Jump to content

Koncertne agencije u Srbiji


Vrtoglavica

Recommended Posts

34488457_2005946432812667_8712146945809842176_o.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeEY67dtl3fFPXGbk95SQG79KR5O8vDve_gz9L4OD2IwD8umXWoibXSUTZn-b3OT-14zlU-qAmgmC0-6z2RyTU2LV1dUkuKsPwVz44Xfg-dIbw&oh=19375fbaa6b17ad961a35da0595d91ec&oe=5B7B3B7D

 

 

The Handsome Family, globalne zvezde „Amerikane“ prvi put u Beogradu! Ograničen broj ulaznica je u pretprodaji preko Eventim Serbia po ceni od 1000 RSD.

 

Poznati američki sastav The Handsome Family, široj javnosti poznat po muzici za svetsku hit kriminalističku seriju „True Detective“, održaće prvi koncert u Srbiji, 17. oktobra 2018. u Domu omladine Beograda, koji je i organizator ovog ekskluzivnog gostovanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bilo nas je između 36 i 63.

Smešna cifra jbg, al nije da nismo navikli.

Ne znam ni što su pravili u Platzu, veliki je ono prostor za ovakav tip svirke. Jedino ako imaju neku povoljnu varijantu za koncerte tamo...

Zvuk je bio odličan inače! Merch povoljan... Pivo ladno... WC u pristojnom stanju... :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, dobar zvuk, fina ventilacija takodje u prostoru. Dorcol platz je Royal Albert Hall za Elektropionir, Kc grad i slicne rupcage koje su uglavnom poprista "manjih" svirki u Bgdu. Ne znam kakvi su uslovi za organizovanje svirki tamo i zasto nema vise svirki bas tamo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbt ne mogu da prezalim Mars.. :( jbg mozda dodju nekad opet..

 

Inace

 

Iako je bend Wolf's Hunger prvobitno najavljen kao jedna od predgrupa bendu Soulfly, do toga nažalost neće doći. Nije problem u organizatorima kojima se ovom prilikom iskreno zahvaljujemo na pozivu i želji da nas ugoste na ovako značajnom koncertu. Bila bi čast deliti binu sa legendom kao što je Max Cavalera, koji nam je definitivno jedna od inspiracija zašto smo i počeli da se bavimo muzikom.

 

Problem je nastao nakon žalbi da se radi o nacističkom bendu. Već godinama raznoraznim peticijama, biltenima, organizovanjem kontra-svirki, pokušavaju da se spreče nastupi našeg benda. Nažalost, ovog puta je plan ostvaren. Nastup je otkazan, ali idemo dalje.

Naravno, ostaje žal što nismo u mogućnosti da delimo binu sa legendarnim Maksom, čovekom koji je obeležio živote svim metalcima na planeti.

Wolf's Hunger NIJE NACISTIČKI BEND!

Knjige iz istorije bi trebalo da prelista svako ko nacizmom smatra opevavanje Gvozdenog puka, Kosovske bitke, proboja Solunskog fronta, itd.

Prošle godine, Wolf's Hunger je održao oko dvadeset koncerata širom Evrope i svuda smo nailazili na odličan prijem i podršku. Očigledno je da samo u Novom Sadu postoji problem.

Svako ko prati metal muziku može primetiti da se u poslednjih nekoliko godina po čitavom svetu zabranjuju koncerti mnogo većih i poznatijih metal bendova. To je nesrećan "trend" koji će vrlo brzo proći. Mnogi metal bendovi, na primer Slayer, Cannibal Corpse i drugi, tokom svoje karijere su etiketirani na raznorazne načine. Ipak, svi oni su i dan danas tu, koncertno aktivni i pune velike koncertne prostore. Na kraju rock'n'roll uvek pobedi. Trudićemo se da tako bude i sa nama. Pobediće muzika, a ne mržnja.

Još jednom veliko hvala organizatorima koju su nas pozvali i pozivamo sve da dođu 4.jula u Fabriku na koncert legendarnog Soufly!

P.S

Uskoro ulazimo u studio, nove pesme se spremaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...