Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

tema smrt poznatih lichnosti...

 

Hvala BOGU DA ste otvorili Temu.

OVo je Metal Forum pa treba Navesti Metalce,ja cu i ostale.

Najskorije je umro Pop Bilder,Vurzel,Emy Winehouse,Delca i Sklekovi.

Ako planirate Samoubistvo ko ovaj Pop nemojte da skupljate diskove,da kupujete bas nista (Sta ima da Ostavljas Matorcima!)

Da zavrsavate skolu,ne znam dali mogu ispiti da se prenesu na sledeci identitet,da se zenite, decu da ostavljate,niti da trosite

pare na bilo sta sto sete da ostavite za sobom! :ph34r::ph34r::ph34r::ph34r:

Raspitajte se u policije KAKO DA SE UMRE?

 

oplakah...

  • Upvote 4
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa teme "Pravoslavlje", pwn koji boli.

 

научио нас је како бити филозоф до пола, или до десетине, наиме - само донде докле сопствена (овде теолошка) позиција није угрожена.

 

у том подухвату, иако каже да се не бави доказивањем ичега, није презао да сруши све осим те позиције, како би сравнио терен на нулу и тако уздигао оно што једна религија представља као аксиоме. другим речима, да би оставио утисак објективности признаје како је доказивање да метафизички ентитети постоје бесмислено, али се не зауставља на томе, него тврди да се ни ништа друго не може заиста логички доказати.

 

ово је неоправдан и манипулативан скок, који позитивна људска знања статусно изједначује са религијским уверењима. ми смо господину показали да те једнакости ипак нема. осим тога, он спокојно релативизује налазе физике, али не дира метафизичке претпоставке у црквеном схватању нпр. ритуала причешћа. притом не каже зашто у релативизацији треба повући линију испред догме.

 

нажалост, његово размишљање звучи као циркуларно пренемагање.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjajno. :D

 

JOŠ JEDNOM OSTAVI NEKO TAKAV KOMENTAR NA NEŠTO SMEŠNO BIĆE BANOVA

JEL TO JASNO

ŠTA JE PIČKO A NEMA SAD DA MI DAŠ MINUS, JA SAM TVOJ BOG

 

Video sam da su se Borko i Talvi prokurčili, pa malo i ja.

 

proud_son.jpg

 

_______

 

Od 5 cura s kojima sam bio u ovom poslednjem polugodišnjem ciklusu, 3 sam startovao na Tagged-u, a 2 su mene startovale na fejsu. S tim što su ove sa Tagged-a poptuno random cure, a ove sa fejsa su završile moj faks i imamo zajedničke poznanike (istina, samo jedna od njih dve je to i znala unapred). Raspon je od 1971. do 1989. godišta (ilustracije radi, ja sam 1982).

sine, koliko vremena ti zapravo PROVEDEŠ s nekom ribom u proseku? 2,5 sata? dva cela dana? i šta konkretno znači "biti s nekom curom"? nežan poljubac u obraz i držanje za ruke dok sedite u mekdonaldsu i izjedate neki otrovburger?

 

ovo je ili neka forumska zezancija ("šala je ozbiljna stvar" :bigblue: ) ili si ti stvarno srpski Ron Džeremi, nema treće

 

dobrodosao na JuMetal..

 

i ekspertska eksplikacija situacije

Sa ovih 5 u rasponu od jednokratne šeme, pa do 41 dan. Ukupno, od 181 dan koliko je ciklus trajao, 73 dana sam bio zauzet, a ostatak single (ili u nekoj prelaznoj varijanti). Biti s curom znači (minimalno) - ljubiti se (sa jezikom), uz sve ostalo (dodiri, lepe reči) što ide uz to, bez obzira da li se radi o jednokratnoj/višekratnoj šemi ili vezi, kao i da li ima seksa ili ne (tu tajnu s koliko je od ovih 5 bilo već neću da otkrijem). Inače sam pored ovih 5 u pomenutom periodu izlazio s još 6 (ukupno 11), ali ih ili nisam uspeo smuvati, ili ih nisam muvao uopšte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bajkovite karakondzule koje ne postoje prestaju da zanimaju ogromnu vecinu ljudi najkasnije kada izadju iz puberteta.Zato nemas nikome da pises o tome.

Isto sam i ja mislio za "jelen super ligu" al evo sad videh da istoimena tema ima cak 489 strana :ph34r:

 

  • Upvote 4
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

'bem ti zivot...ne mogu nac' pogodno mjesto gdje bi ste mogli da mi pozelite dobrodoslicu na ovaj forum.To mi je,mislim stvarno,potrebno da mi bi bio zivot lijep.

Aj zivjeli i sto manje sjekirancije :pivopije::mrgreen:

Cestitaj sebi rodjendan na mejden temi,spamuj malo na metaliki,ako si zgodna punoletna fimejl sto seksipilnije slike na slike clanova i bice sve ok. :pivopije:

gothic zenska na yumu?

 

hajd jovo nanovo...

Uputstva: koristi beli skin, daj slike, ignoriši Feniksa, daj minuse Hejl Metalu, ne svađaj se sa ćelavim administratorom, ne dolazi na Sport, kaži Elfu da je radikal.

 

Svako dobro.

Zaboravio si da je upozoris na Traparu

 

dscn0051z.jpg

Šta ima da je upozoravaš na Traparu, kao da će joj on pa uraditi nešto. Doći će u novembru da konstatuje da su zajedno proveli 103 sata, od čega 42 muvajući se, i da ju je taman osvojio, kad je zaključio da neke žene jednostavno nisu za vezu nego za prijateljstvo. Uostalom, ne bi ona mogla da se nosi sa njegovim funkcionerskim životom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo ja se danas prijavio, mrzelo me da procitam ona pravila, pa mi recite jel bese nesto vazno tu? I neki saveti za novog krisnika, od vas iskusnis usera. :smile:

 

 

1.koliko god podjebavao moderatore,spamovao,trolovao po temama,nikad neces dobiti ni opomenu..

iz tog ugla,ovo je mozda najbolji forum u tvom zivotu..

 

2.neces jebati na JuMetalu..

iz te perspektive je ovo mozda najgori forum u tvom zivotu..

 

3.stavi sliku Bafometa ili lemmy sixx-a photo-657.jpg na avatar i steci ces preko potrebno poshtovanje lokalnih satanista..

 

4.izbegavaj clanove sa vise od 10 000 postova..(oni spadaju u grupu onih pod savetom broj 2.)

 

5.izbegavaj clanove koji se zaklinju u poslednji Amorphis..oni imaju last.fm nalog i nemaju zivot..

 

6.kupi Judas Iscariot,misli svojom glavom covece..

 

7.Thorns je govno od benda,shvati to..

 

8.krst ti je neprijatelj vekovni

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam uvek verovao da je ateista onaj koji se nešto mnogo sjebao u životu i u tome je našao razlog da ne veruje u Boga. Ili je to neko ko veruje i drži se za nauku, jer je talentovan za istu i to mu je okupacija.. a umetnost kao božansku i uzvišenu stvar ne ceni mnogo... il je jednostavno piglu da skonta tako nešto , što mu dođe ko neki hendikep.

 

 

Ja sam uvek verovao da je vernik onaj koji se nešto mnogo sjebao u životu i u tome je našao razlog da veruje u Boga. Ili je to neko ko ne veruje u nauku, jer nije talentovan za istu i ne bavi se time, a opsednut je umetnošću kao božanskom i uzvišenom stvari... Ili je jednostavno piglu da skonta zašto je Bog nemoguć, što mu dođe k'o neki hendikep.

  • Upvote 10
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imali smo hrčka koji je tako grickao kablove, njemu ništa al zamalo ćale da pogine kad je uhvatio izgrickani strujni kabl...

Ista prica, samo deda u mom slucaju...

Deda ti grickao kablove?

  • Upvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pre neki dan sam kupovao kokice na Zemunskom keju i video da na prednjem delu štanda stoji kutija sa "Lotus" žvakama. O, ljubavi moja mladalačka, morao sam da uzmem, mislim da je deset kinti komad. Unutra sličica, ukus ne može biti veštačkiji, a preživam kao da je traktorska guma.

 

Ali vredelo je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...