Jump to content

KoЯn


Recommended Posts

Људи, нова песма Лејди Гаге се не продаје како треба на ајтунсу или где већ, одмах новинари јој предвиђају "крај каријере". Нажалост, ако хоћете албум, данас морате имати "хит-сингл". Мени су ове две песме већ боље од комплетног претходног албума, а од оне глупости "Корн 3" и да не причам.

 

Песма као песма је "кечи", испод гитарских рифова има неке занмљиве звукове, слушљиво је. Са друге стране, замолио бих Iron Maiden фанове да не остављају коментаре. Тај британски бенд је познат по својих 20 идентичних албума, а Корн нема ништа заједничко са њима. Последње што Корн треба да ради је да се ОПЕТ враћа у прошлост. Аман, доста је било. Само нека они цепају ово сада, коначно се види светло на крају тунела.

 

Фанови су већ сјебали један велики бенд (Металика и њихова најкреативнија фаза креће од "Loada" али фанови више воле она четири албума у четири године и инфатилне "текстове" и аранжмане које су писали 17-годишњаци, вероватно проблем хардверске захтевности) под старе дана, Корн се ваљда неће дати. Шта год, само нека људи свирају шта им је жеља.

 

Иначе, на рачунару немам само "Take a look into a mirror" и "Korn 3" албуме, у фолдеру од скоро десет гигабајта.. Има све живо од њих, али та два албума не, звуче као да их је компоновао неки фан-бенд или, још горе, Слипнот..

  • Upvote 2
  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da imash 14 godina, leglo bi ti. Ja nikada nisam tekstove slushao, a ishlo je dobro i uz chinjenicu da nisu stavljali tekstove u buklete od albuma, te ne vidim problem u tome. Uvek su me atmosfera i muzika interesovale pre svega, ko hoce tekstove, lako ce ih naci u ostaloj muzici i repu.

 

Melodije su napokon ponovo tu, kao i dobro balansirane pesme (barem po ovih par komada shto je izashlo do sada na netu). Nije naporno, nije dosadno.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Овде се јако лепо чује Хедова гитара, свира нешто другачије него на албуму чини ми се.. Милина како човек свира!

 

Khm, ovaj, fuj

 

 

 

Daj bezi

 

Увек можемо да анализирамо нове текстове Металике или Слипнота према којима је ово ремек дело :)

 

Е да, а Хед овде за бек-вокалом? :)
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Занимљиво, што више слушам, више ми се свиђа "Never Never" од овог Хед рип-офа. Али надам се да ће песме бити разнолике, доста очекујем од оне ствари из првог "тизера", та ми звучи баш добро.. У Љубави и Мету ми никако не иде са рефреном. Има неку хеви-метал мелодичност, оптимистичност.. Строфа је добра, тако да ипак имам доста висока очекивања од албума.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mena, slobodno priznaj da si "Zvakic" i spoji postove, da tachno znamo sa kiem se ima posla xD

 

"Head" ripoff ne pije vodu, jer su to dvojica gitarista jebene grupe "Korn". Zajedno pekli zanat, zajedno pravili muziku, zajedno odrastali... nema kopiranja medju njima, samo medjusobnog dopunjavanja.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хтедох рећи да има доста Хедовог утицаја, поготво када знамо како бенд звучи само са Манкијем :) Наравно да не мислим да има елемената "крађе" јер је то само по себи немогуће, пошто су Хед и Манки "као један". Вероватно ће требати времена да се ствари врате "у баланс", сада је јасно да је Хед главна покретачка снага (уосталом, верујем да се песма не зове случајно "Love & Meth" ако знамо да се Хедова група зове "Love & Death"). Ето, то само желео да кажем и не знам шта је то "жвакић" :)

Edited by Mena13Suvari
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...