Jump to content

True Blood (2008-2014)


23/16

Recommended Posts

Mogu vam reći da će Aleksandar Skarsgard biti deo naredne sezone serije "Prava krv". Biće redovan lik - otkrio je izvršni producent Brajan Bakner.

 

Sudbina Skarsgardovog lika, vampira Erika Nortmana, ostala je da "visi u vazduhu" nakon završetka šestog serijala. Poslednja scena u kojoj se pojavio prikazala ga je golog kako gori na sunčevoj svetlosti.

 

Bakner je rekao da se vampir Erik neće pojaviti u sedmoj sezoni kao da se ništa nije dogodilo, jer bi to bila prevara.

 

- Nemojte očekivati da bude zdrav i čitav - upozorio je on i dodao da će se broj paralelnih priča koje serija prati smanjiti.

 

http://www.24sata.rs...rv/102816.phtml

 

:rockdevil:

Edited by Captain Spaulding

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Naknadno sam, pre nedelju dve pogledao ovu poslednju sezonu i IQ mi je spao za četvrtinu do kraja. Jeste kvalitet serije u neprekidnoj silaznoj liniji od prve dve sezone, ali, izvinjavam se onima koji misle da je serija super, ovo je baš loše i naivno. Praktično sam isključio mozak i gledao do kraja kao slikovnicu jer se svaki čas dešava nešto što nema smisla i opravdanje. Kapiram da to sad gledaju najviše tinejdžeri i da je scenario odrađen da njih radi, ali mi nije jasno zašto bi nešto moralo da bude nelogično i jednostavno glupo da bi ga konzumirao neki anderejdž amer.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Pogledao sam poslednju sezonu,i ubedljivo je najlosija do sada.Poslednje dve epizode su je izvadile,inace bi bila totalna propast.Glup zaplet,jos gluplja radnja...cak je i rasplet glupav (jebote,ono sto je Erik uradio je Bil mogao odraditi vec u trecoj epizodi),ali barem ima dobrog rokanja pa prolazi.Najvece sranje je onaj Vorlov.Jebote,gde nadjose da i on bude lepuskasti ficfiric sa engleskim akcentom.Ok,jasno je kako serija funkcionise i na koga puca,ali njegov lik se na momente pojavljivao u prethodnim sezonama i bio je to neki bradati madafaka sa kaubojskim sesirom,pa koji kurac se na kraju desio?Nevezano za to,lik je totalno debilan i dosadan,nisu ga gore mogli uraditi...a i komplet pricu oko njega.Zatim oni vukodlaci...naprosto covek da ne poveruje koliko su u ovoj sezoni iritantni njihovi dijalozi i prica oko njih,to ide do te granice da cak zaboravis i onu budalastinu da se pretvaraju u sugave vukove.Onaj Sem je bio kul lik,ali sada kada se u svakoj drugoj epizodi smrtno zaljubi u svaku ribu sa kojom provede vise od sat vremena u prostoriji...postao je iritantan do zla boga.

Sezoni generalno nedostaje Lafajet,koji je ovde totalno gurnut u stranu.

No,kraj sezone obecava dobru sledecu...iako,i kraj prosle je to obecavao pa kurca baba vecerala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Jes vala...

Doduse kod Alana Balla se sve priprema u prve 2-3 epizode u 4-5 izbije picvajz, a do kraja serije rese to isto, a u ovoj sezoni ce biti razresen Sukin ljubavni zivot, tj konacno ce da odluci sa kim ce da ostane. Znaci tragedija, drama i na kraju patetika u najavi... anyway gledace se... :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...