Jump to content

Overkill


yustargazer

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...

Vasitinu su obe meh, prosli je bar imao dobre vodece singlove. Bonus dodatak je odvratna prepojacana produkcija, rije mi po mozgu.

Poslusao sam i Vernijev solo, i to je bas uzas. Sto rece gospon gore, bar je sreca sto ovo nece dospeti na OKill album. Ista kategorija kao npr Adrenaline Mob, side projekat sredovecnih likova koji zele kao da mladalacki rokaju a ispadne kul kao deda koji u sortsu upadne na zurku i prica viceve od pre 20 god.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ово је толико бљутаво и шаблонски направљена песма да се просто питам да ли је то онај исти оверкил који је раније снимао оне монструме од албума. Иду стазом коју су пре њих утабали дистракшн.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Код њих је као и код већине других бендова, одавно све престало да се врти око музике већ је само кеш битан. Зато и праве једноличне албуме јер их ови из нуклеар бласта притискају да сваке 2 године снимају нови албум и да се обрће кинта. А по страни то што су и без идеја остали (тј. само Дејв, пошто је Дерек само формално у бенду).
Постају тешки смарачки бенд који се шлепа искључиво на стару славу, тако да се ни мало не радујем том новом албуму јер се већ да претпоставити какав ће бити.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Слажем се око кеша са Салетом, сви ти бендови који нису пребацили златни/платинасти тираж кад се то могло (почетак '90-их) сада су углавном дошли до тога да су сами себи менаџери, продуценти итд. = пази се на сваки динар. Оно с чим отприлике нисам сагласан јесте Линск: не видим да је он икад био икакав фактор у бенду - да јесте, не би јадни чоек морао правити Спид/Кил/Хејт. Блиц и Верни никоме ни дају ни динара на име ауторских права, односно, можда и гријешим пошто немам ништа од новијих албума па не могу прочитати шта ко дужи од пјесама, али, праве инспирације већ одавно недостаје а албуми се редовно одрађују, па шта испадне. Кад баш направе срање око продукције и микса, онда се на наредном албуму чупају узимајући некога за микс.

Штета за Линска, лик је супер гитариста, али види се на њему да га више заболи курац. Он своје одради у свом студију и пошаље ел. поштом, гитарска сола су већ одавно на трагу Хардвајерд Кирка.

Реално, Оверкил може да изненади, али су већ поприлично уљуљкани у шемицу "имамо своју публику која ће купити и говно, само нека је зелено и у облику лобање са крилима шишмиша" (и не занима их што је те публике реално мало и што већину чине масни бркати швабе са репићима). Можда ће им мало ватре дати нови гитарски дуо, кад напокон Линску докурчи па дадне отказ...

Edited by Vlaja Buraz

Share this post


Link to post
Share on other sites

24 minutes ago, Vlaja Buraz said:

 Можда ће им мало ватре дати нови гитарски дуо, кад напокон Линску докурчи па дадне отказ...

Па ако се то и деси једног дана (што чисто сумњам јер је то Линску сигуран извор прихода, па једино да га најуре ова двојица) онда једино да нађу неког гитаристу типа Густафсон, Гант, Марино, па да тај неко освежи музику и врати бенд на донекле ранији колосек.
Исти случај је са креатором. Од како је онај финац у бенду, музика је ко равна линија на дефибрилатору.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Реално, предуго се он задржао, питање је шта чека...

:haha:

Да је то нека пара, тешко. Можда јесте сигуран приход, али мизеран.

Било како било, сваки пут је ново чланство доносило освјежења, па видјећемо већ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па и то је тачно. Кад год су правили измене са музичарима, снимали су добре албуме. Нико се код њих није задржао толико дуго ко Дејв. Можда је крајње време да га шутну :exclaim:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...