Jump to content

True Blood (2008-2014)


23/16

Recommended Posts

Pa glupost je sto se sada sve pise, snima po 'nalogu' javnosti, publike. Dovoljno je da par curki kaze kako je Erik super i da bi Suki i on bili odlican par i eto - ajde da to spetljamo tako vidite da ljudi vole i ocekuju. Ne znam da li je ovde tako ali... to je pocelo da mi smeta kod vecine serija.

Tara je dosta dobar lik ali je bezveze sto precesto takvim likovima daju uspone i padove ( na psiholoskom planu ), postoji problem muce se, nesigurni su, pate - prevazidju problem, pokazu se kao jaki, sposobni i onda epizoda dve i opet isto... Ili pogines, poludis, upucas se ili sve pobijes i ides dalje kao baja :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Jako zarazna serija nema sta,odgledao sam sve 3 sezone i jedva cekam cetvrtu,zamerka mi je indirektno plasiranje prava za pedere i to sto je Tara proplakala celu trecu sezonu i strasno me je to iziritiralo na samom kraju,ali ipak je main storyline jako kvalitetan i interesantan tako da mi to nije pokvarilo celokupan utisak o seriji. :rockdevil:

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tara je meni takodje najiritantniji lik, i plus sto je ruzna ko djavo. Inace u prvoj epizodi nju je glumila jedna druga glumica koja je dobra riba, ali vec u drugoj epizodi pojavio se djavo. :D

Mislim da je bila ista glumica, ne znam o čemu pričaš. A zar je bitno da li je glumica lepa ili ružna, nije tu da bi drkao na nju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se baš sećam prve epizode i 100% je ista glumica.

 

Btw, gde ima da se nađe strip na engleskom? ježim se od naših prevoda.

In the original pilot version of episode 1, Tara was played by Brook Kerr, but she was replaced before the series aired. All of Tara's scenes were reshot with Rutina Wesley.

 

Ja sam gledao taj pilot, tako da znam sta mi je ostalo u glavi. Sto se tice stripa ne znam gde se moze skinuti na engleskom.

 

@Lou

Naravno da nije bitno, samo mi je lik totalno iritantan, ruzan i antipatican, sto ne znaci da ona zbog toga ne treba da bude tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E, vidiš, ta prva glumica je bila u pilot verziji prve epizode, zato je nismo videli. ;)

 

A što se tiče lepote glumica i glumaca... meni je odavno taj trend na vrh glave, guranje glumice koja mora da bude napucana, seksi i tako to. U fazonu "ako je žensko, mora da bude pička i po". Dojadilo mi je to i drago mi je kada vidim ženu "prosečnog izgleda" kako radi svoj posao kako treba, dakle valjano glumi. Nekada se fizički izgled uklopi sa ulogom, pa sve ima jači uticaj. Što ti reče, ako ti se ne sviđa lik, ne znači da ne treba da bude tu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajd ne serite,naravno da je bitno kako zena izgleda.Nije to zdravstvo,pa da je bitno kakav je strucnjak.Ovo je gluma,u kojoj je sve vizuelno prioritet.Ako uloga zahteva drugaciji izgled,onda ok.Ali pobogu,ovo su komercijalne televizijske limunada serije,jebeni True Blood,pa ne treba valjda u njima da glumi Eva Ras!

  • Upvote 1
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Razume se, ja pričam uopšteno.

 

Ne branim ovaj pojedinačan slučaj, jer stoji činjenica da je uglavnom loša u svom poslu (makar u ovoj seriji, jer je drugde nisam video).

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...