Jump to content

HARDCORE


Recommended Posts

Slusaj ovo:

 

 

Evo i par dobrih noviteta:

https://bbbrecords.bandcamp.com/album/to-whatever-fateful-end

https://crafterhc.bandcamp.com/album/lasting-efforts

https://theferalplanet.bandcamp.com/

https://pleadyourcaserecords.bandcamp.com/album/in-desperation

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 5/17/2019 at 12:02 PM, Haos sam ja said:

Šta kažete za novi Defeater? Vidim da ima mršave ocene na nekim review sajtovima, ali meni je odličan, posebno što je u finalnoj verziji daleko bolji miks u odnosu na singlove koje su izbacili na youtube. Meni najbolje njihovo izdanje nakon Travels i Lost Ground EP-a.

meni je čudan mix i dalje, vokal je nekako povučen skroz unazad i kao da se neki eho čuje sve vreme u svirci - kao da su u nekoj velikoj praznoj hali snimali, tako nešto

sama svirka mi se sviđa, oni su mi jedan od onih bendova koji imaju tako fino i jasno definisan stil da nema tu mnogo prostora za greške. možda mi fale neke himničnije trake ovde ali ovo su tek inicijalna slušanja, ima vremena da se izdvoji nešto, recimo Stale Smoke mi je zanimljiva na prvu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slažem se da mix nije idealan, ali na ovoj verziji albuma koju ja imam je mnogo bolji nego na onim youtube singlovima. Stale smoke je zakon, meni na startu pesme lagan kandidat za rifčinu godine, šteta što ne ponavljaju taj rif dalje kroz pesmu. Imaju oni definisan stil ali Abandon je bio album za zaborav, bukvalno ne pamtim ništa sa njega, ravno do bola, a i Letters Home i Empty Days su imali de facto neke ozbiljne hitove ali i neke potpuno passable momente. Na ovom novom malo više zvuče kao post hardcore tj. taj post prefiks je izraženiji. Ovo mi je jako drag bend jer ga pratim od samog početka i rasturili su sa prva dva izdanja, da bi kasnije sve bilo malo razvodnjeno. Evo, na ovom gore videu što sam kačio je bukvalno set lista koju bih ja u pesmu birao s obzirom na kontekst.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

super ovaj 3weekoldroses gore.

bio sam sinoć na turnstile-u u budimpešti, fenomenalno bilo. krcato, znojavo, veselo, energija na maksimumu, publika peva sve vreme. sve što ste gledali na snimcima, mogli ste da vidite i ovde. mogla je setlista biti duža za dve-tri pesme, sa prva dva ep-a pre svega, ali bože moj, ne mogu im uzeti za zlo. bilo nas 20-ak iz srbije. bilo bi stvarno fantastično kad bi ih jednom neko doveo kod nas, verujem da imaju dosta publike i ovde, a sigurno bi ih došlo i sa strane. sinoć je neka ekipa iz splita putovala 9 sati do budimpešte da ih vidi, siguran sam da bi kod nas bila masa ljudi iz makedonije, bugarske ili bosne.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...