Jump to content

Ghost


obsessed by cruelty

Recommended Posts

E to i jeste u neku ruku moj razlog, bas mi je prejako bilo sto je prvi tako hitican i zarazan, bukvalno naucis refrene preko noci, ne mozes da izbacis iz glave danima, kapiram da sam to hteo i od drugog, a oni su uzeli neki drugaciji zaokret. No, svakom svoje. Ja barem nemam problem sa hajpom i tim sranjima, slusam jebeni U2 :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

imidz je tu samo radi pozorista i uzivo, a muzika je toliko dobro "projektovana" da se ne secam kad sam poslednji put cuo toliko zreo bend.

 

infestisumam je remek delo. sledeci album (meliora) nije kopija i ako su mogli da se drze formule, promenili su fazon. to je ono sto fali bendovima danas - da snimaju albume kao povezane celine sa istom atmosferom. nekad je to radio dream theater, pre nego sto su otisli u kurac, na primer.

 

svaki bend koji nece da stavi na album tako dobru pesmu kao sto je "zenith" zato sto se ne uklapa u koncept albuma - zasluzuje jos veci respekt.

 

pogledajte koliko im traju albumi i koliko je "sabijen" materijal, bez sala i popunjavanja vremena.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prva dva albuma su vrhunska, bez greske. Treci mi je sranje (bar na ovih 4-5 slusanja do sad, posle toga me vec nije ni interesovao) i zbog njega mi se razvila antipatija prema bendu. Ova nova pesma mi je isto bez veze, al svakako bolja od bilo cega s treceg. Poslusacu je jos par puta, pa cu onda znati kakva mi je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U kontekstu celokupnog EP-a ima smisla zašto je Square Hammer šablonski hitić kakav jeste. Nocturnal me, I believe i Bible uopšte nisu pristupačne stvari, i ne mogu da se otmem utisku da su netipičnim stilom ovih covera hteli da ukažu da predstoji transformacija zvuka na sledećem albumu. Ukoliko je to slučaj, oprašta im se što su nam dali još jednu klasičnu Ghost pesmicu pred upuštanje u nešto drugačije, ali vreme će pokazati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...