Jump to content

HARDCORE


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Sinoć prva post-covid hardcore svirka za mene, solidni bili Statico (glupog li imena!), a ono klasik hcpunk, mislio sam da ima malo više začina. Bronze standardno iscepali svoj nabadački tough guy metalizirani stil. Bilo lepo, video sam dosta poznatih ljudi, stara hc ekipa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 12/10/2015 at 3:13 PM, Talvi said:

lemilica je mislim govorio ovde da Zoli nas ne gotivi nikako, a on je organizator eto

Čitam malo istorijat ove teme pa se podsetih na čuvenu urbanu legendu o Ignite (dok je Zoli bio frontmen i Srbima). S tim u vezi dve anegdote:

Prva je da kad smo ortak i ja išli u Peštu na Ignite 2007-e i prišli Zoliju on se oduševio kad je čuo da smo iz Beograda, zvao nas u backstage, imam i neke fotke u arhivi. Svirali tada sa Death by Stereo i Burnthe8track. Ludnica od koncerta, glupo je i govoriti koliko je dobro bilo, Our darkest days turneja.

Druga je da je istina da Aca Hitman koji je tad radio hc koncerte u Beogradu nije hteo nikako da ih dovede i da je on valjda furao taj narativ da Zoli mrzi Srbe. Još je Aca držao onaj mali skate shop u Svetozara Markovića i dolazimo ortak i ja, studentarija sa ukupno 100 rsd u džepu i pitamo Acu kad će da dovede Ignite u Srbiju. Kaže on da dok je živ neće ih raditi al zato nam je rekao "evo daću vam kontakt, vi ih radite ako hoćete" a mi tad bukvalno ne bismo mogli da organizujemo prelazak preko pešačkog. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ok, sad je već glupo da ne pomenemo ovde Soul Glo i njihov novi album "Diaspora problems" koji će sigurno pobrati dosta simpatija pitchfork zajednice i sličnih. Meni se bend ne sviđa preterano ali ne može da se  porekne da su priličan unikat, čemu doprinosi kako nenormalno intenzivan crnja za vokalima koji štrika 300 na sat i jedva ga šta razumem, tako i dosta interesantne ideje oko rifova. Imaju i taj swag momenat, ne baš kao Turnstile ali ipak treba obratiti pažnju, možda ni etiketa Bad Brainsa za novi milenijum ne zvuči tako ludo. Evo dva spota:

a i ne postojiš ako te brat Sunny nije usnimio

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...