Jump to content

2010.09.23. *Beogradska Arena, Beograd* Guns N' fuckin' Roses!


LazaGNR

Recommended Posts

Ma nije puno,sta lupas Darko :)

 

Ne dolaze GN'R svaki dan u Srbiju :)

 

EDIT:tacnije,mnogo je za nekog ko ih ne ceni toliko.

 

 

 

 

 

 

Ceim da ce biti puna Arena - nema neki 'konkurentskih' koncerata zakazanih za septembar...

Edited by LazaGNR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam koja je slika bila u pitanju, ali da se ne lažemo, na svim novijim fotografijama se vidi plastični rad.

Edited by Uncle Lu

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

According to a 5:27 p.m. EST posting on the official Twitter profile of GUNS N' ROSES singer Axl Rose, all previously announced GUNS N' ROSES dates have been "officially cancelled." No further details are currently available.

axlcancelledtwitter.jpg

Edited by Grobodan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Smrt Twitter-u,Facebook-u,MySpace-u i ostalim sranjima za zaglupljivanje ljudi.

Brate Lazo,ne raduj se,unapred.Sa AXLOM se nikad ne zna,ochekujem da ce i ako bude koncerta kasniti vise od sat vremena...Da li si ti vec gledao GnR,kontam da ih nisi mogao gledati 92e u Budapest kad sam bio?Veliki minus ako nisi gledao Forver Storm na WACKEN,posto ih ne pominjes u izvestaju...pozdrav!!! :pivopije:

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da li si ti vec gledao GnR,kontam da ih nisi mogao gledati 92e u Budapest kad sam bio?Veliki minus ako nisi gledao Forver Storm na WACKEN,posto ih ne pominjes u izvestaju...pozdrav!!! :pivopije:

GN'R sam gledao pre par godina u Budimpesti (valjda 2006. ili 2007.,znam da je bio 31. maj).

Imas to na GN'R temi...

 

 

A na Wacken ovog leta nisam bio.

Mozda odem sledeceg,videcu... :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Administrator

Lazo , lepo se provedi na Gansima , LOL. :lol:

 

http://www.smnnews.com/2010/09/02/guns-n-roses-bottled-off-stage-lol/

 

GUNS N’ ROSES were bottled off stage in Dublin last night after yet more issues with Axl Rose’s timekeeping. The beleaguered rock band hit the stage more than an hour late at the The O2, much to the chagrin of their expectant fans.

 

 

 

Beginning the set with ‘Welcome To The Jungle’, they stopped shortly into the track after bottles bombarded the stage.

 

Addressing the angry crowd, Axl Rose said:

 

“Alright, here’s the deal: one more bottle, we go home. It’s up to you.

 

“We would like to stay. Do you want us to stay? We want to stay, we want to have some fun. If you don’t want to have fun all you’ve got to do is let us know – we’ve got no problem – and we’ll go on our way.”

 

But after three more tracks, the band left the stage, after which a member of staff was forced to take to the microphone to calm jeering fans stressing that they were trying to get Rose to return, and pleading:

 

“I would ask you to refrain from throwing items at him.”

 

The band also appeared on stage an hour late last weekend at the Reading and Leeds Festivals.

Edited by Administrator

Share this post


Link to post
Share on other sites

njegov najveci problem je sto misli da je vreme stajalo u mestu dok se sakrivao u svom dvoru i menjao 12 producenata da za 15 godina snimi jedno govno od albuma. Misli da je idalje u najvecem bendu na svetu i da su mu fanovi idalje mladi.

 

Realnost je da niko ne daje jeb za njih vise sem nostalgicnih fanova, koji sad imaju preko 40 i zele da vide koncert i da se vrate porodici, a ne da stoje u mestu dva sata dok se axl ne odluci da izadje na binu.

 

sve jedno, bilo bi bolje da se nikad nije vratio, ovako svima, meni takodje jer mi je bio idol, kvari sliku gansa sto zelim uvek imati u glavi kao positivnu.

Edited by azal

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/205876/Crvene-i-bele-ruze-za-Aksela

 

U rajderu veoma detaljno se navodi šta organizatori moraju da obezbede kada je ketering u pitanju, pa se tako osim, kakvo iznenađenje, crnih salveta, na spisku nalaze i blender, sokovnik, čajnik, papirne maramice, 18 čaša za vino i šampanjac, 15 čašica za žestinu, 40 papirnih čaša, šest kompleta escajga, po dva otvarača za pivo i vino, kao i jedan veliki nož i dva manja za sečenje hleba.

Što se tiče hrane, a naročito pića, zahtevi su još precizniji, i Aksel je tražio mlinove za so i biber, maslinovo ulje, sirće balzamiko, soja sos, dva pakovanja meda u tubi (u obliku medvedića), dve flaše „krug“ šampanjca, crno vino „borolo“ i „barbaresco“, po jedna boca „grey goose“ vodke, „patron anejo“ tekile i „jose cuervo“ mešanog pića za koktele. Takođe, potrebno je obezbediti i po šest flaša piva „lucky budha“, „grolsh“ i „checkovar“. Od bezalkoholnih pića na spisku se nalaze „red bull“ (bez šećera), „koka kola“, „7 up“, karton soka od pomorandže, kao i mineralna voda „pellegrino“ i „smart water“. Osim svežeg voća (banane, jabuke, jagode, maline, lubenica, mango, grejpfrut...), tu su i šargarepa, celer, krastavac, različite vrste krekera, sedam vrsta sira, džem od jagoda, majonez, kečap, senf, beli hleb, a nakon koncerta američke rokere će čekati pripremljena večera a na meniju se nalaze pečeno pile, dve porcije srednje pečenog file minjona, „cezar“ salata, četiri čizburgera i salata od spanaća.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...