Jump to content

NBA 2K10


Thule

Recommended Posts

najbolji i najrealniji nba do sada. ochekivao sam traljavije odradjene evropske timove, ali nisu se shtedeli uopshte, sve je vrhunski odradjeno. treba se malo navici na nove kontrole, ali se i to savlada posle nekoliko partija. pokreti igracha nikad bolji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

slazem se. jedino shto sam skontao posle 5-6 utakmica je da se previshe lako lepe banane, bude ih bar 10 na svakoj utakmici, mada se to verovatno moze srediti u slajderima. josh jedna stvar koja me nervira su preuzimanja u odbrani jer chim ostavish igracha na sekund, drugi ga preuzima i chesto dolazi do situacije da dvojica ili trojica igracha budu na jednom i time prave vishak protivniku i nastaje haos u odbrani. takodje, jako je jebeno igrati odbranu u reketu bez da se napravi faul pri shutu. sinoc igrao protiv cimera, ubio me pod koshem sa grifinom i dzordanom. napravishe o'nila od dzordana cirkuzanta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jeste, lopte se realnije kradu i lakse se bananira. primetio sam da igraci prelako padaju posle bilo kakvog kontakta. recimo slucajno skocis da mu lupis bandzu dok ovaj dribla - instant knockout. igraci padaju nikad lakse.

 

do jaja je sto su napokon ubacili evroligu, nego bezveze sto ne mozes da editujes igrace ili da ih prebacis u nba timove. tome sam se bas nadao, valjda ce neko uspeti to da namesti.

nervira me sto su ponovo izbacili dugme za naskok, pa sad moram drndati jebene stikove. sut sa driblinga mi deluje bezveze, stepback se dosta zajebanije radi, ona flashy dodavanja nisu ni sa kurac, potpuno nepotrebno. treba se navici na ove kontrole, ali sve u svemu nista specijalno nisu menjali. vidi se da ih boli dzonson za ovu current gen verziju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

prvo, nerealno su napravili promotera igrice, nikako ne mogu da dobijem vrelinu. smećar se prosto razgoropadi u poslednjoj četvrtini. tad kreću neka luda zakucavanja kakva ni vins karter nije primenjivao u cvetu svoje mladosti.

drugo, hjuston je moćan. ali ne volim da ih uzimam zbog lažnog supermena. chandler parsons ne promašuje i odlično istrčava kontre, bolje nego u realnosti.

treće, krenuo sam da uzimam isključivo jutu iz '98. nema kajanja, to je bila timčina.

i jebeš evroligu kad nema duletove ekspedicije. važno je da možeš da biraš žalgiris i berlinsku albu...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

коначно заиграх овај нови. тешко срање. урадили су копи/пејст прошлог (барем да су коментаторе променили, али курац) и још више отежали контролу играча. има пар ситница које су побољшане, али ни близу довољно за прелазну оцену.

 

2К12 ми остаје најбољи, а било би добро када би ЕА узео да опет прави НБА симулације. ови су створили монопол и боли их курац да унапређују игрицу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...