Jump to content

2009.10.18. *Beogradska arena, Beograd* ZZ Top


crusader84

Recommended Posts

 bilo je super. predgrupa prosecna (i ovaj se izmotava sa obracanjem publici na engleskom), kauboji odsvirali za 10. jedino mi je ona scena sa sesirom bila suvisna, ali nista strasno. i osecao sam se malo cudno jer sam gledao koncert sedeci, no dobro.

 

LA GRANGE!

Edited by salebghouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo ZZ Top Tesanj! :) :) Ti likovi koji prave one transnparente su neumorni, svaka im cast! :pivopije:

 

Nego, meni je koncert bio odlican, ozvucenje sjajno, Arena puna... Kada su u pitanju ovakvi veliki rokenrol spektakli, bilo mi je veceras bolje nego na koncertu AC/DC; sta ja znam, valjda stvar trenutnog raspolozenja, atmosfere, ambijenta...

 

Meni je ona fora sa sesirom bas dobro sjela, nekako razbija ocekivani stereotip koncerta, a i Bill se potrudio da nauci par nasih fraza.

 

"She's got legs, and she knows how to use them..." :muzicar::muzicar::muzicar:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sta reci,osim HELL YEAAH!Bilo je fenomenalno.Bio sam u fan pitu nekih 6-8 metara od bine,levo.Taman gde sam zeleo i zeleo da budem.Sve sam savresno i video i cuo.Proveo sam se vrhunski.Iako je fan pit bio prilcno popunjen,moglo je da se stoji normalno,bez gurke.Dakle,totalno opustanje uz fenomenalnu svirku i show.Povremeno,skakanje,kosnstanto djuskanje i pevanje.Uzivanje.Jedan od najboljih koncerata na kojem sam bio(i sto se tice kvaliteta i sto se tice dozivljaja istog).Bradonje from Texas rulz.Pohvale Billy-ju aka Reverend Willie G-ju, sto se potrudio da prica na srpskom.Steta sto nisu svirali My head's in Mississippi kad su je vec zapoceli.I steta sto nisu svirali jos dosta killer stvari,ali ipak bilo je odlicno.happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali zasto ne sviraju Rough boy :confused:

Zato što je ta pesma teška smaračina.

 

Meni je koncert stvarno bio odličan, izbor pesama skroz dobar, možda par zamerki ( skratili su Mississippi, a nisam ni fan pesme Legs), ali što se tiče scenskog nastupa, efekata i svega, ono je bilo fantastično. :rockdevil: ''I got a girl, she lives on the hill, she wont do it but her sister will.'' :rockdevil: I svaka čast Biliju za ''Jel' se pro-vodi-te dobro?'' Gledao bih ih ponovo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

fenomenalan koncert :muzicar:

dobre one tehničarke :wub:

prejebena setlista, šteta što ne odsviraše i blue jeans blues :( ali ipak su otprašili najveće hitove, spotovi na video bimovima su pun pogodak i naravno homage to the old masters of the blues :muzicar::muzicar::muzicar:

 

PS jedini koncert bez trunke alkohola :D jebiga bilo je previše ljudi između mene i šanka :lol: ko je lud da ide po pivo u sred svirke :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Malo sam se smorio, jer na kraju završih na tribinama, ipak sam ja više za divljanje u parteru i što bliže bini. :mrgreen:

 

Sama svirka na nivou za bend tolikog staža i slave, ništa ni spektakularno ni razočaravajuće. I meni je falila Doubleback. Zvuk standardno dobar za Arenu, samo mi se čini da je bilo malo više eha, verovatno zbog toga što nije bilo publike gore, i vokali su bili nerazumljivi u nekim momentima.

Publika je bila total gej sve do Gimme All Your Loving, posle samo half gej.

Malo me zabrinulo ono kašnjenje, sreća u nesreći što nisu svirali duže od sat i po pa opušteno stigoh na bus. Bilo bi jebeno noćiti u gradu po onakvom vremenu i sa 20 dindži u džepu. :haha:

Texas Flood je dobro otprašio. :muzicar:

 

@Wizard

Veruj mi da je na tribinama bilo indijanaca koji su tokom svirke redovno izlazili po pivo. A i gore se stvorila u gužva (opušteno su mogli da puste i gornji nivo, i sa nekom još nižom cenom, bilo bi garant par hiljada više), u jednom trenutku je njih 15ak iz obezbeđenja ušlo da skloni ljude sa stepenica, jer oni koji sede od njih nisu mogli da gledaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

prošao u fan pit, bila gužva u parteru pa nas pustili napred, meni je baš prijala gomila bluziranja, mada ne bi škodio taj rough boy, legs mi se nikako ne uklapa, nikad je nisam voleo, trebali su da puste ljude gore, od nas 5 dvojica koja nisu imala kartu ostala u kolima.

 

p.s. "no more technicians"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se super proveo, cak mi je i predgrupa bila ok. Jedina zamerka: prevelika guzva u prednjem delu parteraXD, znaci da nisu pustali u fan pit ne znam sta bi bilo. Set lista mi se svidela, cuo sam sve hitove koje sam hteo da cujem, a da su otprashili Blue jean blues koncert bi bio za cistu 10ku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igrom sluchaja, ja na kraju zahvaljujuci caletu zavrshih u fan pitu. Beshe malo smor pred koncert jerbo sam bio odvojen od ostatka ekipe koja je bila u parteru. No smor je definitivno nestao kad su bradonje izashle na binu i pochele da prashe jednu mi od ol tajm fejvorit traka :rockdevil: Sam bend na visini zadatka kao shto se i ochekivalo, ipak kod matoraca nema greshke. Gibons je carina najveca, nasmejao me je lepo sa njegovim srpskim haha, eno ima na youtobeu taj deo okachen. Zvuk je bio kristalno jasan, ko sa cd-a shto bi rekli. Arena prepuna, izuzimajuci gornji deo tribina koji nije ni bio pushten u prodaju. Atmosfera na pochetku odlichna, onda kad su pocheli sa sporim pesmama publika je maltene spavala, ali se posle probudila kad su krenuli sa neprikosnovenim hitovima.

Savrshen koncert. Definitivno nemam nijednu zamerku. Toliko.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na predgrupu nisam stigao (jebeni voz kasnio)...mada mi nije ni zao sto sam taj deo propustio. Parter dupke pun kada sam krocio u Arenu, ali se nekako probih napred i uhvatih sjajnu poziciju...sa svojih 175/6 sam imao super pogled na binu !!

 

Zvuk fantastican (definitivno nikad vise necu ici na tribine Arene), atmosferica kakvu sam i ocekivao...ipak nije ovo koncert za konstantno skakutanje...vec vise za uzivanje u zvuku...sjajnim rifovima, solazama i ritmu!!

 

Sta reci za same bradonje i Frenka...perfektna svirka, super izbor pesama...sve sto sam zeleo, to sam i cuo...Got Me Under Pressure, La Grange, Sharp Dressed Man (meni definitivno najlepsi trenutak veceri...otkidam na ovu stvar :)), Gimme all your Lovin', Brown Sugar, Cheap Sunglasses, TUSH... Svaka cast Gibonsu za trud i par natucanih reci na srpskom :lol:

 

Sve u svemu...sjajna Rock 'n Roll noc !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...