Jump to content

Metallica


lemmy sixx

Recommended Posts

2 hours ago, Runner said:

Da, ali bez Beograda koliko vidim :mrgreen: 

Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin. Tu ovaj Cinestar ima svoje bioskope. 650 din karta.

otvara se cinestar u ada mallu 😄

samo za kuruza.

Edited by bradilko

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bilo mega fes u Beču, koliko god što me smarala cena karte, jebiga, vredi, nije kao da ih gledam često (7 godina od prethodnog puta x]), i dokle god furaju iole dobre liste, što je i teško da će da izjebu u skorije vreme, trudiću se narednih godina i češće da ispoštujem.

Najveći plus setliste "No Leaf Clover", od svih "novih" koje sam čuo najviše mi značila, bukvalno celo telo spolja i iznutra najež kad krenuo onaj orkestarski intro. Nije bilo zgoreg ni "Memory Remains" konačno čuti :rockdevil:Elem, od starih ništa "novo", ali Four Horsemen mislim da od Bga nisam čuo, to je bilo mega, mega fes takođe. Creeping Death kao i uvek svoj sopstveni fes univerzum.

Sem nastupa, prvi onako scary utisak je kad prilaziš stadio i kontaš da samo ispred njega ima petocifreni broj ljudi, a kamoli posle kolika je konačna cifra uveče. S obzirom da sam skoro bio na Brutalu, gde je dnevna poseta 3-4 puta manja nego poseta za jedan Metallica koncert, uz cenu karte koja je manja ili bar jednaka najjeftinijoj Metallica karti, tek onda u takvom kontekstu skontaš koliko su postali veći od svega mogućeg u metalu.

Bina isto, monstrouzno izgleda sa onim larger than life petostrukim videobimom. I stvarno izgleda impresivno sve vreme, dosta nekih video-a za pesme ide, i onda preklapanje sa snimcima sa stejdža kako je iskombinovano stvarno maksimalno profi izgleda. Sa druge strane, laseri su total kič, bukvalno na par pesama rave party osećaj. Mislim, opet, jebeno impresivno, bukvalno ne čuješ muziku koliko te laseri okupiraju u nekom trenutku :haha:

E da, bio i Ghost...def nikad fan od mene :haha:

E da2, najdraže mi što se James super drži, vokalno pre svega, a i sad sa vraćenom kosicom izgleda lečka mlađe nego sa onim kraćim varijantama. Samo da gledaš Jamesa kako šiba svoj nemilosrdni ritam uživo pa i vredi na kraju cenu karte, fakit. Lars nekako svaki sl put više megaweird nego prošli sa svojim mimikama, Rob još uvek dominacija presence, Kirk ništa zajebao, ili bar ja nisam primetio :haha:

  • Like 4
  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...