Jump to content

AC/DC


Recommended Posts

Nezvanična informacija: AC/DC 26. maja u Beogradu! Vest od danas.

 

Znam, na njih sam i mislio al nisam 'teo da pominjem ime.

 

Bice konkurentskih ;) slicnih pisanija jos.

 

P.S. AKO, bude koncerta i ako bude na stadionu bice bezveze jer ce biti malo mesta za sve :zuba::)

Edited by aldj011

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne bih se kladio, tj zavisi koliko/gde u okolini će još svirati... A nas samih da se dovuče 60.000 - no way! I šta im znači ovo da mora na stadionu? Ako ovi naši pilićari iz Zvezde i Partizana počnu da ucenjuju, neće mi nikad da vidimo AC/DC!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bitno je da su oni prvo odredili cenu karata!!! Ko što je "onomad" onaj ljakse Maksa Ćatović rekao kako će sigurno dovesti AC/DC ali da će karte koštati od 50 do 100 jevreja!!! Sve je to stoka, ali jbg, ako ih neko dovede, platiće se bilo koja cena karte!!! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, to baš i ja htedoh da kažem. btw Ovo za travu jedu govna, u Splitu su za Maidene prekrili teren nekom zaštitom, posle pročitah negde da su samo na par mesta gde je bila bina ostale neke rupe, inače je odlično sačuvano.

DVD izdanje Queen koncerta na Vembliju '86-te počinje sa ubrzanim snimkom postavljanja bine, pokrivanja travnjaka i ostalih priprema pred početak koncerta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajde sad,pesimisto :):P

Pa jebeš ga, realno, ovde su Stonsi imali jedva 50-ak hiljada sa sve veoma jakom medijskom kampanjom, a ovi nešto planiraju za AC/DC 60.000, teško, zavisiće doduše i od toga koliko će koncerata imati u okolnim zemljama. U svakom slučaju, ako bude koncerta, ima stranci da vade stvar samo tako, kad smo mi indijanci. Jedino ako Pink bude medijski sponzor, pa nalože svoju grand publiku da je to cool, i veliki događaj na koji bi svi morali da navrate end staf... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Press saznaje i da će koncert australijske rok senzacije „AC/DC", koji je najavljen za kraj maja sledeće godine, biti održan na nekom od beogradskih stadiona, a ne na Ušću, kako je prvobitno bilo najavljeno. Govori se o stadionu Partizana, a možda i o stadionu OFK Beograda na Karaburmi. Predstojeća turneja grupe „AC/DC" biće najveća koncertna senzacija naredne sezone u Evropi - i pre nego što je počela prodaja karata za bečki koncert 24. maja, organizatorima je već upućen zahtev za 150.000 ulaznica!

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr....mp;sectionId=41

 

zuta stampa nastavlja da nagadja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A prema saznanjima moje komsinice Alapače Tračarić koncert Ac/DC ce biti odrzan na stadionu Dorcolskog Poleta samo se ceka odobrenje Paje domara da popije pivo...

 

Karte za koncerte se prodadose, a koncerta nema ni u najavi :violent:

 

Sto se tice procena, mislim da jedino AC/DC moze da okupi vise ljudi od Stones-a i zato sam mislio da je stadion los izbor.

P.S. Od mnogih fensera i lipicanera sam cuo da su AC/DC super... e sad, da li bi isli na koncert kad bi doslo do toga...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Album godine

Album „Black Ice” ušao je u istoriju jer u nedelji pojavljivanja zauzeo prvo na mesto na top listama u 29 zemalja, a već je postao album sa titulom platinijumski u Americi, Australiji, Kanadi, Švedskoj, Norveškoj, Češkoj, Nemačkoj… Više od šest miliona primeraka ovog albuma prodato je za dva meseca.

 

Sunce ti!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Australijski rok bend AC/DC 18. februara naredne godine koncertom u Oslu počinje Black Ice World Tour, turneju u okviru koje će krajem maja ili početkom juna posetiti i Beograd.

 

Jedan od najpopularnijih rok bendova svih vremena spremio je i novi studijski album „Black Ice”, koji će predstaviti i na koncertnom spektaklu u Srbiji.

 

"Pregovori sa AC/DC su pri kraju, dolaze u Beograd krajem maja ili početkom juna. Tehnička ekipa i tim menadžment benda je boravio u Beogradu, gde je sa producentskom kućom 'Komuna'” obilazio potencijalna mesta za održavanje koncerta. Predlog producentske kuće je bio da to bude Hipodrom ili Ušće, a zahtev njihovog menadžmenta je da to mora da bude stadion, kao i svi koncerti u tom delu turneje", kaže za "Blic" PR koncerta AC/DC u Beogradu Aleksandar Radoš..

 

"Obilazak stadiona Zvezde je bio uspešan, ali zbog tehničke nemogućnosti unošenja opreme na stadion, on otpada. Obišli smo i stadion Partizana gde je uspešno realizovan koncert Metalike, ali je problem dosta manji kapacitet tog stadiona. Uskoro će biti poznato mesto održavanja koncerta”, kaže Radoš.

 

Inače, AC/DC će na evropskoj turneji održati više od pedeset koncerata, počev od Osla pa do 30. juna u Glazgov. Nakon što su krajem oktobra krenule svirke u Americi, u svetu je ponovo zavladalo staro hard rok ludilo - novinari Chicago Tribune nazvali su njihov nastup "slavljenjem onog najboljeg u rokenrolu", dok je kritičar The Boston Globe napisao da se radi o "najboljem bendu do sada".

 

Nakon što se pojavio 20. oktobra, novi album Black Ice (prvi posle osam godina) potvrdio je da je bend i dalje u punoj snazi. "Black Ice je najbolja ploča koju je ovaj bend snimio poslednjih decenija", pisao je Washington Post, a numera Rock N Roll Train, prvi singl sa albuma Black Ice, nominovan je za Gremi u kategoriji najbolja rok izvedba.

 

AC/DC je hard rok bend iz Australije koji su osnovali 1973. braća Angus i Malkom Jang. Prvi sastav grupe činili su Dejv Evans, Angus Jang, Malkom Jang, Leri van Krijed i Kolin Barges, da bi 1974. Dejv Evans bio zamenjen novim pevačem, čuvenim Bon Skotom, koji je pevao na prvom albumu High Voltage, a koji je grupa snimila za deset dana.

 

Iste godine objavili su i drugi album T.N.T. Godine 1977. izašao je odličan album Let There Be Rock, zahvaljujući kome su postali najpopularniji australijski bend. Tada je u grupu došao sadašnji basista Klif Vilijams sa kojim su snimili album Powerage i čuveni Highway to Hell. To je ujedno bio poslednji album koji su izdali sa Bonom Skotom, jer je preminuo 1980. godine od gušenja zbog prevelike konzumacije alkohola.

 

Posle toga priliku za mikrofonom dobio je Brajan Džonson, koji se dokazao već na sledećem albumu Back in Black koji je postao njihov najprodavaniji album, a predstavljao je žaljenje za smrću bivšeg pevača. Ovoliki uspeh bend nije ponovio narednim albumima, ali je uvek važio za jedan od najboljih bendova čiji koncerti predstavljaju pravi rokenrol spektakl. Novi album Black Ice donosi 11 novih pesama, koje će promovisati na predstojećoj turneji.

 

(MONDO)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...