Jump to content

Audio oprema


dimmu1

Recommended Posts

Stigli Beats. Ovde je tolko napanjen bas da mi poklapa sve zivo u pesmi, a nemam jebeni ekvilajzer na mobu da smanjim bas. Jedino sto mi se svidja je dizajn, veoma su lepe sluske i imaju opciju da kada kliknes dugme na sluskama utišaš pesmu skroz. Za sve ostalo kasnije , ako me ne bude mrzelo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zasto si uzeo te slusalice, mogao si za 5 minuta na googleu da vidis da im bass overkilluje... Nadam se da si ih dobio besplatno, posto si za te pare sigurno mogo da uzmes cx400, ako nista drugo.

Edited by vegeta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zato što:

Jel neko ima iskustva sa Beats by dr. Dre slusalicama, oko kvaliteta. Moj brat ih skoro za dzabe dobio, pa ce kad se vrati iz inostranstva da mi ih pokloni. Sad gledam na netu te sluske su oko 200~250 dolara, jel ima nekog poboljsanja zvuka, ako se slusa muzika sa mobilnog itd. posto ce mi za to najvise sluziti. Ako ne, onda cu ja samo 10% da izvlacim iz tih sluski.

 

To su valjda ove. http://demandware.ed...thrqrtright.png

 

Inače,

Ja sam npr. Krk 8400 platio oko 150e, i moze da se slusa 'zika na njima, ali nekako ne mozes preterano da se uzivis dok slusas, jer losi miksevi iskacu dosta, i onda kurac. Kad vec spomenuh taj Krk, imaju manji model kns6400, kostaju oko 80-90e, i one su onako bas dobre za muziku.

Videh 8400 na oglasima za možda šezdesetak evra, sasvim slučajno i rekoh "e u kurac". Pročitao sam prvu cifru pogrešno, a taman bih možda pokušao da ih odvojim. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...

elem,braco:

 

dakle najjeftini cisto zvucnici a da se zna na sta sam dao pare?mogu i aktivni,mogu i pasivni,pretezno cu da ih koristim za slusanje mjuze na kompu,ali posto se polu-profesionalno bavim i 'zikom dobro bi bilo da mogu i da ponekad kuci odradim neku preprodukciju ili miks,dakle sto neutralniji odziv i naravno kvalitet zvuka je ipak presudan.ne pitajte me za budzet,ako npr ne moze ispod 200e cu da dam,ali ovo je za po kuci,pa bi da prodjem najjeftinije moguce.takodje,pozeljno bi bilo da su nearfield,ali mogu i podni,a i ne treba mi preogromno pojacanje,dakle snaga ne igra ulogu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

da prebacim pitanje i ovde

 

video sam cx300 II, 55e su, hvala Vizardu

ono što me nervira su komentari o slabosti kabla, pošto mi se sa svim slušalicama dešava ista stvar - sjebavaju se kod džeka

 

dakle, dajte preporuku za nešto klasno, sa kvalitetnim zvukom i jakim kablom koji može da izdrži nošenje po džepovima

dao bih do stotke, pa i preko, tipa 110

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trazis iskljucivo in ear varijante?

 

In ear imam cx150 i nije mi potrebno nista bolje trenutno, zvuk odlican. Nisam primetio da se haba kabl a stalno ih nosim po dzepovima/torbi umrsene.

Edited by -Mare

Share this post


Link to post
Share on other sites

da da

uzeh juče cx-300 II

sjajan zvuk, mnogo su bolje od cx-150

loše je to što se čuje svaka falinka mp3 fajlova :haha:

 

6400 u 4Audio

pitao sam tipa koji tamo radi da mi preporuči neke bolje u sličnom ili višem cenovnom rangu, reče da nema potrebe za nekim drugim slušalicama

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 7 months later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...

Ljudi, treba mi mala pomoc. Iskopao sam iz podruma jedan stari gramofon, Sansui Quartz Servo XR-Q9 na kojem se vide jasni tragovi koriscenja ali trebalo bi da je ispravan i da radi. U slucaju da je sve ok sa njim, koliko bi mogao da vredi? Citao sam nesto po netu da je redak gramofon i da je jedan od najboljih koje je Sansui proizveo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...