 15 iako je u 18 i 15...moja greska...bio sa njim neki lik u studija,ovaj ga pitao sta misli,ovaj gost nesto odgovorio,bla,bla...odjavljuje sarenac...idemo na jos jedan blok reklama,utakmica pocinje u 19 i 15,konacno sam dobro rekao...hvala na paznji...ja umro... :haha:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobra utakmica Spanija - Francuska. Spanci odlicno igrali odbranu i zasluzeno dobili mec.

 

 

Francuzi imaju fantastičnu reprezentaciju godinama unazad. Dobili ih Španci, ali kad krenu da melju...Oni mi glavni favorit za finale. Što se tiče naše reprezentacije, videćemo danas. Ne očekujem ništa previše od nas, mada bih voleo da uzmemo medalju kod kuće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...