Jump to content

Metallica


lemmy sixx

Recommended Posts

a ovde se govori da se band poput Metallice MNOGO vise prodaje i MNOGO vise slusa medju danasnjim klincima... nego Kreator...

 

Dakle ne govorimo o tome ko je bolji uzivo..nego cisto pitanje komercijale...

 

metallica je dosla u fazu.......

 

"snimicemo 60 minuta tisine,i to ce neko kupiti"....nazalost

 

i ne samo "neko",nego puno ljudi...josh kad bi ubacili 3 rifa i 2 reci u tu tisinu,svi bi se odusevljavali kako je to dobro smile.gifsmile.gifsmile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

RNA... Ako mislish da su oni jedan 'totalno nebitan bend' ne bi pisao na ovu temu i ja ne bi uzalud troshio ono malo vremena koje imam na raspolaganju da kazhem ovde svoje misljenje. smile.gif A, bash me zanima, mozhda znash neki bend za boljim nastupom uzhivo? smile.gif

Ja pišem na ovu temu zato da bih prezentovao svoje stavove koji su, koliko vidim, bitno različiti od razmišljanja većine, a ti ono malo vremena što imaš ni ne pročitaš sve što sam napisao. Rekao sam da su oni TRENUTNO i MENI nebitan bend za razvoj metal scene. Da su nebitni - nisu, niti će biti zbog svega što su uradili u prošlosti i mrzi me više da se ponavljam u nedogled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, nisam i nešto mi se ni ne mili da je čujem. Jedino što sam čuo da su radili od Maidena je onaj zajebantski uvod za 'Run To The Hills' na "Garage Days Re-visited".

U stvari, ja imam vrlo malo spam postova. NE volim da pišem nešto kad nemam šta da kažem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

re >>> Rastko:  

Naravno da moramo da se ponashamo k'o zatvoreno drushto inache ne bi smo bili tr00... Ne ozbiljno - \"hard rok\" pardon lapsus iskuco juche gomilu postova pa mi se poneshto potkralo... Ti kao subjekat objektivno sudish? Sve je stvar ukusa meni (nikako) objektivno je najbolji Kill 'em All (Mastein je genijalan muzichar (bio))... Super su te balade ali ima i bolji balada shto od poznatih bendova shto od (uslovno recheno) nepoznatih... Smatram da su vikend metalci propaliteti, ne kazhem ja da treba biti tr00 i sva ta sranja al' znam gomilu klinaca koje cje da to drzhi mesecipo dana u najboljem sluchaju... Mislio sam fenseri u negativno smislu (znash oni zakoreli fenseri)... Ma imaju oni smisla za muziku samo zavisi za koju..  :D  

Flala bogu pa smo se negde nashli...

 

Kada kazem objektivno, mislim po tome sto su pesme tehnicki dobro odradjene (nijedna metalska pesma nije uradjena na taj klasicarski fazon kao nem ili retko koja). Sto se tice Kill-a, muzika je vise nego odlicna, samo su tekstovi malo vise sirovi i u kliseu, tek posle njega grupa je uspela da se uzdigne iznad toga i zato je postala najbolja tres grupa. Naravno, ne treba im zameriti zbog sirovih tekstova, jer su tada bili napaljeni 19-godisnjaci puni energije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sutra imam svirku sa svojim bendom trebalo bih da otpevam "The Four Horseman", "Creeping Death" - i naravno "Turn The Page" :wink:

(sto se tice repertoara ovih "thrasher-a" biggrin.gif )...al' me neka gadna prehlada vuce poslednjih dana, majku mu :ne:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ta pesma jeste kao sto kazu "limunada" ali sam je nesto zavoleo iako nije thrash pesma...na njoj se bas ispoljavaju Hetfieldove glasovne sposobnosti...(mnogo gotivim taj njegov hrapavi, na momente rezeci glas)

Ali da se zna da Load i RL ne volim!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...