Jump to content

Google Chrome


oʞɾoƃ

Recommended Posts

Vidim da cu i ja da predjem na Chrome.

 

Smorio se od Firefoxa, presao na Operu, uzasno me drka na facebooku, non stop prijavljuje errore i jede govna, majspejs uzasno sporo otvara. Samo jos kad bi postojao neki program sa kojim mogu da exportujem passworde i ta sranja izmedju browsera.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni normalno radi opera na fejsu i spejsu, stavi novu betu pa probaj... Chrome nema valjani adblock i s toga mi je neupotrebljiv. A mislim da ne možeš da prebacuješ passworde sa Opere na Chrome, bookmarkse naravno možeš.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem je nakaradni dizajn myspace-a i puno govnjivih elemenata, trebalo je kao face da ne ostave mogućnost da se menja default izgled, tj. možda samo par tema, a ovako dok otvoriš nešto prođe trista godina.

Edited by BaalBehrit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Transport error (#1001) while retrieving data from endpoint `/ajax/addfriend.php’: A network error occurred. Check that you are connected to the internet.

 

To dobijam skoro svaki put u Operi kad kliknem na jebeni submit necega na fejsu. Uspe mozda iz petog puta.

 

Sa Chrome-om i FF-om mi se to ne desava. Cao ce.

 

I da, ovo mozda zvuci debilno, ali nekako kada klikcem na linkove u Operi uopste nemam osecaj da sam kliknuo na link :D

Edited by Simm A)))

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Nije los Chrome, ima interesantan i jednostavan interfejs, a prilicno je lagan i brze (ali nista drasticno) otvara stranice nego FF ( narocito bolje barata stranicama koje imaju Ajax ili Javascript)

Ono sto mi se ne svidja je da je broj podesavanja prilicno bazican, da ne moze da se ogranici velicina kesa koliko videh, muci se sa otvaranjem nekih stranica kada je ukljucen proxy resolver a ekstenzije za FF jos uvek rulaju tako da cu ja ipak ostati na njemu

FF jeste kocio dosta, ali to samo kada se koristi FB chat i slicna Ajax govanaca i to je cini mi se pocelo da biva drasticno od 3.5.6 update-a i nastavilo se sa 3.5.7, nova verzija FF-a 3.6 nema vise tih problema, pa ko jos nije uradio upgrade....

Edited by Full_Metal_Yakuza

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...