Jump to content

2010.06.28. Koncert: * SKC, Beograd * Skunk Anansie


Recommended Posts

zanet.jpg

 

Skunk Anansie uživo u Beogradu !

 

Skunk Anansie 28.Juna prvi put nastupa u Beogradskom SKC-u . Skunk Anansie su se okupili krajem prošle godine ponovo na zahtev mnogobrojne publike širom sveta i odlučili da naprave re-union turneju , koja će obuhvatiti i naše krajeve (krajem Maja sviraju u Zagrebu i Ljubljani, koncerti su već uveliko rasprodati) .

Promotivna cena karata je 2.000 rsd. Karte su u prodaji od Ponedeljka 12.Aprila na svim prodajnim mestima Eventima i na blagajni SKC-a. Limitiran je broj karata.

 

Skunk Anansie predvođeni fantastičnom Skin (Deborah Dyer) možda i najboljim ženskim vokalom u alternativnoj/rock muzici , nastupiće kao što je najavljeno 28.Juna u SKC-u. U pitanju je orginalna postava koju čine Skin, Cass , Ace i Mark Richardson , koja je nastala daleke 1994.godine i koja iza sebe ima 4. albuma i 15-ak singlova. Svi albumi su bili u top 10 Britanske bilbordove liste najpopularnijih/najprodavanijih albuma svih vremena. 1995.god dobijaju nagradu za najbolji UK / Britanski sastav prestižnog muzičkog magazina Kerrang! Zatim 1997.god dobijaju MTV European Music Award za najbolji bend i najbolji ,,live” sastav. Tokom dugogodišnje karijere sastav Skunk Anansie je bio na turnejama i delio bine sa bendovima kao što su : U2, Rammstain, Aerosmith, Lenny Kravitz, Bad Religion … što dovoljno govori o kakvom se sastavu radi.

Ovo će biti jedinstvena prilika za sve fanove alternativnog zvuka da odgledaju Skunk Anansie, jer bend radi povratničku turneju nakon 8.god pauze.

 

Ulaz: 20h

Promotivna cena karte: 2000 rsd, nakon toga 2500 rsd.

Limitiran broj karata!

 

Korisne informacije:

Studentski kulturni centar

ul. Kralja Milana 48

11000 Beograd, Srbija

 

gradski prevozi:7. 12, 19, 21, 29, 31, 74

 

Mapa: http://i112.photobucket.com/albums/n187/slobaks/skc_mapa_bg.gif

Edited by Frubi_ZMIJA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja slabo slušam alternativni metal, ali ovaj bend je jedan od retkih za koje mogu da kažem da dobro zvuči. Ribidžona odlično peva. Sad, da li je to dovoljno da bih došao na koncert - verovatno nije, kad uzmem u obzir da u poslednje vreme preskačem i važnije bendove.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Plus karta 2000.

I to promotivna cena karte, bice 2.500-3.000 posle...

;)

 

Nemojte da se sekirate nista.... nije ovo metal publika pa da kukaju dal je karta 1600 ili 1800 ili ne daj boze 2000... ovo je ozbiljna publika kojoj nije problem da izdvoje kolko god para treba za ovakav koncert.... ;)

 

:pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako da ne bude... Skin je jedna od mojih omiljenih žeskih vokala, ta devojka ima muda i po kada peva nešto agresivnije i fantastično nežan glas u sporim deonicama... Ejsova gitara peva, a Kes kida na basu. Nisam mogao da zamislim da ću ih videti u Beogradu. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Razbijač-NAAĆI

Ja sam bijo završio osnovnu kad je ova grupa prestala da postoji,odnosno kad su pukli,i kad je ona ćamuga svatila da joj ćelavo ne stoji,a sad imam 30 godina,tako da oni stariji od mene koji su na to sekli vene,danas crnće za 200eur u itm-u,srboleku, gaje decu,i zbiraju ušteđevinu za školovanje žgebadi i za legalizaciju pokućanstva,da ne govorimo o oporezovanju zveri od septembra,itd. tako da njih verujem danas bole kurac za to.Mislim da će biti poluprazna hala.

 

Pa kad oni bekstrit klošari nisu skupili triiljade ljudi,šta reći,a klinke su moje vrme ložile,vlažile na to,a de su danas,ili se još prcaju sa gospodama negde,ili se povukle u porodićni život...jebe se njima za kevina i ostale...s njiovim posterima danas mogu dupe obrisati.

Problem je što imaš krajem tog juna i kleptona,i bili idola i gunse,tako da ove tri zveri će odnesu svu publiku,a srbija nije dvajesmilijonska zemlja,tako da je ovo...ali dobro,ruka za trud.

  • Upvote 3
  • Downvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...