Jump to content

Zanimljivosti


Face Of Melinda

Recommended Posts

Mislim da je poenta u rečenici "Šta sve žene neće uraditi zbog lepote". :wink2: Nego, ne znam baš da li je za ovu temu ali 'ajde: Đavolja sreća - ako vaše ime i prezime ukupno imaju 13 slova to znači da imate đavolju sreću (kao ja npr.) tj. da imate sreće u nečasnim delima (npr. ako ukradete nešto ili ubijete nekoga velike su šanse da vas ne uhvate i da nikad ne odgovarate za zločin).

 

Have you ever heard of the devil's luck? It is believed by some that if you have 13 letters in your name you will have the devil's luck, aka, luck with bad deeds. There have been many people in history with 13 letter names that seem to have had a lucky time getting away with some terrible things.

 

Jack the Ripper- he was never caught for the believed 5 horrific murders, the last of which took place on Feb. 13 1891.

 

Charles Manson- Led a group of followers to graphically kill many people. Interesting fact: Manson was sent, at age 13, to the Indiana School for Boys, where, he would later claim, he was brutalized sexually and otherwise. He is currently incarcerated. Next parole hearing scheduled for 2012. (end of the world? Possibly...)

 

Jeffrey Dahmer - killed and ate 17 people. He was also arrested in 1988 for kidnapping and sexually assaulting a 13 year old boy, but the cops were tricked and let him go. He later killed and ate that boy. That was one of the closest times he came to being arrested and discovered as a serial killer.

 

Theodore Bundy- killed 25-35+ people. He escaped jail twice. Among other names he also went by Richard Burton, another 13 letter long name. (I question if this one counts, because he was wider known as Ted Bundy, not Theodore.)

 

Heeevi.

 

Kakva glupost, pa Jack the Ripper se sigurno nije zvao tako :udri: Obicna bapska prica

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš sam se pre neki dan zapitao kako bi bilo sa kameleonom u kući, da li bi se stapao sa okolinom. Eto mi odgovora. :D

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno, znam za mimikriju, nego sam tek sada shvatio da, u svim emisijama o životinjama, nikada nisam video trenutak kada kameleon zapravo menja boju, već samo kada je već "sakriven".

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja sad shvatam da sam gledao neki video u kome kažu da boje kameleona uopšte ne služe za kamuflažu već za privlačenje partnera. Ili je on gledao u neku kameleonku dok je prelazio preko naočara ili je taj drugi video koji sam gledao laž :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako će da privuče partnera kad nije upadljiv?

Zamišljam onog kameleona pored šljaštave disko kugle :mhihi: Brate, kako da bude roze boje kad ista ne postoji u prirodi? Kakav je to kameleon, bre!

Kendallov lav se nije kamuflirao, jok, nema šanse! Prileg'o čovek, nema on zašto da se sakriva kad je kralj. Slučajno je ispalo da se slaže sa okruženjem. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možda cveće neko :D U suštini nije ni bitno okruženje, jer su oni naoružani određenim pigmentima uz pomoć kojih mogu da se oboje u određene boje, ne verujem da to ima veze sa okruženjem. A evo nađoh da ipak boju menjaju uglavnom u skladu sa 'raspoloženjem', kad su ljuti onda su tamniji :D A kada zavode ženke onda koriste živopisnije boje. Za kamuflažu piše da je sekundarna, pa izgleda ima i tu nešto :)

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako se i muškarci oblače. Prvo fino i upadljivo, da ostave utisak na ženu, a kasnije kamuflažno, da se sakriju od kuje. Odlazak na pecanje je dobar primer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

PRISUSTVO VANZEMALJACA NA ZEMLJI

Postoji 160 ili više nama poznatih vanzemaljaca koji posjećuju Zemlju u današnje vrijeme. Ovo su neki od najčešće viđenih tipova:

 

- GREYS (Sivi) – Tip jedan (1), - Poznati i kao Rigelijanci, jer potiču iz zvjezdanog sistema Rigel. Visoki su oko 120 cm, imaju velike glave sa velikim kosim očima. Oni poštuju samo tehnologiju i nije ih briga za nas. Njih je W. Strieber popularizovao u svojoj knjizi “Communion”. Njima su za opstanak potrebne vitalne biološke supstance koje uzimaju od nas zemljana.

 

- GREYS, Tip dva (2) – Dolaze iz solarnog sistema Zeta Reticulae 1 & 2. Generalno, slični su onima tipa jedan (1), iako im se razlikuje raspored prstiju na ruci a i lica su im malo drugačija. Ovi greys-i su tehnički razvijeniji od onih tipa jedan (1). Imaju određen stepen zdravog razuma i u nekom smislu su dosta pasivne prirode.

 

- GREYS, Tip tri (3) – klonirane forme gore navedenih tipova 1 i 2. Usne su im tanje ili ih uopšte nemaju. Oni su pokorni Greys-ima 1 i 2.

 

- NORDICI (NORDICS, BLONDES, SWEDES), - Slični su nama. Imaju plavu kosu i plave oči (mada neki imaju smeđu kosu i oči, i nešto su niže visine). Oni neće da krše zakon ne-interferencije (neuplitanja), da bi nam pomogli.

 

- KLONIRANI NORDICI – Oni su slični nama, mada im koža ima malo sivkaste tonove. Radi se o dronima kontrolisanim od strane Greys-a tipa 1.

 

- INTRA-DIMENZIONALNI ENTITETI – (ne para-terestrijalni) – Ovi entiteti mogu uzeti raznolika obličja. Bazično su dobroćudne prirode.

 

- NISKI HUMANOIDI – Visoki su do 80 cm, sa plavičastom bojom kože.

 

- DLAKAVI PATULJCI –(ORANGE), - visoki su oko 120 cm i teški oko 20 kg. Često su viđani u Meksiku, na području mjesta Chihuahua.

 

- VRLO VISOKA RASA – Liče na nas ali su visoki oko 220 cm i više. Udruženi su sa Nordicima.

 

- LJUDI U CRNOM (Men in Black) – orijentalnog su izgleda i maslinaste boje kože. Nose crna odjela i naočale. (*informacije o ovim entitetima možete naći u drugim tekstovima na metafizičkoj strani vebsajta www.galaksija.com,- B.P

Majko! :mhihi:

Edited by temper

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pazi Rigel eeee. Da, od svih zvezda u svim galaksijama, ti vanzemaljci dolaze slučajno baš iz planetarnog sistema jedne od najsjajnih zvezda na nebu (koje vidimo na Zemlji) i slučajno baš najsjajnije zvezde ubedljivo najpoznatijeg sazvežđa, tj. Oriona. Ma jeste :D Jasno je meni da je to neko smislio, ali gluplje nije mogao smisliti :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prileg'o čovek, nema on zašto da se sakriva kad je kralj. Slučajno je ispalo da se slaže sa okruženjem.

 

Okruženje se slaže sa njim.

 

Slažem se svim ovim. ;)

 

Sad će da popizdi što kažem da je fejk.

 

Ma ne ljutim se, navikao sam već na te prozivke. Tačnije, uvek se nađe Truliandenzombi da me podseti na to. :bigblue:

 

Nego, u pravu je Stolet što se tiče onoga u vezi teksture kože, kamuflaže i privlačenja ženki kod životinja. Jedna ista stvar može imati različita značenja zavisno od situacije. Npr. kod gmizavca daždevnjaka, njegova upadljiva drečavo žuto-crna kombinacija s jedne strane služi da otera nepoželjne goste (uključujući i Čoveka, jednostavno, čim ga vidiš shvatiš da nije za šalu) a s druge strane služi da privuče ženku (što upadljivije šare to veća privlačnost). :)

 

A sad me Temper podseti ovom pričom o vanzemaljcima na Hajnekovu klasifikaciju "bliskih susreta" sa istim:

 

- bliski susret prve vrste: uočavanje vanzemaljaca sa udaljenosti manjoj od 600 m bez interakcije

- bliski susret druge vrste: isto to ali sa osetnim fizičkim tragovima

- bliski susret treće vrste: ostvareni fizički kontakt s vanzemaljcima

- bliski susret četvrte vrste: ostvarena dvosmerna komunikacija s njima

- bliski susret pete vrste: otmice, eksperimaneti itd.

 

'Eksperimenti' htedoh reći.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nažalost, nisam imao prilike da iskusim nijedan od susreta. Često u sebi govorim kao da se obraćam 'nekome' kao 'ajde show yourself', ali nema sreće :D Drugarica ima zanimljivu priču. Davno je videla nešto za šta je mislila da je meteor, nešto smo na tu temu razgovarali, a ja sam primetio da prstima pravi čudnu gestikulaciju, tj. opisuje kako se to nešto kretalo po nebu. Upitah je da mi pokaže opet, kad ono beše nekakvo cik-cak kretanje, na šta sam joj naravno rekao da nema šanse da je meteor ako se stvarno tako kretalo. Ako neko možda zna neki video snimak gde je snimljeno nešto da se kretalo na taj način, bilo bi super da podeli, pa da joj pokažem radi poređenja :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jednom sam video kako nešto svetlo (sjajno), u sred dana, piči iznad Novog Beograda (bio sam na parkingu, izlazio iz kola). Išlo je umereno brzo, brže nego avion u daljini, a onda je nestalo. Nebo je bilo potpuno vedro, tako da nije zamaklo nigde. Palo mi je na pamet da je meteor, naravno, ali zar se to ne bi spomenulo negde?

 

Moje iskustvo. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...