Jump to content

Nadimač


ΣΟΚΙ

Recommended Posts

"Oath Zine Serbia Serbia

NADIMAC Drzavni neprijatelj broj kec (Public Enemy Number One)

 

 

 

Area Death Productions 2009...

 

NADIMAC, beogradski Thrash Metal/ Crossover Metal, posle 6 godina egzistencije na srpskoj metal sceni (prvi demo izasao tek 2007 - ‘’Vukodlak metal’’) i promene na mestu vokala (D. Koprivica zamenjen sa pevacem DM benda DAGGERSPAWN, D. Trbojevicem), i gitaristom (gitara M. Krstic zamenjen sa S. Corovicem) snimili su, sada vec prosle 2009 album ‘’Drzavni neprijatelj broj kec” u saradnji sa gore navedenim izdavacem. ADP iz Kine (tako da su Kinezi usli i na srpsku metal scenu haha).

Album sadrzi 10 naslova i cim sam ih cuo znao sam da me ceka oko 40 minuta haoticnog brzog panicnog Thrash Metala. Pocevsi od prve ‘’Metal je rat’’ do poslednje ‘’Bog cuva bekriju’’ album je pun energije bez ociglednog ‘’predaha’’, mesavina starog Thrash Metala sa uticajima Punka sto ocigledno daje do znanja slusaocu da ovde nema sale pa ako ste ljubitelj old school TM/ Crossover tipa Nuclear Assault, D.R. I. pomesanog sa novijim TM Crossover bendovima tipa Municipal Waste, Toxic Holocaust onda je ‘’Drzavni neprijatelj broj kec’’ upravo ono sto ce prijati vasim usima koje traze sigurno nesto novo na domacoj metal sceni zagusenoj od bendova koji kopiraju jedni druge ili strane izvodjace. NADIMAC, u svakom slucaju, nude nesto novo na srpskoj metal sceni i ovo izdanje mozete da volite ili ne volite. ‘’Drzavni neprijatelj broj kec’’ doneo je novu dozu agresivnosti pomesanu sa humoristickim ironistickim tekstovima sve to dobro ukomponovano sa zestokim gitarskim rifovima i bubnjevima koji prase na sve strane.

Na kraju recenzije, ne zelim da dajem nikakvu ocenu o albumu ‘’Drzavni neprijatelj broj kec’’, svih deset naslova za mene su OK odradjeni tako da nemam ni omiljenu pesmu, jer svaka je dobra na svoj specificni nacin, neka o tome kazu sta misle oni koji su takodje presusali album i sami ocene ovo izdanje...

4 hours ag"

Share this post


Link to post
Share on other sites

majskczanet.jpg

 

Prvi u nizu festival pod nazivom "United & Strong", odrzava se 15. maja u Livinroom-u SKC-a, sa namerom da se privuku razlicite publike na jedno mesto.

Na prvom ce nastupati

-NeverLost

-THC la Familija

-Nadimach

-Konza Shnostra

-BlankFile

-Unija Setaca

 

 

Karte ce biti u predprodaji od 29. marta u Livingroom-u po ceni od 250 dinara, dok ce na dan koncetra biti 350.

 

BROJ KARATA JE OGRANICEN ! ! !

15. MAJ LIVINGROOM SKC, 21 h ( POCINJE NA VREME )

VIDIMO SE!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...