Jump to content

Aca Lukas


VoivodBG

Recommended Posts

  • 1 year later...
  • 10 years later...

Ne znam za ostale njegove koncerte, ali znam da je na koncertu u Sapcu pre koju godinu Aca Lukas vredjao Sapcane i ratne veterane, da je rekao da mesto gde se odrzava koncert nije dostojno zvezde kao sto je on, dok mu usta samarom nije zacepio jedan od pripadnika njegovog obezbedjenja (Zoce).

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 6/19/2020 at 5:00 PM, kuruz said:

najjači član dosad
daj neke pikanterije o Mejdenima kad su bili u Šapcu

Kad su svirali u Zeppelinu kod Mumije nisu mogli da dovrse nastup jer im je Mumija stalno izvlacio USB sa muzikom posto su svirali na playback.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 years later...

DVE SENZACIJE U ISTOM DANU: PREMIJERA FILMA "POKIDAN" I KONCERT ACE LUKASA

Hype production u sinergiji sa ćerkom firmom Hype entertainment su sinonim za nepresušni izvor inovativnih i autentičnih projekata i u tom maniru nastavljaju sa iznenađenjima i novim poduhvatima.

3. novembra 2023. godine očekuje vas nesvakidašnji događaj i brilijantan spoj premijere filma "Pokidan" od 19 časova u Štark Areni, a odmah po završetku filma, od 21h počinje senzacionalan koncert najveće muzičke zvezde na Balkanu, Ace Lukasa i Folk Haus Benda. Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na tickets.rs.

Saša Mirković, direktor i vlasnik Hype produkcije a ujedno i izvršni producent ovog projekta, zajedno sa svojim timom prikazaće publici jedan potpuno novi koncept događaja koji nije viđen na našim prostorima, amalgam nezabeleženo dobrog multimedijalnog projekta, svetske produkcije i fantastičnog sadržaja.

Film „Pokidan“ nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas i demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života. Glavnog lika, Peđu Kovača tumači Mladen Sovilj, a u glavnim ulogama će se naći i glumci: Ivan Đorđević, Vesna Stanojević, Marija Pikić, Andrija Kuzmanović, Mima Karadžić, Jovo Maksić, Marija Pikić, Radoje Čupić,
Branka Kati i mnogi drugi. Nakon premijernog prikazivanja filma "Pokidan" koji je snimljen pod rediteljskom palicom Suzane Purković, publika će uživati u impresivnom muzičkom opusu i najvećim hitovima Ace Lukasa.

Aca Lukas će 3.11.2023. proslaviti i svoj rođendan sa voljenom publikom, te će baš to dodati posebnu čar ovom događaju a najveća žurka na Balkanu postaće najveći događaj na Balkanu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Mozda i najveca kurcina od svirke na kojoj sam ikada bio. Amadeus je Six Feet Under za ovo sranje. Dobio od snaje 10ak karata, prodao ih za 100 din tada i kupio pivo na Zapadu, jer je Sever bio pretrpan. Prodao pivo po 3x vecoj ceni i napusio snajku i otisao u park da se napijem kao kurac.

Bivse snaje, polize mi jaje.

NIKAD BOSNIA, SAMO

KNIN SESTRO KNIN

Edited by Sreta
Bivsa snaja

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...