Jump to content

2010.05.09. *SKC Livingroom, Beograd* Secret Chiefs 3, FAT32, Congs for brums (Chess Smith)


Recommended Posts

Eto da se javim ... :-)

 

Koncert organizuju Living Room SKC i Pop Depresija prvi put 100% ujedinjeni u inat svima :violent::rockdevil::muzicar:.

 

Dosada smo samo blisko saradjivali i bili bajni drugari (veliki pozdrav Ivanu Lončareviću), a ispod ovoga se po prvi put zvanično potpisujemo zajedno.

 

Dugo smo se lomili oko ovog koncerta ... a Danilo (Buda, Consecration, gluvi tonac) je bio jedan od najupornijih lobista ... smarao :-) je za medalju ...

 

Šalu na stranu - ovaj koncert je nešto što bi trebalo da pokupi dosta različitih ekipa, a nosioci bi trebalo da budu delom slušaoci Pop Depresije a delom alternavni-polunojzični metalci (Tool, Consecration) ... i mislim da cemo nekako uspeti da jednim delom dopremo i do Ring-Ring publike ...

 

Ja sam insistirao i smarao Ivana da se ovo radi ujedinjenim snagama i sudeci po prvim reakcijama sa raznih strana bice pun pogodak.

 

Za muzički deo ništa ne brinite ... to je toliko opaljena :-) ekipa da je dobar provod 1110011% zagarantovan, ceo program traje oko 3 sata, a lovite ovih dana snimke po tjubu i forumima sa ove turneje ... ludnica :-).

 

Prve karte idu po 1000 din, a pretprodaja krece oko 1. aprila.

 

Z.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Znam imam neke od tih pesama, ali nisu ispolirane čuje se tu i tamo pucketanje. Pitao sam jednog mađara koji je bio na koncertu koje su pesme svirali i seća se ovih (pored njih svirali su još oko 5-6 pesama)

 

*Waves of Blood

*The Four (The Great Ishraqi Sun)

*The 15

*Book T: Exodus

*Labyrinth of Light

*Personnae: Halloween

*Renunciation

*Combat for the Angel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebote,koji seks ce da bude ako partizan prodje olimpijakos.......i da hocu,necu moci da idem ma koji bend dosao a tako mi se ide na ovo.....Prvo ce me se cale odreci ako ne budem gledao tekmu sa njim.....zajebano....

  • Downvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

@chess

 

ima dve predgrupe koje ce otprilike da sviraju sat i 15 minuta. i da koncert pocne tacno na vreme (22:00 kad bi utakmica trebala da se zavrsi), imas jos 'ajd' da kazemo, sa sve pauzama, sat i po do sc3. jedino sto moze da te spreci je eventualni haos u saobracaju (a i to ako partizan dodje do finala i pobedi). imam tu srecu da ne me ne insteresuje sport (to jest ne interesuje me da ga gledam), al' kapiram muku.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...