Jump to content

Terminator - The Sarah Connor Chronicles (2008-2009)


lemmy sixx

Recommended Posts

Dakle,sta mislite o ovoj seriji?Po meni je mnogo dobra.Naravno,nemoguce je izbeci poredjenja sa filmom,ali seriju ipak na neki nacin treba gledati kao sopstvenu celinu,iako prica o desavanjima izmedju 2. i 3. dela.

Sto se tice same radnje,ima nekih nelogicnosti koje se nekako ne slazu uz 3.deo filma,ali i preko toga je lako preci posto se uglavnom radi o sitnicama.

U seriji ima dosta akcije i bas to je cini jako dobrom.Glumacka ekipa je isto dobra,pogotovo Summer Glau,od koje oci ne mogu odvojiti kada gledam seriju.Prelepa je.Beverli Hils Brajan je isto mnogo jak. :)

Druga sezona je fino nastavila pricu,ovo ce se definitvno pratiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auuu, tek sad tema, a druga sezona... :D:P

 

Serija je odlicna, i ima svoj neki tok, dosta potencijala! Sumnjao sam u Summer Glau u najavama, ali posle sam postao opCinjen njom - riba je stvarno super i neobicna (inace je ona onaj fajter riba iz Serenity-ja, River Tam)! I kao sto rece Lemmy, Brian Austin Green se dobro snasao, i prijatno iznenadiJo.. :rockdevil:

 

Ne znam jeste li primetili, ali onaj T-1001/vlasnik one korporacije, Catherine Weaver, je zapravo Shirley Manson, pJevaljka Garbagea! :D Trebalo mi je par epizoda da provalim.... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

FOX najverovatnije ukida seriju.

 

With ratings far below even the network's worst predictions, Fox could pull the plug on production for "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" as early as this week.

 

The network has been disappointed by "Sarah Connor's" numbers so far this season, and some executives feel that the show is dragging down numbers for "Prison Break," which airs as a lead-out.

 

"Audiences just aren't responding to the show," a Fox source tells SyFy Portal. "Our biggest surprise are the 18-to-49s [a key advertising demographic], those numbers are in the toilet."

So what will happen?

 

"All I can say is that production will likely stop, and I would think that Fox might try to air some of the episodes already in the can," the source said. "But I don't know. They don't want to lose 'Prison Break,' so there could be some schedule shuffling in the future."

 

http://www.syfyportal.com/news425418.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dobra serija. Svidela mi se pa sam skinuo sa neta citavu prvu sezonu u HDTV :wub:

 

Gledao sam samo prvi epizodu u drugom serijalu ali nadam se da nece prekinuti sa snimanjem, bilo bi zaista steta. Fina je glumacka ekipa ;)

Edited by Pretender

Share this post


Link to post
Share on other sites

То зато што фокс није задовољан с неколико милиона фанова који воле серију...ццц.

 

Елем, нисам је гледао али ћу гледати обзиром да је то, ипак, прича везана за Терминатора.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Mislim da nije upao Kromarti, Dzon bi saviJo onu plavusu u dzakuziju.... skandal, to je... :ph34r: Nego, primetio sam da ovi nasi heroji i junaci imaju neku modifikovanu municiju... mislim, poceli su sa 1-2 udara da razvaljuju konzervama po pola glave i sl... :confused: Ajde onaj fazon sa .50 Cal snajperom (ona epizoda u onoj vojnoj skoli), ostalo ne kapiram... :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Ima i trejler za 4 deo filma.

 

Terminator Salvation

 

Kako sam čuo iz jednog intervjua, novi nastavak je zapravo početak druge trilogije. Znači, neće se toliko osvrćati na prva tri već će se fokusirati na taj rat u budućnosti i zbog toga ga nisu ni nazvali Terminator 4.

Dobro, ajde to i ima nekog smisla i opravdava (donekle) što nema Švarcija ali i onda, kad tad bi trebali da ga prikažu, kako bi zaokružili ceo serijal.

Zna se još da je Bale potpisao ugovore za još dva nastavka posle ovog što treba da izađe, što znači da bar znamo ko je Džon Konor i da bar neće umreti u prvom delu.

Video sam da ima i igrica, tj. da je planiraju izdati. Ima trejler i na YouTube, za sada deluje obećavajuće posle onih starih krševa za PC.

Evo linka....

 

Terminator Salvation Game

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Pa nije kraj,ima jos jedna epizoda.

Inace,poslednjih par epizoda su izvukli sezonu.Serija je postala uzasna tamo negde u sredini sezone.Razlacila se ko testo,nista se nije desavalo,ocajno je bilo.Ali napokon se pocelo nesto desavati u poslednje 3-4.

 

Inace,bas je glup nacin na koji je Derek poginuo.U principu ok,realna je smrt,metal u glavu i ajd' zdravo.Ali,ipak je ovo serija,zabava,a on je bio jedan od vodecih likova.Trebalo je to malo teatralnije.A ne ovako.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam jel pustaju tu paralelno sa ovim ovde, ili kasne? Nije na kraju ove bio preview sledece, jer su vratili Prison Break pa su samo o njemu pustali tandara-mandara! Uglavnom, Cameron bolje izgleda kao covJek nego masina... Dzon ce poludeti... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...