Jump to content

Darkwood Dub


salebghouse

Recommended Posts

Darkvudi nominovani za MTV nagradu

Srpski alternativni sastav "Darkvud dab" (Darkwood Dub) našao se u konkurenciji sa bosanskohercegovačkim "Dubioza kolektivom", slovenačkim "Elvisom Džeksonom", hrvatskim sastavom "Lolobriđida" i makedonskim "Superhiksima" za ovogodišnju regionalnu MTV nagradu.

 

 

MTV je saopštio da je mreža njihovih muzičkih stručnjaka iz čitavog regiona nominovala pomenute bendove, od kojih če jedan biti proglašen 12. oktobra za pobednika kategorije "Best Regional Act". 

 

Pobednik će biti proglašen na osnovu izbora gledalaca te televizije u glasanju preko www.mtvema.com od 1. septembra do 11. oktobra u ponoć. 

 

Kako se navodi, pobednik "Best Regional Act" za prostor bivše Jugoslavije će sa pobednicima ostalih lokalnih MTV-jevih kanala u Evropi ući u borbu za "Best European Act", čiji pobednik će biti proglašen na dodeli nagrada "MTV Europe Music Awards" 5. novembra u Berlinu. 

 

"Nadamo se da će kandidati za “MTV Best Regional Act” na pravi način predstaviti svoje lokalne scene. Ovo je još jedna sjajna prilika da promovišemo muzičare regiona i prilika da se okušaju na međunarodnoj sceni", rekao je direktor regionalnog MTV-ija Tom Er. 

 

 

valjda ce da pobede

 

 

 

 

 

Edited by salebghouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
Darkwood Dub su rasprodali prvi koncert u Domu omladine Beograda najavljen za 8. oktobar, a zbog velikoga interesovanja publike za drugi koncert (9. oktobra), Long Play je odlučio da u subotu, 10 oktobra, priredi i njihov treći koncert.

 

Ulaznice za treći koncert već su u prodaji, po ceni od 800 dinara za prvih 100 ulaznica, dok će ostatak koštati 1.000 dinara.

 

U prodaji još ima i mali broj ulaznica za drugi koncert, koje takođe koštaju 1.000 dinara.

 

Srpski kandidat za regionalnu MTV nagradu, Darkwood Dub, najavio je da će beograski koncerti biti snimani za DVD izdanje.

 

"Mislim da će DVD biti izuzetno zanimljiva informacija kako sada Darkwood Dub zvuči uživo, i odlična prilika za publiku da zajedno sa nama ostane zabeležena u večnost", kaže za sajt koncertne agencije Long Play pevač Dejan Vučetic-Vuča.

 

Svaka im cast ako su uspeli da barem za jedan dan rasprodaju karte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...

dobra je pesma, kul je za neko letnje vozikanje u kabrioletu pri plazi. Stekao sam utisak da se darkwood dub mnogo ponavlja sa melodijama kao na dva prethodna dva izdanja, ali ne treba jos suditi dok ne izadje ceo novi album, a do juna ima vremena...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

sreda, 6. jul, Obilićev venac)

 

 

PERPETUUM MOBILE

STUDIO ALEKTIK

VROOM

 

DARKWOOD DUB

 

inace, dobar je album, par pesama mi se svidja na prvo slusanje. treba jos vremena, nema previse vasila na albumu i to mi je za sada najbolje.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ti2M6C1CD3U

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 9 months later...

Počela je prodaja ulaznica za dva koncerta koje će Darkwood Dub i Bisera Veletanlić 26. i 27. oktobra održati u Studiju M u Novom Sadu.

Nakon ovih nastupa za sada su potvrđeni koncerti u Nišu (2. novembra), Paraćinu (3. novembra), Kikindi (15.11) i Bečeju 16. novembra.

Organizatori najavljuju da će se na spisku naći 15. gradova u Srbiji i dodaju za novosadske nastupe: "I Darkwood Dub i Bisera obećavaju sjajne nastupe i pozivaju publiku da zajedno sa njima bude deo poletne atmosfere kojom započinju veliku turneju kojom provišu hvaljeno izdanje Vidimo se".

Pretprodajna cena iznosi 1.000 dinara, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 1.200. Prodajna mesta u Novom Sadu su GigsTix (Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60) i knjižara Serendipiti (SPENS, Sutjeska 2).

Edited by Lou
remove format

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...