Jump to content

Steel Panther


The Trooper

Recommended Posts

  • 1 month later...

I te kako je bitno kako su nastali, biografija ovde je jedna od najjacih ikada, kao i biografija svakog clana posebno. Kvlt!

 

http://www.myspace.com/steelpantherkicksass

 

“The music, the art form, for me hasn’t really changed,” Satchel says resolutely, “Heavy metal is all about looking killer, wearing bitching clothes and sex with really hot girls – not just really, really hot like she’s hot for the bus stop, or I’d–put–her–in–a–video hot, but the hottest girls you can have sex with. We live in Los Angeles, there are a lot of hot girls here, and we have sex with some of the hottest.”

Edited by Apeiron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest HEFEST

Uf kakav je ovo bend, prase ga momci zestoko. Tekstovi su prica za sebe, jedino sto mi malo malo smeta je neki glam fazon...

 

Glam fazon im je samo plus. Ljudi znaju sta je istinski metal (termin koji mnogi debili sa sajta pogresno tumace) tj. metal sa zdravim korenima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Što dovodi do toga da se zapitamo koliko je heavy metal stvarno propao kada albumi bendova koji su pre svega parodija na isti ulaze u konkurenciju za album godine

:uhoh:

 

Heavy metal je heavy metal. Nema tu izmisljanja tople vode vec godinama unazad. Zanr koji je jasno postavljen, ima svoje standarde, ima predstavnike, ima najbolje i najgore albume i bendove... Uzmes Steel Panther, i analiziras svaku posebnu stavku koju jedan HEAVY METAL bend treba da ispuni, i dodjes do rezultata da je to bez sumnje najbolji heavy metal album u poslednjih nekoliko godina, ako ne i vise. Hitovi, adekvatna produkcija, stav, imidz... ako to ne vidis kao nesto sto je za pohvalu, onda si u heavy metal zalutao, jer pljunuti Steel Panther je sasvim sigurno pljuvanje heavy metala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

albumi bendova koji su pre svega parodija na isti

Nije Steel Panther album parodija na heavy metal, vec je to heavy metal kakav treba da bude - zabavan, pun dobre svirke, idealan za zurke, alkohol, muvanje riba...

 

A naprotiv, ovaj album je vratio nadu u (doduse glam) heavy metal vise nego ista u proteklih ko zna koliko godina na USA sceni na kojoj se pod metal prodaje masu toga sto nije metal uopste (tzv nu metal, solidan deo metalcorea, emo corea itd.).

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Talvi changed the title to Steel Panther

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...