Bernard Panasonik Posted April 11 Report post Posted April 11 Šta je sada Pull&Bear? Šalim se, pretpostavljam šta je otprilike. Koliko kapiram za Wallmart, ok je da tamo svoje ploče prodaju Slayer i Pantera, ali nije da prodaje i Metallica. Prestrogo je reći da Metallica 30 godina svira mediokritetsku muziku, Load je jako, jako dobar album koji je potpuno pogrešno upakovan i promovisan. I predug je za par pesama. Sve isto i za Reload, samo što on nema realno više od 7-8 dobrih pesama. Death Magnetic je hendikepiran lošom produkcijom i pretprani su aranžmani, ali ima tu mesa itekako. Hardwired je vrlo ujednačen i za bend njihovih godina sasvim dobar, St Anger je St Anger, fan fact: na vinilu je slušljiviji xd Ali u usporedbi sa time šta su na poslednjim albumima svirali njihovi direktni ispisnici, sasvim je jasno što Metallica svira po stadionima, a ovi po halama i klubovima. Ovaj novi album po do sada puštenim pesmama će biti najslabiji u ovom nizu od Magnetica na ovamo. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 11 Report post Posted April 11 Meni ce ako budu ovakve ostale pesme biti najslabiji generalno, pored Lulua.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Srbin Hamza Posted April 11 Report post Posted April 11 4 hours ago, Bernard Panasonik said: Šta je sada Pull&Bear? Šalim se, pretpostavljam šta je otprilike. Misim ajde, radnja k'o radnja, ali majice mejdena i metalike stoje na istom rafu kao i majice anime crtaća s japanskim slovima ima po radnji i majica tupaca i nortoriusa, i rick and mortija, ali to je je to 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted April 11 Report post Posted April 11 To je šabanska varijanta, slažem se, ali kad postaneš toliki globalni brend kao Metallica ili Maiden valjda ti je jasno da na svakog true fana ide gomila pacera koji znaju 3 pesme i to im je trenutni trend, pa zašto ne unovčiti to. Koliko ima likova koji su u fazonu ne slušam metal al slušam Metallicu (slušaju njihove balade)? Pun kurac. Jebiga, korporacija melje po svojim principima, nebitno da li se korporacija zove Metallica, McDonalds ili Coca Cola. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11 Report post Posted April 11 imam ja Don't Tread On Me majicu iz C&A, šta ima veze 😄 5 hours ago, Kumodraski Vo said: Meni ce ako budu ovakve ostale pesme biti najslabiji generalno, pored Lulua.. isto bogami Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 11 Report post Posted April 11 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 11 Report post Posted April 11 8 hours ago, Bernard Panasonik said: Ali u usporedbi sa time šta su na poslednjim albumima svirali njihovi direktni ispisnici, sasvim je jasno što Metallica svira po stadionima, a ovi po halama i klubovima. Ovaj novi album po do sada puštenim pesmama će biti najslabiji u ovom nizu od Magnetica na ovamo. različite lige, prosto 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 11 Report post Posted April 11 8 hours ago, Kumodraski Vo said: Meni ce ako budu ovakve ostale pesme biti najslabiji generalno, pored Lulua.. Lulu se ne računa u Metallicu, a vidjećemo da li će biti naslabiji, teško da će nadmašiti DM, plus Rob kaže da je ovo najbolji album koji je on snimio s njima. Vidjećemo. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 11 Report post Posted April 11 DM skroz legitiman album.. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Phallusifer Posted April 11 Report post Posted April 11 Meni je DM najslabiji. DM mi je samo jednom prilikom lego, kad sam bio od rakije uradjen u kombiju na putu na Gorguts i odjedom krece DM a ja u fazonu "nije lose ovo, vokal zvuci kao Hetfield" Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted April 12 Report post Posted April 12 13 hours ago, Phallusifer said: Meni je DM najslabiji. DM mi je samo jednom prilikom lego, kad sam bio od rakije uradjen u kombiju na putu na Gorguts i odjedom krece DM a ja u fazonu "nije lose ovo, vokal zvuci kao Hetfield" +1 Death Magnetic je po meni takođe bio thrash gde peglaju sve i svašta, ali je slabo šta ostalo u ušima. "The Unforgiven III" je još bio u simpatičan u početku, ali je ubrzo izvetrilo i to. Tako i ove četiri pesme, svira se to sve ali teško ostaje šta u ušima. Možda vremenom bude bolji utisak. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 13 Report post Posted April 13 Metallica - 72 Seasons (2023) » GetMetal CLUB - new metal and core releases Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 13 Report post Posted April 13 320 https://disk.yandex.com/d/GPFFJ_1PpbU1uA Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted April 13 Report post Posted April 13 Uh, kolko dosadan album...nemam zelju nista da pustim posle ovoga...Larsa su nekako sakrivali svih ovih godina, al sad pusten s lanca - ubio u mozak Prve tri pesme + Lux Eterna...+ mozda Room Of Mirrors...bio bi neki solidan EP Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted April 13 Report post Posted April 13 11 minutes ago, Kumodraski Vo said: 320 https://disk.yandex.com/d/GPFFJ_1PpbU1uA Jesi siguran? 😄 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted April 13 Report post Posted April 13 Haha nisam ni gledo nmp.. Jao ovo traje sat ipo fazon.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 13 Report post Posted April 13 https://youtu.be/aQ9JBcY8u2M?t=160 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Flash Gordon Posted April 13 Report post Posted April 13 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
dAdAiSt Posted April 13 Report post Posted April 13 Može neko da mi ukači novi album u rar? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
madball Posted April 13 Report post Posted April 13 Dobar album! Meni baš dobar. Mnogo bolji od prethodnog. Raznovrsniji, rifovi daleko daleko bolji, pesme fokusiranije... Nema onog usiljenog treša, ali ima težine. Mislim da im ovaj stil najbolje odgovara. Još su mi ova 4 singla daleko najlošija Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 14 Report post Posted April 14 (edited) Edited April 14 by Chicken Little 420 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 14 Report post Posted April 14 (edited) probih se nekako kroz album, i evo naiđoh na Testament temi na opis koji savršeno leži i ovde, sve je rečeno On 3/17/2020 at 7:41 AM, Bernard Panasonik said: Meni je samo pogled na trajanje pesama dovoljan da se smorim. Nema ovde šta da se upamti, ovo je album koji kao da ga je neki kompjuterski program pravio. Lepe rif na rif i tako mogu u nedogled. U suštini su mogli da izdaju album bez ijedne pauze, da sve spoje u jednu džinovsku pesmu, isti bi efekat bio. ide taj Hardwired / Beyond Magnetic / C-strane Reloada fazon, pun gas autopilot po 6-7 minuta komad, pa ko voli eto ga e da, Inamorata mi najbolja stvar, izdvaja se malo ipak Edited April 14 by Talvi 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 14 Report post Posted April 14 težak čemer, ne može ovo da se sluša ne pamtim kad sam čuo nešto ovako dosadno Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted April 14 Report post Posted April 14 Prazan album skroz, nista da ostane u usima, isto kao pepersi, nula Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 14 Report post Posted April 14 (edited) Slušati 2, 4, 5, 10 i 12. pesmu. Tim redosledom. Ostalo preskočiti... Inamorata - ubedljivo najbolja stvar na albumu... To su naši country progeri, naša Metallica, i dalje najveći..! Edited April 14 by vudun Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts