Jump to content

2008.07.05 *SKC, Beograd* Evergrey


Elderane

Recommended Posts

Pa to i ja kažem. Voleo bih da neko odsvira nešto kompleksnije, ali kažem ti, nisam siguran da će ovi moji uspeti ni Breaking the Law da uštimaju.

 

Ako ne mogu na "Breaking The Law" da se "uštimuju" onda bolje i da ne počinjete sa svirkom.

 

Zaustavljam se ovde.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Danas kad sam ustao sam samo na brzinu overio temu, i taman htedoh sad da kažem da je dobra stvar kod manjih koncerata i to što nema spama na temi i što se ne ispiše pun qrac stranica dok se ja dovučem kući i odspavam, kad eto ti ga... :)

 

 

Očekivano vr' svirka, dužina valjda bila po sistemu kol'ko para tol'ko muzike. ozvučenje zadovoljavajuće.

 

Što se tiče traženja pesama, izgleda da nije bilo svrhe dernjati se za bilo šta, ja doturih Tomu papirče na kojoj su bile Solitude Within, Nosferatu, Watching the Skies i Ambassador, ovoga puta očigledno nisu bili u fazonu da sviraju nešto van liste... A čini mi se da su bar Nosferatu već svirali sa Jarijem, dakle bar to su mogli.

 

Ono kad su puštali album sa razglasa, veoma slabo se čulo, bar u prvim redovima. Da nisu organizatori snimili to negde? :)

 

 

btw

Ako je neko odavde našao trzalicu na podu pravo ispred Toma, odmah ispod onog stepenika uz binu, dođe mi pivo, ja sam uz'o 2, ali mi ta ispala iz bušnog džepa! :) Vid'o sam i gde je, ali bio mi cim da je dohvatim, pa pošto uzeh drugu u međuvremenu... ;)

 

E da, osim Sacramental Blood logoa na bubnjevima, još jedan jedna stvar koja bi se mogla nazvati svojevrsnom podrškom domaćoj sceni, liste su bile ispisane na pozadini ČBS plakata! :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ovaj qrac je ziv stigao posle borbe sa punjenom pljeskavicom koja nije htela u zeludac pun piva :angry2:

Haha, legendo, bas sam se pitala dal' si stigao kuci uopste :D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E a lep koncert bio :) Samo da se ovom prilikom zahvalim velikom prijatelju Telcontaru koji mi je omogucio da se infiltriram na isti iako nije bilo u planu tako nesto :D Kratko trajalo, ali slatko trajalo :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI

Meni Prince priča da sam pićkopačenik,a ovde prosipa neke impotentne bahanalie.govno,sad ima kao bend,imaš ti sine moj kurac,pa da ga ciguljigaš dok ti ne svane.

 

a koje ta Minita? ona je meni slala neke 5*, kao kissovi šta je već.razmišljo sam da nije mozda ponuda za sex,al pošto neje bilo privatne poruke,nisam teo da se primam.i šta je to MSN?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znao sam da će ovaj da se dovuče. Ako nisi bio na koncertu, zajebi. Ja sam pričao o koncertu sve vreme, rekao između ostalog i koja je bila najlepša cura u sali, a ne daj Satano da ona džiberu poput tebe pošalje privatnu poruku. Za tebe su one što dolaze na koncerte i festivale samo da bi ustopirale nekog i trsile se posle, poput one što si je maznuo na Legacy-ju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...