Jump to content

Concrete Sun


Recommended Posts

  • 3 months later...

ojsa, ja svakih 6 meseci svratim :D

 

sto se tice svirki u ns, za sada samo miner festival.. postoji mogucnost da se dovede jedno vece stoner ime u ns, ali o tome vise kad se vise bude znalo ;)

inace, onaj unplugged sto smo planirali je pomeren za 'nekad u buducnosti', sad smo se skoncetrisali na pisanje novog materijala. bice stonera, bice brzine, bice juznjackih pesama :)

kad ce se album pojaviti neam pojma, ali svakako ce biti ove godine..najvise ce zavisiti od finansija.

sto se tice ovih majica, ostalo je jos par komada ako koga zanima.. a uskoro cemo raditi i nove.

sta je jos novo.. hah da, u medjuvremenu nam je i zvanicno album izasao pod miner etiketom, al to verujem da su svi koji prate domace underground portale vec imali prilike da procitaju.

eto, ukratko

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

evo i mene, da obavim redovno logovanje svakih 6 meseci..

 

imajući u vidu da nikakvo objašnjenje nije dato na zvaničnoj stranici, a verujem da ljude koji prate ovaj bend zanima šta se desilo, napisaću par reči iz svog ugla..

duga je i prilično tužna priča zašto ne sviram više sa konkritom, svašta se izdešavalo. nisam taj tip i ne volim ljude koji će javno da popljuju dojučerašnje kolege iz benda, tako da ću se suzdržati

od iznošenja prljavog veša u javnost, ko šta kako i kome, ali istina jeste da nije završilo nimalo lepo niti drugarski. toliko mogu da kažem.

ne bih ja izašao iz tog benda da nisam bio prisiljen da to učinim, kao i miloš (da ne kažem izbačen), pogotovo ako se uzme u obzir da smo nas dvojica bili kreativna jezgra benda i da je izuzev prvog na 'two brothers' koji je milošev, sve i jedan riff na novom albumu moj, i 60% mojih tekstova (uz dužno poštovanje ostalim članovima, koji su pridonosili aranžmanskim idejama).

 

ovaj podatak ne govorim kako bih se hvalio nego zato što smatram da činjenice treba da se znaju s obzirom na okolnosti pa kako god ko želi da ih interpretira. u tim smislu bilo bi fer i da kažem da je moje učestvovanje na prvom albumu nekih 40% jer sam ušao u bend kad je već pola albuma bilo napisano, a ostatak, tj prvu polovinu je većinom napisao dražić (čovek koji je osnovao i u međuvremenu izašao iz benda).

 

moje mišljenje o novom albumu je da je daleko više 'motorheadast' nego prvi, zategnut, dosta više ima brzih deonica pa tako daje neki vajb. dosta ljudi koji su ga već čuli su mi rekli da im se sviđa, a nekima je opet pomalo generic.

nekom će se blaga promena žanra svideti, a nekome verovatno i neće, to svakako očekujem. eo danas su izbacili i teaser:

http://www.youtube.com/watch?v=41KjybdqlZI

pre par meseci sam pisao post na fejzbuku kako mi se baš sviđa album i da mi je ozbiljniji naspram prvog što se aranžmana i songwrittinga tiče, što je ristić na neki način potvrdio svojom recenzijom na nocturneu sa visokom ocenom od 9,5. možda čak i malo previsokom you ask me (marko ako budeš čitao ovo, ne zameri molim te, samo sam brutalno iskren). da se razumemo, veoma mi je drago zbog toga jer to daje validaciju mojim kreativnim naporima..

 

na kraju mogu samo reći da mi je žao što neću moći da uživam u tome oko čega sam se zaista, zaista mnogo trudio. toliko uložiš vremena u svaki jebeni riff, solažu, svakom tekstu da nađeš neku poruku i smisao, svaki delić da sedne na svoje mesto i onda ti se to sve oduzme.. nije nimalo lep osećaj, ali opet, nisam čovek koji ostavlja previše mesta za mržnju u svojoj glavi, pa ono. idemo dalje, šta sad.

momcima želim sve najbolje u nastavku karijere, a ja ću se zadovoljiti sa činjenicom da sam se potpisao kao ozbiljan muzičar sa ovim albumom na srpskoj metal sceni..

Edited by Buried in Smoke
  • Upvote 12
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...