Jump to content

Primal Fear


Baal

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Primal Fear je bend koji nema ni "o" od originalnosti.Ne kazem da su losi,ali 100x sam vise za Judas Priest.Mislim da u svetu postoji jako puno bendova koji zasluzuju mnogo vise paznje nego Primal Fear.Na primer mi imamo Tornado(kojem hvala bogu za sada ide dobro )i naravno Alogiu.Mislim da su ova dva benda 1000x bolja od Primal Feara i slicnih.Tako i u svetu sigurno ima mnogo bendova koji zasluzuju da svoje albume objave za kucu za koju objavljuje Primal Fear,ali iz nekih razloga ne mogu da mrdnu.Sto se tice pomenite Alogie,jedva cekam da vidim za koga ce izdati englesku verziju.Nadam se da nece za CCP koji mi deluje kao prcvonjak od izdavaca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma hajde, pusti ih, bre. Zasto bespotrebno gubiti zivce na njih. Budi srecan sto su se uopste setili da izdvoje par stranica za HM smile.gif K'o da tinejdzerke sada zanima da li su nam Maideni death ili heavy metal smile.gif

Oustalom...kad malo bolje razmislim...sta uopste radi heavy metal rubrika u jednom tinejdz casopisu o tracevima i sminci? laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odlično pitanje. Često sam ga i sam sebi postavljao. Ali, koga je briga. Neću više da razmišjam o njima. Marš iz moje glave!

Meni bi bilo prvo iznenađenje da vidim Primal Fear na njihovim stranama, iako nisam kupio SuperTeen ima 4 godine. Mada, imali su interesantne rubrike kao ona ginekološka pomoć ili problemi tinejdžera i tinejdžerki. Tu je uvek svašta zanimljivog moglo da se pročita. Npr. "Jebao sam se sa drugom i dupe me boli. Da li sam homoseksualac?"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...