Jump to content

Every Time I Die


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Strašno dobar album, najbolji njihov do sad lagano. Bes i ludilo i dalje prisutni u velikoj meri s tim što Jordan i gorila sipaju sada mnogo bolje rifove, gruv ubija na mestu, a ovi suptilniji momenti koje ubacuju povremeno su stvarno sjajni. Meni su oni školski primer benda koji je sa svakim novim albumom sve bolji i zanimljiviji, rani radovi su mi b liga metalcorea realno a sad su sigurno među najjačim bendovima podžanra i šire, plus imaju neku neverovatnu harizmu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Sa FB strane benda. Nadam se da će šmele brzo da se vrati u pun pogon. 

Mental Health is a real issue and when not treated has an impact on so many people. Keith needs to take this time to rest and prepare for the holiday shows and we wish him a quick recovery. We also understand that so many of you have been looking forward to these last few shows on our tour.  We don't want to let you down so we’ll be playing these last three shows without a vocalist. 

Like Keith always says ’this mic is your mic’.  So come and help us finish up this tour.  Anyone that no longer wants to attend will be given refunds at point of purchase.

 

Mada kurac, sad vidim da je Keith opalio neki rant na twitteru da je čuo kako Jordan želi da ga išutura iz benda jer je prestao da pije i putuje odvojeno od ostatka benda. Dosta drame i to sad kad su na vrhuncu. 

Edited by Haos sam ja

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Jebem ih baš, gde sad da se raspadnu na vrhuncu forme. Očigledno je tu nešto debelo puklo, Keith je kačio na društvene mreže pismo koje mu je poslao advokat ove četvorice gde ga upozorava da do zaključenja sporazuma ili sudskog razrešenja ne može da koristi intelektualnu svojinu benda. Makar su ovi ispali ok time da neće da nastave bez njega jer nema smisla ići sa drugim vokalom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

koliko sam ja skapirao, sustina je da je Keith prestao da pije a ovi idalje rokaju pa im je tesko da funkcionisu tako. ovaj lecen alkoholicar a svako vece mora da belji sa alkoholicarima. A ovi alkoholicari moraju svako vece da bleje sa izlecenim alkoholicarom na ivici nervnog sloma. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...