Jump to content

Metallica


lemmy sixx

Recommended Posts

to su pricali i za magnetic....bice 80s thrash ,bice u rangu sa starim albumima ,bice krajem 2006-e...izasao je 2 godine kasnije i ne moze da pridje starim nikako...ako sledeci bude bio dobar kao magnetic bice super, sve pre toga ce biti carolija

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.tarzanija.com/prodali-ste-se/

 

Metalika se prodala 91. godine kad je snimila album kojim je namamila dobar deo publike kojoj su dotad Bekstritbojs bili i mama i tata i bila najstrašnije popljuvana od likova koji bi se danas potpisivali sa Infernal Pekky 98 Borcha, dakle od bagre kojima roditelji i dalje prže jaja i brišu dupe. Ali kako su samo smeli da upropaste treš snove tinejdžera i pređu u mejnstrim. Zašto, kako, zbog čega? Znaju li oni da do kraja života moraju da sviraju samo ono što njihova publika hoće? Metaliko, postojiš zbog publike! Nije baš tako. Tačnije uopšte nije tako. Metalike su tim albumom zaradile novca više nego svih godina do tad, i dalje su ostali muzički carevi a to što šaka budala misli da su izdali nekog il nešto i da su se PRODALI, evo Hetfild mi sad javlja da ne spava noćima zbog toga.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vala jesu ostali muzicki carevi. St anger je zapravo jos bolji i mocniji od Mastera ,samo mi to trve metalci ne smemo da priznamo sebi. Malo morgen.

Em su se prodali ,em su im noviji albumi neuporedivo slabiji i to je objektivna cinjenica. Ili si komforist ili si "car" ,obadva ne mozes da budes. Da su iskreni u svom komformizmu ,to bi bilo ok ,njihov izbor . Ovako imamo situaciju da pred punim uscem backstreet fanova sviraju u prsluku sa Venom prisivacima.

  • Upvote 2
  • Downvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Potpuno je razumljivo da te, kad se obogatis i kad odrastes, vise ne privlaci muzika za siromasne klince iz radnicke klase.

Problem je sto oni nikada nisu bili muzicki carevi, a to je izaslo na videlo kada su poceli da prave muziku koja zahteva malo vise od razradjene desanke.

 

Dejv je barem nekada bio muzicki car - zato je Kill 'em All donekle i valjao (sto se Metalikinog opusa tice). No, godine i godine (lecenja) alkoholizma i narkomanije cine svoje.

  • Upvote 1
  • Downvote 15

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja sam zainteresovan, evo mog sazetog doprinosa

 

slipknot_fan.jpg

Ja sam Milan Jovanovic, imam 13 godina i iz okoline Beograda sam. Metalika mi je omiljeni bend jer oni sviraju najagresivniju mogucu muziku.

Omiljene pesme su mi The Trooper (steta sto je nisu svirali) i Nothing Else Matters, kao i sve sa Loada (narocito Whisky in the Jar).

 

Omiljeni trenutak na koncertu mi je bio kada sam se upoznao sa nekim ljudima na Kalisu koji su isto dosli da sa roditeljima slusaju najagresivniji bend ikad.

Pricali smo cak 5 minuta.

\m/

  • Upvote 9
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

METALLICA played its 1983 debut album, "Kill 'Em All", from beginning to end during a surprise performance earlier this afternoon at the band's Orion Music + More festival at Belle Isle in Detroit, Michigan.

 

After word got around that a group called DEHAAN (presumably a nod to actor Dane DeHaan, who stars in METALLICA's upcoming IMAX 3D movie, "Metallica Through The Never") was set to play the event's Vans Damage Inc. stage at 4:30 p.m., the METALLICA members themselves came on and reeled off songs from "Kill 'Em All" one by one, including such classics as "Hit The Lights", "Seek And Destroy" and "No Remorse".

 

Prior to the performance, METALLICA frontman James Hetfield posted a photo on Instagram of the DEHAAN backdrop on the Vans Damage Inc. stage (see below) along with the following message: "Don't miss Dehaan! #MUYA #mff #UwillRegretMissingThem #IfUdoUmightKillEmAll #winkWink #getIt?"

 

dehaanstage.jpg

deehanband.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...