Jump to content

Prica o silovanju...


imaginos

Recommended Posts

Meni nije bilo smesno. Zato ti kazem, budi srecan sto nisi zensko. Ja ne nosim minice, stikle, dekolte do pupka, pa opet imam problema sa budalama. :da:

 

 

Па, рекох да теби вероватно није било смешно, али ја сам се насмејао јер сам имао призор у глави.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Чињеница

 

- Хомосексуалност није болест.

 

То јесте истина обзиром на пуку дефиницију и терминологију која се примењује, али немојте да вас то увери да је хомосексуалност, заправо,добра. Ево разлога због чега ова чињеница иде више у корист људи који се боре против хомосексуалности.

 

Опште позната чињеница јесте да апсолутно свака манифестација било какве болести проналази и дефинише се као ''апсолутно природна манифестација''. То значи да свака болест јесте у складу с природном селекцијом (природна селекција означава дејства природе која није зависна од људских одлука, један од нај адекватнијих примера за доказ о томе колико је снажна природна селекција можемо да једноставно погледамо лични ДНК на конту чега добијамо информације о себи, односно о личним карактеристикама и својствима на које ни у каквом случају нисмо могли да утичемо''слободном вољом''). Обзиром да хомосексуалност не спада у болест, то значи да није у складу с природном селекцијом. Без обзира колико се људи борили против природе (уградња силикона, тежња к трансхуманистичким идејама, повећање пениса, абортација, контактна сочива, обућа, одећа...) увек мора постојати облик прихватања природне егзистенције људи и примарних физичких особина људи који не спадају у хир проузрокован комплексима и друштвеним квази-социјалистичко-манифестованим идеологијама...

 

2. Чињеница (логично се надовезује на прву)

 

- Хомосексуалност није у складу с природном селекцијом.

 

Људски род поседује два полна органа који за своју улогу и за своју сврху користе метод оплодње зарад опстанка врсте илити популације људи.Уједно и једноставно – успешан сексуални однос између два супротна пола зарад циља оплодње, односно продужетка врсте. То је примарна и основна функција полних органа, како жене тако и мушкарца. Та функција није настала људском одлуком (попут илузије о слободи сексуалног одабира)већ природном селекцијом кроз еволутивни ток (за оне који се питају због чега је то ''баш тако'', одговор лежи у неколико десетина хиљада година људске еволуције, а еволутивни ток зависи од места станишта,односно од локације на којој јединка живи – опште позната чињеница једа свако живо биће јесте у складу с својим природним стаништем и да јеу могућности да се прилагођава природном станишту). Људи који се декларишу као хомосексуалци својим сексуалним односом не могу да врше функцију успешне оплодње на конту чега могу имати потомке који би носили својеврсан ДНК хомосексуалаца (неке од животиња, претежно морски становници, су у стању да на конту успешног хомосексуалног односа имају потомке али то није случај с људском популацијом те на конту тога није могуће вршити адекватну компарацију, односно упоређивање) што потврђује дату чињеницу.

 

3. Чињеница (надовезује се и потврђује прву и другу)

 

- Не постоји ген који указује на хомосексуалну манифестацију

 

Научници су 1999. уз потврду 2003. године доказали оно што је већ свима општепознато. Не само да хомосексуалност није болест (не садржи епидемиолошка својства попут вируса, односно грипа нити се може преносити путем било каквог флуида) већ једноставно нема било какву потврду у виду природних људских карактеристика које условљавају на природну потребу за чином хомосексуалног односа, што једноставно не може да чуди обзиром да природна селекција јасно наглашава да је могуће вршити оплодњу једино кроз природан сексуални однос, односно спој мушког и женског полног органа (уколико би хомосексуалци имали могућност размножавања јасно би могли да имају своју одређену''линију'' природне селекције која би указивала на постојање гена који јасно указује на то да је могуће имати засебну врсту сексуалног чина,који би био у складу с природом илити природном селекцијом, на конту ког би се родили, поново, хомосексуалци с апсолутно истим физичким склоностима и тежњама као и њихови родитељи хомосексуалци).

 

Кроз историју су постојали подаци поводом хомосексуалних манифестација код људи и уколико би постојао ген који указује на потребу за испољавањем хомосексуалности дошли би до закључка да је тај ген морао имати улогу паразитне манифестације обзиром да је апсолутно јасно шта у основи представља сексуални однос у односу на сексуални однос хомосексуалаца који не могу да природним путем имају своје потомке путем хомосексуалног акта. Уколико би могли, та паразитна манифестација гена више не би у општем смислу била паразитна већ својствена, што би потврдило да је хомосексуалност могуће наследити путем ДНК. Обзиром дасу то само бајке, као што је и слобода сексуалног одабира фикција илити идеологија, о томе се може једноставно сањати.

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да се надовежем на свој пређашњи пост.

 

Ово су уједно и најједноставнији и најјачи докази када је реч о хомосексуалности, но оно што је даље битно јесте питање које остаје и које се намеће ''Шта је хомосексуалност'' ако није условљена физичким карактеристикама људи? На конту трагања за тим питањем и решавањем ове проблематике дошао сам до следећег закључка –постоји више врста хомосексуалаца, односно оних који се декларишу као хомосексуалци. Сматрам да је ова једноставна подела коју сам начинио веома адекватна и у складу с чињеницама које се добијају простом опсервацијом и уз мало хуманистичких наука.

 

1. Хомосексуалци који су ''такви од рођења''.

2. Хомосексуалци који су постали хомосексуално опредељени због фактора менталитета

3. Лажни хомосексуалци

 

1.Хомосексуалци који су такви од рођења заиста постоје, али на њих није утицао било какав ген нити било шта у домену људских карактеристика. Оно што је код њих веома испољено јесте неадекватна количина тестостерона, поремећај хромозома “X” и “Y” (X означава женски док Y означава мушки) или оба фактора који су у сваком случају настали као природни деформитет, условљени природном селекцијом. Опште позната чињеница јесте да мушкарци имају више тестостерона од жена, што се манифестује као повећана агресивност. Ипак, без обзира на природну селекцију понекад се догоди да у току развоја фетуса унутар мајчине утробе дође до поремећаја илити случајне деформације. На конту тога можемо добити или мушкарце у телу жене или жене у телу мушкараца или у најтежим случајевима особе које поседују оба пола где један од њих не садржи своје функције у ''пуној снази''. Врло често особе с оваквим деформитетима једноставно морају или да промене пол или да ступе у хомосексуални однос, макар да осећају изузетну приврженост к особама истог пола. Ту не пишем једино о манифестацији трансвестита већ о особама које су прави правцати хомосексуалци које је природа начинила таквим и они су у немилосрдно великој мањини.

На конту ових људи најадекватнији начин јесте промена пола. Иако је деформитет присутан још од рођења то није и разлог да се хомосексуалност прихвата као ''нормална појава'' у друштву која има за право да на конту једног деформитета прихвата други деформитет природе – хомосексуални однос.

 

2. У току ране адолесценције, када се и развија потреба за сексуалним односом, особа врло често у друштву какво данас познајемо може да се ''одлучи'' на својствено декларисање личне хомосексуалности обзиром на људску поделу која се назива ''сексуална оријентација'' (сексуална оријентација је људска подела, није условљена природном селекцијом – то значи да је особа слободна да ''бира'', упркос својој природи и природним функцијама људи, у коју ће ''врсту секса'' да се упусти). Фактор менталитета је условљен многим факторима који су у складу с схватањима индивидуе те без обзира на своје природне потребе и функције људског тела особа долази до својеврсног избора који није у складу с природном селекцијом те својеврсно ''бира'' сексуални чин.

Ипак, овде је све око психологије и тога како особа схвата или прихвата информације к себи немајући праву представу о својим природним потребама. Дакле, ово су особе које су најпростије речено збуњене или намерно прихватају неадекватан сексуални однос који њима делује као ''нешто што је сасвим ок''. Ово је честа појава у метрополама.

 

Научници су исказали да хомосексуалност није ментална болест, али требало би се запитати како и на основу чега прецизно настаје жеља за хомосексуалним чином.

Истраживања психолога, у протеклих педесетак година, су показала да је већина хомосексуално опредељених људи имала трауматична породична искуства или су у току свог одрастања присуствовали догађају који је битно утицао на њих, на свесном или несвесном нивоу, што се може окарактерисати као узрок њиховог хомосексуалног опредељења. Мушки хомосексуалци су имали изразит страх или гађење према женама, док су женске хомосексуално опредељене особе имале изразит страх од сексуалног односа с мушкарцем или, пак, гађење према мушком роду. Углавном све их повезује чињеница да поседују фобије од супротно-полног односа илити природног сексуалног односа.

Такође,истраживања су показала и да је начин одрастања као и средина одрастања битно утицала на одлуке људи који су себе прозвали хомосексуалцима иако је права истина да су једноставно хомосексуално опредељени без обзира на чињеницу да не поседују било какав деформитет хромозома, односно тестостерона.

Овим људима промена пола неће донети било какву сатисфакцију обзиром да су својевољно ''намерно'' такви какви јесу, што можемо да врло лако сврстамо у чист хир. На конту тога можемо јасно да кажемо изричито ''НЕ!'' када је реч о хомосексуалности, обзиром да нечији хирови, заиста, нису пожељни у друштву.

 

3. Особе које за себе кажу да су хомосексуалци на конту чега према закону државе илити људских права имају далеко веће и више предиспозиције за ''бољи''друштвено-социјални живот. Углавном се могу позивати на дискриминацију хомосексуалаца уколико не могу да добију посао, а на велику жалост тоје већ и увелико истина у Србији. Веће шансе за посао може да има хомосексуалац него ли човек или жена који, заправо, одгајају дете или децу и којима је посао далеко приоритетнији.

Такође, врло чест случај с припадницама ''лепшег пола'' у току адолесценције јесте и подржавање хомосексуалаца и прихватање хомосексуалности као нечега што је ''кул'' илити што је ''ин'' (не знам да ли је горе када нека девојка, заправо, подржава хомосексуалност или када се погледа у огледало и каже ''јао, угојила сам се два килограма'' јер очито је даје и једно и друго једноставна фикција).

Ове особе доприносе популаризацији хомосексуалности највише обзиром да од исте имају колико-толико корист.

 

Иначе,познајем пар хомосексуално опредељених особа које никад не би изашле на геј параде нити би покушавале да се намећу друштву јер су апсолутно свесне да толеранција постоји и да се шире популације људи у општем смислу не тиче њихов приватни живот или та интима коју представља сексуални однос.

----

Такође, популаризација деформитета који није ни болест нити у складу с природном селекцијом не може да нема последица јер људи не желе да прихвате нешто што им смета и у сукобу је с природним људским карактеристикама. Такође, уколико неко не прихвата хомосексуалност као нормалну појаву не значи и да пати од хомофобије већ једноставно да рационално размишља јер није у сукобу с природном селекцијом већ подржава природну селекцију и мушко-женски однос као сасвим и апсолутно природну ствар. Да хомосексуалци могу природним путем имати децу, ствари би биле далеко другачије. Мени смета то што се нашим људима приписује значење ''дивљака, фомофобика, будала итд'' из тог разлога што не желе да прихвате нешто што није природно. Чињенице су јасне, а разлози неприхватања апсолутно коректни.

----

4. Чињеница

 

- Преовлађивања нагона (За оне који хомосексуалност доказују кроз животиње, ево због чега грешите)

 

Свако живо биће које поседује полни орган или вид полног органа мора да има и одређен нагон који указује на потребу за сексом. Човек се разликује од животиња по основи здравог разума, односно свести и разумевања,интелекта најпростије речено. Човек је у стању да сузбије своје примарне потребе (животињске пориве, популарније названо). Животиње, пак, задовољавају своје природне потребе. Уједно, у складу чињенице о нагонима, указујем на то због чега се појављује хомосексуална манифестација код животиња које не поседују правилан начин расуђиавања као што поседују људи.

 

- А) Доминaција

- Б) Неговање сексуалног нагона

- В) Природни деформитет

 

А)Код већине животиња сексуални акт је уједно и игра доминације. Код одређених животињских врста често се мужјаци намећу за женку. Најзанимљивије су жирафе где одређени мужјак своју доминацију исказује на тај начин што ступа у хомосексуални однос након чега он успешно наглашава ко је најјачи осталим мужјацима на конту чега има свако право да оплоди женку док се ''поражени и напумпани'' мужјаци држе по страни чекајући свој ред на неку другу женку...

Такође, доминација је изражена код рода мачака где секс уједно подсећа на чин силовања. Мужјаци врло често умирују женку тиме што јој гризу или гребу врат при чему уједно и врше чин оплодње.

Када је реч о људима, доминација представља један од фактора који сачињавају секс односно повећавају сексуални апетит но то све спада у фантазију илити фикцију који повећавају ''сексуални апетит'', не и у природну потребу. Код људи ћете јако тешко пронаћи човека који иде редом и гузи потенцијалне удвараче његове девојке или нешто слично томе како би доказао да је он надмоћнији. Дакле, чињеница је да између хомосексуалног односа између људи и животиња постоје битне разлике.

 

Б) Опште позната јесте чињеница да одређене животиње у току периода парења мисле једино на храну и секс. Такође, неке од животиња једноставно морају да у току периода парења имају сексуални однос. Стога можемо да често наиђемо на случајеве где одређене животиње истог пола ''помажу'' једни другима тиме што им чисте полни орган језиком или дозвољавају да једно од њих задовољи свој нагон. То се дешава искључиво у периоду када припадник исте животињске врсте супротног пола није присутан/на. Животиње које се међусобно ''помажу'' у току недостатка супротног пола се у току појављивања истог одмах ''бацају на посао'' и даље настављају сасвим нормалним начином сексуалног односа. Дакле, нису хомосексуалци уколико задовољавају своје нагоне (против којих не могу попут људи) због недостатка супротног пола. Истраживање је показало да су буквално све животиње које су се ''међусобно помагале'', заправо, наставиле током природног сексуалног односа.

 

В) Сматрате ли да се животињски организми битно разликују од људских? Не баш када је реч о функцијама секса. Исто као што се могу родити људи с природним деформацијама(подела 1.) тако могу и животиње које ће осећати апсолутно природну потребу за физичком атракцијом к истом полу иако се хомосексуални чин у општем смислу не исказује, односно не показује. Животиње НЕМАЈУ сексуалну оријентацију, оне једноставно прате своје нагоне који су условљени природном селекцијом и најбитније од свега – у великој су мањини у односу на животиње које ступају у супротно-полни секс. Природне деформације се не дешавају једино људима, ту су и животиње. И оне могу имати поремећај својих хромозома, претежно птице као и животиње које су из истог биолошког рода живих бића као и људи (пси, мајмуни и сл)...

Edited by Onime no Kyo
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Onyme

Ma džabe ti pišeš romane, ako 'oće se trpaju, oni će se trpaju.

 

Ma ima da pocnem da nosim katanu, pa nek onda neko pridje! :haha:

Ma pojas nevinosti, i to u blekerskomm fazonu, sa bodljama (jbt, mogao bih da patentiram ovo, Maid Marianne Chastity Belt, Immortal grim edition). :bigblue:

Edited by crusader84

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dead Man, ти ако имаш бољи текст - изволи и напиши. Уствари, чик да те видим да оповргнеш оно што сам писао.

 

Ја сам остао фер што сам се потрудио да испоштујем читаву јебену тему о хомосексуалности и да апсолутно ускладим своје ставове у складу научно-медицинских аспеката и чињеница и могу за себе да кажем да нисам од будала и морона нити сам хомофобик, а ако ти је било шта смешно надам се да си уживао. И мени су твоји постови смешни.

 

 

Мислим, ево, објасните ти и Имагинос да, у складу изјава СЗО да то није ментална и физичка болест, како настаје жеља за хомосексуалним чином?

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Onime

Ama lepo si ti to sve razradio, ali to će pedere da zanima koliko i Hrvate ona kilometarska ubeđivanja na nekim nacionalističkim forumima da su Hrvati Srbi katolici, a pritom su sva ta ubeđivanja pisana ćirilicom.

Edited by crusader84

Share this post


Link to post
Share on other sites

onime, ako mislis da ce neko da uspe da te ubedi u bilo sta sto je suprotno od tvog verovanja, stava, cega god, svaka cast. ne ide to tako. opste je poznato da ljudi ne menjaju svoje stavove zahvaljujuci forumu i nepoznatim ljudima. najbolje lepo svi vi da se nadjete i raspravljate k'o ljudi, a ne kao osobe koje metaforicno vriste ''moj kurac je veci od tvoooog''.

Share this post


Link to post
Share on other sites

onime, ako mislis da ce neko da uspe da te ubedi u bilo sta sto je suprotno od tvog verovanja, stava, cega god, svaka cast. ne ide to tako. opste je poznato da ljudi ne menjaju svoje stavove zahvaljujuci forumu i nepoznatim ljudima. najbolje lepo svi vi da se nadjete i raspravljate k'o ljudi, a ne kao osobe koje metaforicno vriste ''moj kurac je veci od tvoooog''.

 

Ја се надам да ће неко успети, искрено. Форум је ту и да се размењују мишљења, у супротном не бих ни био овде. А ово је баш једна фина шкакљиво приказана тема најразличитијих могућих ставова и мишљења... Ја прихватам туђе ставове и своје грешке, односно своје незнање под условом да то неко врло добро аргументује, али све се своди на лична прозивања - крајње некултурно и непрофесионално...

 

@Nights Blood : Када изнесеш једну такву тврдњу било би одлично и да имаш аргументацију за нешто такво xD

Мислим, погледај остале постове на претходних 4-5 страница. Ако нађеш да сам ја нешто машио, свака част :]

BTW, слатка фоткица куце и маце. Питам се каква би им деца била.

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

onime - pa da, tu je da se razmenjuju misljenja, ali nema potrebe vrsiti pritisak na bilo koga da promeni svoje misljenje i uskladi se sa tvojim (ili bilo cijim). a kontraargument moze za svaku izjavu i stav i misljenje da se smisli, tako da na kraju ispadne besmisleno prepucavanje oko misljenja koje svako (ako se malo potrudi) u svojoj glavi moze da opovrgne, a zatim ako zeli i da ga iznese u javnost.

sisuse, jebi ga, nisam ja fina k'o snezana sa patuljcima xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

E, ... i reći da je devojka kriva što je silovana je stvarno epic. Ne znam da li je uopšte svestan koliko to nema smisla i koliko je to glupavo... Samo zamisli da se to desi nekoj devojci koju on poznaje i koja je njemu bliska, daleko bilo. Garant bi joj rekao: "E, da se nisi obukla tako provokativno ne bi ti se to desilo." Daj čoveče, umij se malo.

 

 

Što se tiče otkazivanja parade, bolje što je nema. Nije ova zemlja još spremna na to. Za nekih optimističnih 50 godina moći će da se održi.

Edited by LazaGNR
Lakse malo

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jimmi:

Он није рекао да је девојка крива што је силована, него да ће пре да буде силована девојка која се обукла ПРОВАКТИВНО од девојке која није. Читај мало боље, забога.

Edited by LazaGNR
Ne treba ti ceo quote

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzrok je ako je riba izazovno obucena?

 

Он није рекао да је девојка крива што је силована, него да ће пре да буде силована девојка која се обукла ПРОВАКТИВНО од девојке која није. Читај мало боље, забога.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

A silovatelje po mom misljenju treba kastrirati momentalno pri hapsenju, posto kod nas oni komotno nastavljaju sa svojom filozofijom kada izadju iz buvare.

Potpisujem. Nemamo mi para da po zatvorima hranimo kojekakve majmune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene zanima sta se desava kad napaljeni silovatelj sretne 2 ribe, jedna debela kao svinja ali u minjaku, a druga vrh riba ogrnuta u dzak, koja ce da najebe? Mozete mi obrazloziti po SZO, gospodu Bogu, Obrazu ili pravilima Yumetala.

 

Nijedna, jer oni idu samo na ribe koje su same :haha:

Edited by Gojko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја мислим да би сваком мушкарцу ерекција пала када би видео дебелу крмачу у мини сукњи. На шта би то личило, јбт?!

 

KACHOOI.JPG

 

 

А и шта ради та добра риба у џаку? Шета се градом?

Edited by Onime no Kyo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene zanima sta se desava kad napaljeni silovatelj sretne 2 ribe, jedna debela kao svinja ali u minjaku, a druga vrh riba ogrnuta u dzak, koja ce da najebe? Mozete mi obrazloziti po SZO, gospodu Bogu, Obrazu ili pravilima Yumetala.

 

Šta će se desiti zavisi od toga koja brže trči.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...