Jump to content

Rukomet


Axeanosilas

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Dođoh iz Arene. Meč pun grešaka na obe strane, ali zanimljiv, i zaslužena pobeda Crne Gore. Bolje su, ali su se naše lavovski borile nošene publikom i pokazale da su zaslužile što su među 4. Samo malo više koncentracije u odbrani da je bilo s igračicom više kad se lomio rezultat, druga bi se pesma pevala. Verujem da je sutra bronza moguća, jer nisam video u čemu su to Mađarice bolje od naših.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Црногорке су боље и види се да су класа по томе како играју одбрану и како лагано завршавају са играчем мање.

Да се Бојана Поповић није повукла лагано би се прошетале.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bolje su od naših i Dankinje, i Šveđanke, i Francuskinje. I Ukrajina i Češka su tu negde. Zato nemojte puno jesti govna, naše na ovom prvenstvu pobeđuju bolje od sebe. Zahvaljujući domaćem terenu, kao i muški što su u januaru dobijali. Umesto omalovažavanja, pružite podršku našem timu da uzme tu medalju, sad kad ima priliku za to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Princ se trudio da navija koliko je mogao. Odziv publike bedan, veći deo meča kao da se u Mađarskoj igralo. A i ja imao kartu za sektor pun Mađara, pa se posle preselio jer nije imalo smisla. Šteta što naše nisu došle do medalje, ali ne mogu da im zamerim na borbenosti. Dobar deo meča igralo se bukvalno bez odbrane, a takav tempo našima očigledno ne odgovara. Protiv Francuske 18:17 konačan rezultat, a sad 21:19 na poluvremenu. Izvukoše nekako proužetak, čak vodiše na kraju prvog, ali ono je kriminalno kako je Mađarice usralo u drugom. Ništa, nisu se obrukale naše na ovom prvenstvu sigurno, iduće godine je kod nas svetsko, pa se nadam novoj borbi za medalje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filipovićka jede živu decu, bez nje bismo ubedljivo izgubili i juče i danas.

 

Vidim da Crnogorke pobeđuju, a hteo bih da primetim samo jednu stvar. Pitam se da li bi spiker u dvorani bio ovako navijački raspoložen u korist Srbije, kad bi se prvenstvo igralo u Crnoj Gori.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...