Jump to content

Death / Grind - noviteti


F4R15

Recommended Posts

Novi Cerebral Rot očekivano pregadan (na dobar način). Primitivan, pećinski DM sa kontrolisano muljavom produkcijom, neljudskim vokalom, dobrim rifovima baziranim na Autopsy/Incantation nasleđu, najmučnije bude kad odu u doom pravcu i uspore, al ima i lepa doza Bolt Thrower prikucavanja. Sasvim solidan rad, za oldskulere posebno. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš su očaj ovi novi Rivers of Nihil singlovi, na osnovu njih se može zaključiti da je Where owls know my name bio samo incident na osnovu kojih su pomislili (i ne samo oni već i diskografska kuća koja ih baš forsira i hajpuje) da su bolji i versatilniji bend nego što zapravo jesu, a s obzirom da im je do tog albuma i ostatak diskografije meh do tek solidan. Ovo novo zvuči toliko loše, kao da im je neko dao 15 dana tvrdog deadlinea da isporuče nešto a oni ostali skroz bez inspiracije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odličan je ovaj Diskord novi, mada je meni i dalje pomalo u kategoriji "više mi zanimljivo nego što sam pao u nesvest od samih kompozicija", zahteva dosta vremena da se neke konkretne deonice i rifovi zalepe za mozak ali materijala ima, nisu samo tek tako nabacane ideje. Malo me podseća ne po zvuku nego po pristupu na prošlogodišnji Khthoniik Cerviiks album koji su fino sve zalepili u celinu, ali isto tako delimično i na prošlogodišnji Bedsore album kome nedostaje tog lepka za sve te rasparene delove. Ovde doduše nema nekih primesa mraka nego se baš onako Demilich nameće kao glavno poređenje što se atmosfere tiče, death metal mulj al nekako u tehničkijoj varijanti. Uglavnom, baš ono album za pažljivo slušanje a ne za prepuštanje vožnji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...