Jump to content

Metallica


lemmy sixx

Recommended Posts

Gledaj ovog kurtona:

 

NAPOKON OTKRIVENO:Zašto je Zele ODBIO Metaliku?

Metalika, svjetski poznat heavy metal bend iz Kalifornije, već duže vrijeme ima probleme sa inspiracijom i inovativnošću. Kao pokušaj da se riješe tih problema, poslali su skaute na prostor Balkana čiji je osnovni zadatak pronalazak kreativnog gitariste!

 

 

 

6cf52b077bd4b4572723ffb49d4da90d.jpg

 

Prema njihovim riječima: “Tražimo inspirativnog gitaristu, dob nije važna, važna je njegova senzualnost, šarmantnost i način na koji mu frizura leprša!” Također navode, da je sadašnji gitarista nekada imao sve navedene osobine, ali danas je sklon skandalima i sve češće odlazi na nezasluženi odmor.

 

Nije trebalo dugo da skauti budu usmjereni ka bosanskohercegovačkom umjetniku, kako mu prijatelji vole tepati “profesoru gitare”, Zeletu! Zele je osoba sa takvom dozom samopouzdanja, da se usudi tvrditi kako je on najveći umjetnik. Također tvrdi: “Ako se ikad dođe na ideju da bi riječ “umjetnost” trebala biti promijenjena, nova riječ bi trebala dobiti naziv po meni “Zele” !”. U tom slučaju ljudi se ne bi bavili umjetnošću, nego bi se bavili zeletošću.

 

Bio je počašćen ponudom koju su mu prenijeli skauti Metalike, ali nije smogao snage da je prihvati. Zele govori: “Koliko god da sam počašćen ponudom, ne mogu je prihvatiti. Kada bih prihvatio ovu ponudu, ona bi se suprotstavljala svim mojim vjerovanjima i očekivanjima kada je muzika u pitanju. Poštujem bend Metalika, ali koga mi to zavaravamo, oni nikad neće biti na mom nivou. Pjesma “Jedina moja” koju sad 25.07.2012. godine žele proglasiti simfonijom je jako kompleksna, oni to nikad neće shvatiti. Sastoji se od par akorda koji se konstantno izmjenjuju, a u sredini pjesme dolazi moj trenutak u kojem soliram, i to fantastično soliram !”

 

Također, Zele navodi da mu godi život na domaćem terenu. Smatra sebe sex simbolom kako među ženama tako i među brojnim muškarcima. Obožava imati sex na domaćem jeziku, jer upotrebljavamo mnogo prljavije riječi od stranaca… Kada smo ga pitali koga smatra najvećim gitaristom svih vremena, odgovorio nam je: “Gledate u njega!”.

 

Poslije Zeletovog odbijanja, Metalika je bila vidno razočarana. Odlučili su nastaviti u standardnom sastavu vjerujuću u bolje sutra, iako im Zele to nije prognozirao rečenicom: “Oni su potrošen materijal”.

 

Vijestibezsvijesti/DEPO PORTAL - BLIN/a.k.

Edited by So What!
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja mislim da je lik ozbiljan.

 

Daj ne budi smiješan, pa lijepo sam odmah naveo da je tip kurton. Inače ako je iko pratio Rat Bendova zna se o kakvom se tipu radi. Od barem nekoliko miliona gitarista na svijetu koji bi rado zasvirali u Metallici, oni baš Zeletu da se obrate. Uz to da ne postoji nikakva izjava sa njihove strane, a kamoli da se zna za neke trzavie između benda i Kirka.

 

Uglavnom Zele me podsjeća sve više na Jasak Talijana, legendarnog Dobojliju, koji je upadao na koncerte bendova poput Bijelog Dugmeta u Beogradu, Divljih Jagoda itd... Inače tip je tvrdio da ga je rega molio da bude pjevač Dugmeta, ali ga je Tifa zafrkao.

 

Koa što rekoh ne mogu samo da vjerujem da je Zele odlučio da napravi ovakvog klovna od sebe.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ne razumem šta je to čudno za grad od 8,5 miliona stanovnika,dok ono Srbija ima čini mi se 7,6 miliona...

okolina Meksiko Sitija ima stanovnika za nekoliko srbija, 21 milion,plus iz ostalih gradova... ni najmanje cudno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...