Jump to content

2008.03.12. *SKC, Beograd* Soulfly


Buddha

Recommended Posts

  • Replies 270
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jednom kada je ovaj Đole šatro organizator gostovao na 202-jci, rekao je da će karta koštati 1700 dinara i da "uskoro" kreće prodaja, preko Eventima, i ne znam da li još reče SKC/Felix... Ali ono što su pre par dana rekli na toj istoj 202-jci, ovo što je i Imrahil rekao, 1500 din karta. :ph34r: Na Eventimu još uvek nema ništa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad Đole pričao nešto preko telefona na 202-jci, ali zaboravih šta je rekao o kartama, valjda reče da se prodaju već prkeo Eventima, a od sutra i u SKCu... Ostadoh pod utiskom izjave "biće neka strana predgrupa, ali sam zaboravio koja". Koji kralj! :) :) :)

Edited by crusader84

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad Đole pričao nešto preko telefona na 202-jci, ali zaboravih šta je rekao o kartama, valjda reče da se prodaju već prkeo Eventima, a od sutra i u SKCu... Ostadoh pod utiskom izjave "biće neka strana predgrupa, ali sam zaboravio koja". Koji kralj! :):):)

 

Neverovatno :)

 

Vid stvarno ... danas su to postavili na eventim 1600 dinara, predgrupa mu sin i domaci bend Yobo (lol)

 

Jos jedan detalj

 

"Brazilski metal bend Soulfy nastupa u Studentskom kulturnom centru.Hornsman Coyote će biti specijalan gost.Hornsman Coyote će najverovatnije izvesti pesme Moses&quot,Inner Spirit&quot,samo kod nas, eventualno i u Bugarskoj gde Soulfly takođe nastupa.Bend trenutno promoviše prošlogodišnji album Conquer&quot.Strana predgrupa će im biti američki bend pod nazivom Incite a kao domaća podrška sviraće bend Yobo.Cena karte je 1.700 din."

 

A kad odes na opciju ulaznice pise 1600 :)

Edited by BLACK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...