Jump to content

Obuća


Fex

Recommended Posts

@feyd: koliko su udobne? ne kupuju mi se identicne nego me cisto zanima za taj oblik cipele :da: tipa jel moze opusteno da se proseta par km ili su uzbrdice/nizbrdice pakao?

 

udobne su, dovoljno da provedem ceo dan u njima. komplikovano je bilo u subotu uvece, posto nisam sela celu noc - stajanje je quite jebeno, mada je moguce da je to do mene, koja sa razmazila noseci ravne cipele mesecima. iance, radim danima, kada sedim, hodam, trcim na bus i slicno su ok, ne dolazim u stan cvileci. ili bar ne cvilim zbog cipela :P

Edited by feyd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma naravno, za 2000 ne mogu biti lose :da:

Ne znam dal da kupujem martinke, obecala sam da necu vise nikad al ovako imam izbor izmedju patika (samo za leto i casual) i cizmi teskih 3-6kg, do kolena. Ipak mi fali nesto 'izmedju' :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Za priliku kad je kisha ili 5-15 stepeni + da ide i na neke pozerske kombinacije :haha: Mislim imam neunistive Mile Dragic cipele koje su bile i na -10 i u morskoj vodi ali ne idu za pozeraj :D

Verovatno cu kupiti neke kozne patike s 'metalnim' detaljima or smthng... Kacila sam vec ovde neke slike, nikome se nisu svidele :lol:

Edited by MissionVao

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja imam one retro adidaske, već 8 godina - a cele... duboke, bele, crveni đon, sa čičak trakom preko zgloba. Kao mladi vukodlak u povratku u budućnost (ne iz Podgorice).

Meni su ove ružne, ali kontam da su odlične za sketba.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...