Jump to content

2010.05.09. *SKC Livingroom, Beograd* Secret Chiefs 3, FAT32, Congs for brums (Chess Smith)


Recommended Posts

SECRET CHIEFS 3, FAT32

09.05 / BELGRADE (yu) @ Linvingroom SCK

Kralja Milana 48 - 11 070 Belgrade - Serbie/Serbia.

22:00 - 1000 din

{ + CONGS FOR BRUMS }

 

fala buddhi, frubishi, voivodu i ostalima za zalaganje i solidarnost,maksimalan respekt za ljude iz livingroom-a i pop depresije!

Edited by METAL Man

Share this post


Link to post
Share on other sites

Secret Chiefs 3 je kolektiv muzičara, njihov vođa i glavni kompozitor i producent je Trey Spruance bivši gitarista legendarnog Mr. Bungle-a.

 

Zbog svoje žanrovske šarenolikosti (u njihovoj muzici se mogu čuti surf rock, death metal, filmska muzika, elektronska, Persijska, Arapska i Indijska) SC3 su poznati po svojim konstantnim promenama članova na turnejama i izdanjima.

 

 

Spruance je Secret Chiefs 3 osnovao još sredinom 90-tih sa tadašnjim članovima Mr. Bungle-a, Trevor Dunn-om za bas gitarom i Danny-em Heifeitz-om za bubnjevima. Kroz bend su prošli razni muzičari kao članovi i gosti: violinista Eyvind Kang, perkusionista William Winant, bubnjar Ches Smith, basista Shahzad Ismaily, bivši Mr. Bungle član Clinton “Bär” McKinnon pa čak i članovi Estradasphere-a Timb Harris, Jason Schimmel i Tim Smolens.

 

Secret Chiefs 3 se inače sastoji od 7 pod bendova, svaki predstavlja drugačiji aspekt muzičkog i filosofskog interesovanja otuda i toliko žanrova. Pod bendovi su: The Electromagnetic Azoth, UR, Ishraqiyun, Traditionalits, Holy Vehm, Forms i NT Fan.

 

Album Book Of Horizon je bio prvi album koji je predstavio ove podgrupe sa njihovim imenima. Ostale grupe su do sada izdale 7” singlice, a Traditionalists su prošle godine izdali album Le Mani Destre Recise Degli Ultimi Uomini, koji je osmišljen kao muzička podloga za fiktivni italo horor film.

 

cena karte 1000 dinara.

 

last.fm:

http://www.last.fm/event/1448108+Secret+Chiefs+3+at+Living+Room+on+9+May+2010

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry za ono gomilanje tema, ja sam zajebao. prvi put sam postavljao temu na "koncertima i okupljanjima", pa sam se zbunio oko onih pravila za postavljanje tema. hvala!

Nema tu izvini, sad mora da mi das popust 50% na kupovinu ulaznice! :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

@METALMan

 

vrlo rado da mogu, al' ne organizujem ja, ja sam vise street team :).

 

Ko god da organizuje,svaka cast...nikad cuo nisam za bend,ali skinuh diskografiju i stvarno je extra,ja dolazim sigurno,sem ako ne bude neka katastrofa globalnih razmera,a potrudicu se da dovucem jos matoraca sa mnom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 

Sikret Faking Cifs 3 !!!!

 

Da mi je neko reko da dolaze u Srbiju mislio bih da me podjebava. Dolazi se obavezno, a pokusacu i da dovucem sto vise ove lenje novosadisticke bagre da slusaju divotu...

 

Nadam se samo da nece da sviraju Ciocarlia AKA Kalashnjikov, jerbo odmah od te pesme dobijam nagon da se obrijem na celavo i gazim cigane i Bregovic lukalajkere, a inace sam bas blage naravi po prirodi...

 

Jel se zna bar okvirno sta sviraju od pesmica, bilo bi lepo cuti Renunciation i sto vise pesama sa Book M ( mada me kao nepopravljivog metalca zanima i da li sviraju Exterminating Angel :rockdevil: ) ???

Ako organizatori znaju postavu u kojoj stizu mozda bi pomoglo u nagadjanju...

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@AnaLizator

 

"renunciation" stalno sviraju, nemoj se frkises :). za "ciocarlia"-u tesko, a bogami i za bilo koju holy vehm stvar, ukljucujuci i "exterminating angel". pretpostavljam da bi set lista trebala da bude slicna onoj iz barselone sa fred frith-om + eventualno trojke, cetvorke i sedmice. imas linak za bootleg tog koncerta negde na nebojshinom blogu, ne mogu da se setim tacno gde:

 

bungleoid.in.rs

 

postava:

 

trey spruance / saz & guitar

timb harris / violon, trumpet & guitar

jai young kim / keyboards

ches smith / drums

toby driver / bass

Edited by Cyprian's apprentice

Share this post


Link to post
Share on other sites

kakvi ste vi kompleksaši, došli ste na METAL forum da izdrkavate o raznim splačinama od urbanih bendova i nazivate to koncertima godine a onda mi uništavate reputaciju.

 

 

marš u pizdu materinu.

Edited by cotoha
  • Upvote 4
  • Downvote 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...