Jump to content

Koncertne agencije u Srbiji


Vrtoglavica

Recommended Posts

 

Quote

 

Poštovana publiko,

Studentski kulturni centar Novi Sad primoran je da otkaže dogovoreni nastup sastava "Gorilla Biscuits", ovaj put zbog neprofesionalnog ponašanja sastava i njihovog menadžmenta.

Razlozi otkazivanja su isključivo njihov amaterski pristup u organizovanju i koordinaciji datuma evropskog dela turneje, čak 4 grada će ispaštati zbog ovakvog poslovanja.

Svojim postupcima doveli su do velike negativne reklame ustanove kulture SKCNS koja se organizovanjem kulturnih događaja bavi više od 20 godina, sa poštenim i partnerskim postupanjem. Ingritet SKCNS se i zasniva sa prisnim odnosom sa publikom čije strpljenje oko ovog koncerta već bilo jednom iskušavano.

Vama publiko veliko izvinjenje još jednom, nadamo se da se vidimo i družimo na nekim boljim koncertima.

Gorilla Biscuits ni ovaj put neće svirati u Srbiji, što se nas kao organizatora tiče, to je to.

Hvala im i srećno!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Malo je bezveze što niko nije otvorio temu za sinoćnji koncert u Božidarcu ali avaj. 

Veče je otvorio ne preterano poznati sympho death bend iz Švajcarske XAON, koji po drugi put nastupa u Srbiji. Pred nekih 60ak duša su pošteno i profesionalno odradili svojih pola čuke, iako im je muzika dosta neinspirativna. Naime, zvuče kao Septicflesh iz narodne kuhinje, s tim što im klavijature sa trake pojedoše sve ostale instrumente. Slabo šta tu ima upečatljivo, rifovi ostaše zaglavljeni ispod zvučnog zida sa matrice.

Za njima šveđani DIABOLICAL, neki blackened death ili tako nešto. Bend koji ima ime i dobru kilometražu, ali kao što se složismo, večita treća liga ovakvog zvuka. Nemam nekih zamerki na nastup osim što je jedna od gitara bila baš tiha. Bubnjar vrlo solidan. Ipak, ovaj nastup ću zaboraviti već sutra jer ovaj bend nema ništa što bi ih izdvojilo iz proseka.

Nisam nikad bio neki fan KRISIUN-a ali su poprilično oprali pred sad vrlo lepo popunjenim klubom. Mudat zvuk gitare, vrlo kompetentno bubnjanje i odlična atmosfera, definitivno manje monotona nego na snimcima - pravi raj za agro metalce i one kojima je camo estetika u srcu. Vrlo pošten bend i odnos sa publikom, to uvek pozdravljam. 

SEPTICFLESH se orijentisao na pesme sa svojih novijih izdanja i bilo je vrlo dobro, mada sympho bendovi uvek imaju taj problem uživo da im snimljene orkestracije pojedu live instrumente. Ovaj bend jeste donekle šminka i plastificirana pojava kod koje je stil često iznad supstance uživo, ali ja ih gotivim jer su uvek imali dobre kompozicije. Spiros naravno izdominirao na svom grčkom izgovoru engleskog sa večitim MAJ FRRRRENDS i DISTRRROOOJ ali meni je to simpa. 

Solidna zabava, sve u svemu, i vrlo korektna poseta.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma ne vredi ni komentarisati tu pubertetsku logiku. Možda čovek baš i pokušava da uradi komercijalno isplativ koncert da bi mogao da dovede neke benedikšne za svoju dušu na kojima će popucati pare. A i ovo što Talvi kaže.

Nego, kako je bilo na BFMV, jel bio neko slučajno? Vidim da je koncert bio rasprodat. Baš me zanima sastav publike, ja sam mislio da su oni užasno lejm i sa opadajućim gradijentom čak i među tim najljigavijim melodičnim mtv2 metalcoreom, kad ono ipak veliko interesovanje čak i kod nas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nisam bio, cuo sam da je (naravno) bilo prepuno, sat vremena svirke, publika (ocekivano) vrlo mlada

btw, slazem se da rade i ovakve koncerte gde mogu nesto i zaraditi... ali sto kaze talvi, kakve crne zamerke, ljudi i dalje dovode cannibale, marduke, mayheme, pestilence, devine, sepulture, annihilatore, hammerfallove, sabatone, arcturuse, picke materine...

Edited by Chicken Little 420

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...