Jump to content

2010.02.06.*SKC Livingroom SKC, Beograd* SuperButt (HU), Trigger, Decontrolled


Rob Swire

Recommended Posts

Kao sto sam naslov kaze, Decontrolled iz Beograda, Superbutt iz Budimpeste i specijalni gosti veceri, bend Trigger.

 

Decontrolled je beogradski moderni metal sastav koji je, posle prvenca "Self Portrait", izdatog za MASCOM/Automatik 2008. prošle godine počeo na radu na svom drugom albumu "The Circle". Posle koncerta sa In Flames, te devetomesečne pauze što se nastupa u Beogradu tiče, Decontrolled će beogradskoj publici ponuditi pesme sa starog albuma, kao i par pesama sa novog materijala, čija će to biti premijerna izvedba.

 

www.decontrolledband.com

 

Superbutt je madjarski sastav koji radi od 2000. godine i koji je svoj album prvenac "2 Minutes For Roughing" potpisao za Warner Music Hungary. U karijeri su nastupali sa velicinama poput Rollins Band, Soulfly, Oomph i Ignite. Za skoro deset godina postojanja, bend je stekao reputaciju pravog live rock sastava, postavši poznat po nastupima punim energije. Superbutt kombinuje metal i rock u modernom i veoma originalnom maniru, do sada su izdali albuma i ostvarili znacajne nastupe na festivalima i koncertima širom Evrope. U Beograd dolaze da promovišu svoje poslednje ostvarenje, koje nosi naziv "You and your Revolution".

 

http://www.superbutt.net/

 

Trigger je srpski alternativni rock band koji je odavno privukao pažnju domaće publike. Postava grupe se formira tokom rada na albumu da bi svoj konacan oblik dobila pocetkom 2007. Prvenac Ljubav ugledao je svetlost dana u novembru 2007. u izdanju PGP-RTS, nakon bezmalo tri godine oblikovanja u studiju i van njega. Prvi video singl sa albuma “Ljubav” je spot za pesmu “Jedan dan” koji je poceo sa emitovanjem tokom jeseni i imao zapazen uspeh na domacim top listama, izmedju ostalog tu su prvo mesto muzicke liste TV Panonija, radija 202 i Top 10 TV Metropolis. Trigger se ovim nastupom vraća beogradskoj klupskoj publici.

 

http://www.facebook.com/l/d948c;www.triggerband.net/

 

 

Nastup počinje oko 21h, cena ulaznice je 200 RSD. Vidimo se tamo!

Edited by LeX69

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cheta mala, ali odabrana. 50-60 ljudi.

 

Zvuk mi se dopao, pogotovo na Triggeru. Jedan drugar je rekao da je svetski i potpuno sam saglasan. Madjari lepo zabavishe publiku. Dosta pozitivnih reakcija na njih. Sasvim solidno veche, hvala svima koji su doshli :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

meni baš žao što je bila slaba poseta, ali itekako mi se dopala ideja što ste pomešali žanrovski bendove, treba da bude više takvih svirki i da se ruše ti tabui o žanrovskim klanovima u nas...

biće i recenzija na trablmejkeru za koji dan nadam se...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...