Jump to content

2010.12.20.*SKC, Beograd* United Slavic Swords III


behemoth

Recommended Posts

Fenix i ekipa, uvek ste dobro dosla i jaaako rado vidjena banda na nasim skupovima!Samo please, cuvaj nos ovaj put :)))))

 

AVE!

 

Hvala hvala...sad imam novi nos(operisao radi disanja) tako da se cuvam...koliko se to moze cuvati, poznajuci mene :lol:

Ovaj put dolazim sa novom zanimljivom ekipom(koja je to banda tek :lol: )

 

Dolazi se sa matorom ekipom iz Sremske Mitrovice. Nas 5-6 dolazi sigurno. :rockdevil:

 

Dolazi li nam Dusan mladozenja? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Црне вране

Се над тобом надвијају

И душмани те стално вребају

Очи им гладне сијају

Хоће твоје крви да се напију

Од прљавог накота сада све врви

Ватре горе, Смрт, Освета у крви!

 

red_wolf.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wolf's Hunger - Мајстори заната свог. Што се мене тиче, бенд вечери, уз сав респект осталима.

 

Kozeljnik - био сам скептичан по питању овог наступа. Одгледао сам један клип на youtube-u и није све било сјајно и бајно, а уз то ми и песме са албума нису деловале као да су за извођење уживо. Душан, Мајки, Лука и Марко су одвалили наступом. фантастично. С тим што морам да додам да ми се и даље не свиђа она јебена одора коју Марко носи док пева.

 

Bleeding Fist - Слушао сам њихов први албум и прилично ми је ок звучао. Када су изашли на бину морао сам да се насмејем њиховом изгледу, а онда и перформансу. Прилично чудан и нејасан, а притом смешан наступ. Један од најдосаднијих бендова које сам гледао. Оставићу слушање за код куће, једном у 6 месеци. Доста.

 

Inferno - Последњи бенд вечери, па је стога неколицина људи отишла пре почетка њиховог наступа. Нисам био у расположењу за слемовање и шутирање са масом, уморили ме ови претходни бендови, па сам посматрао са стране. Енергија са бине, звучало је како треба, бубњар је убица, певач је појава на бини. Одлична свирка са њихове стране.

 

Infernal War - Wolf's Hunger је ипак имао посебно место за мене унапред, па су стога и бенд вечери за мене, али ако занемаримо субјективу, Infernal War је објаснио пар ствари са оне бине. Без много коментарисања онога, оно су животиње! Die, die, die son of god! :rockdevil:

 

 

Коначно сам видео неке нове фаце на black метал свирци,коначно сам видео скупину великог дела својих пријатеља на једном месту, и целокупан догађај је био одличан.

 

Чуо сам да су све мајице Infernal War-a продате, видео сам да су људи куповали гомиле дискова, плоча, што је употпунило овај догађај.

 

 

Има нас мало, ал' смо зато говна! :rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...